2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar

günaydın herkesleree....

günaydınlarrrrropuyorumnanaktan

hepinize günaydınlar....

canım, belki senin krampların başka bir nedeni vardır.
magnezyumun bana çok faydası oldu. hatta hayatımın her döneminde bağırsak tembelliği yaşayan bir insandım.hep şişkinlik olurdu.magnezyumdan sonra o sorunum da kalmadı.

kramplar insanın canını çok acıtıyo.özellikle geceleri ağlardım kramp girince..

canım ben diyete başladıktan 1 hafta sonra ölçtürdüm 141 diğer hafta 125 sonraki hafta 92 çıktı . şekerim düştü doktor bana gün aşırı ölçücen dedi tuhaf değil mi? neyse evde yeni ölçmeye başladım dün akşam 111 çıktı(tokluklardan bahsediyorum) sen daha iyi bilirsin kaç olduğunda doktora haber vermemiz lazım. Bide dün ilk ölçüşümüz kocamla bir türlü beceremedik 4 tane şeridi ziyan edip parmaklarımı 3 kere deldik:sinifsinif: bide yemekten kaç saat sonra ölçüyorsun hastanede benim tokluğu hep yemekten bir saat önce ölçerlerdi. şeker hastası tanıdığım 2 saat sonra ölçüyor. bide açlık ölçmesek olmaz mı yaaaaamafoldumben

Günaydın kızlar... Dün akşamdan beri alt karnımda gerilmemi diyim ağrımı diyim tuhaf bişiler oluyor... Özellikle yürürken neden olabilir sizce böyle bişi yaşayan varmı aranızda

canım benimde oluyor bebek harektlerine yoruyorum ben ... benim karnımda çok kaslıyor nst ye bile girmedim sancı çıkmadı. ee ben nasıl ayırıcam sancıyı o zaman

ps: yemekten bir saat sonra demek istemişim. Ay ben bi de lafını ne çok kullanmışım. kendi yazdığımı okuyunca sıkıldım valla

banada garip geldi. dün akşam içip yattım sabaha karşı girdi kramp.
sonra parmağımı esnetince geçti. sonra ağrı filan olmuyor.
bugün dr. ulaşabilirsem sorayım.

slm kızlar birazdan sağlık ocağına kan vermeye gideceğim
bu arada göbiş topiğine resim ekledim sıcak sıcak:)

banada garip geldi. dün akşam içip yattım sabaha karşı girdi kramp.
sonra parmağımı esnetince geçti. sonra ağrı filan olmuyor.
bugün dr. ulaşabilirsem sorayım.

bence de sor şekerim.. balki kalsiyum eksikliğinden falan da kaynaklanıyo olbilir.

ya sen nasıl düşürdün yasemin ya bana özelden listeni yollasana müsait olduğunda, benimki hala düşmedi...

o kontrol altında tutmak istemiştir doğuma kadar canım ondan ölçmeni istemiştir...belki tekrar yükselir nolu nolmaz diye, bende ölçücem doğuma kadar...

şimdi ben yemeğe başlamadan hemen önce ölçüyorum açlık şekerini, sonrada ilk lokmayı alınca saate bakıyorum 1 saat sonra tekrar ölçüyorum, benim genelde 150 lerde seyrediyo, bazı günler 125 de düşüyo bir günde pide yedim azcık 180 e fırladı...

bende zeynep den öğrendim, şeker hastaları 2 saat sonra ölçüyormuş ama banada 1 saat dediler demek hamişlerde farklı oluyo...

ben dr.uma ölçümlerimi mail olarak yolluyorum her hafta sende öle yap...olmaz mı öle...

Melodicim benimde dün gece girdi kramp ölüyorum sandımmm komşular sesimi duyduysa doğuruyorum sanmıştır eşimde uyku sersemi sapıttı ayağı bükme hareketi varmış bilemedik bizz hala sürüyorum ayağımı ağrıyorr geçmezmiş birde iki üç gün

günaydın ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım. bakalım nasıl çıkacak sonuçlar.
bir de emzirme sütyenini konuşmuşsunuz. dün ben de alacaktım bakıyordum. satıcı kadın kaçıncı ayımda olduğumu sordu. daha erken emzirme sütyeni son ay alınır dedi. göğüslerin sütle dolunca dedi. sonra da sen acemisin galiba, ilk bebeğin mi dedi? aptal kadın bunun acemilikle ne alakası var ya. yok yüz tane doğurdum. devamlı lohusa sütyeni alırım. ankara'daki satıcıları anlayamıyorum, hep mi antikalar yoksa bana mı denk geliyo bilmem. hiç istanbul'a benzemiyor.

canım benimde oluyor bebek harektlerine yoruyorum ben ... benim karnımda çok kaslıyor nst ye bile girmedim sancı çıkmadı. ee ben nasıl ayırıcam sancıyı o zaman

Benimki bebek hareketinden değil bence dün akşam işten çıkışta yürürken ara ara ama baya bi şiddetli şekilde oldu. Sabah işe gelirkende oldu ama tuhaf bişi ağrımı, sancımı, gerilmemi bilemiyorum, özellikle yürürken olmaya başladı.. Bu arada nst'ye hangi haftalarda giriliyor ben hiç girmedim...

ben karın ağrısı şikayetiyle acile gitmiştim gecen ay. o zaman kalp atıslarına bakmak ıcın nst ye girmiştim ama küçük oldugu ıcın gorememıslerdı. sen de istersen akşam bi acile git baktır.

akca, kan 2 saat sonra çıkar dediler işte 12 gibi çıkar herhalde, idrar iki gün sonraymış.

NST ye ben sancım olduğu için mecburen girdim. Sen inşallah rutin NST kontrollerimize kadar girmek zorunda kalmazsın. sanırım 35. haftalarda falan girmeye başlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…