günaydın kızlar
günaydın herkesleree....
günaydınlarrrrropuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız?
sibelcim benimde her gece kramp giriyor bacağıma. bazen 1 defa bazen 2 defa.
magnezyum kullandıktan sonra 2 kere girmeye başladı dr. söyledim bırak bakalım dedi.
bıraktım farketmedi tekrar başladım.
günde 1 defa alıyorum ama faydası olmuyor.
2 defa alsam mı diye düşünüyorum dr. telefon açıp sormam lazım.
kramp girdiğinde ayak parmaklarımı dizime doğru kıvırdığımda hemen geçiyor.
günaydın kızlar nasılsınız?
sibelcim benimde her gece kramp giriyor bacağıma. bazen 1 defa bazen 2 defa.
magnezyum kullandıktan sonra 2 kere girmeye başladı dr. söyledim bırak bakalım dedi.
bıraktım farketmedi tekrar başladım.
günde 1 defa alıyorum ama faydası olmuyor.
2 defa alsam mı diye düşünüyorum dr. telefon açıp sormam lazım.
kramp girdiğinde ayak parmaklarımı dizime doğru kıvırdığımda hemen geçiyor.
valla değişiyo aslında neden değiştiğini bi anlasam, mesela sabah 1 su bardağı süt 2 dilim buğday ekmeği beyaz peynir ve 3 adet zeytin yedim, açlık 97 tokluk 152 çıktı, ne alaka annamadım...
şeker yemedim etmedim, ama geçen akşam diyet dondurma yedim sonra ölçtüm 133 çıktı bu daha da ilginç tabi...
sende kaç çıkıyo...
Günaydın kızlar... Dün akşamdan beri alt karnımda gerilmemi diyim ağrımı diyim tuhaf bişiler oluyor... Özellikle yürürken neden olabilir sizce böyle bişi yaşayan varmı aranızda
canım ben diyete başladıktan 1 hafta sonra ölçtürdüm 141 diğer hafta 125 sonraki hafta 92 çıktı . şekerim düştü doktor bana gün aşırı ölçücen dedi tuhaf değil mi? neyse evde yeni ölçmeye başladım dün akşam 111 çıktı(tokluklardan bahsediyorum) sen daha iyi bilirsin kaç olduğunda doktora haber vermemiz lazım. Bide dün ilk ölçüşümüz kocamla bir türlü beceremedik 4 tane şeridi ziyan edip parmaklarımı 3 kere deldik:sinifsinif: bide yemekten kaç saat sonra ölçüyorsun hastanede benim tokluğu hep yemekten bir saat önce ölçerlerdi. şeker hastası tanıdığım 2 saat sonra ölçüyor. bide açlık ölçmesek olmaz mı yaaaaamafoldumben
canım, belki senin krampların başka bir nedeni vardır.
magnezyumun bana çok faydası oldu. hatta hayatımın her döneminde bağırsak tembelliği yaşayan bir insandım.hep şişkinlik olurdu.magnezyumdan sonra o sorunum da kalmadı.
kramplar insanın canını çok acıtıyo.özellikle geceleri ağlardım kramp girince..
banada garip geldi. dün akşam içip yattım sabaha karşı girdi kramp.
sonra parmağımı esnetince geçti. sonra ağrı filan olmuyor.
bugün dr. ulaşabilirsem sorayım.
günaydın kızlar nasılsınızz
canım ben diyete başladıktan 1 hafta sonra ölçtürdüm 141 diğer hafta 125 sonraki hafta 92 çıktı . şekerim düştü doktor bana gün aşırı ölçücen dedi tuhaf değil mi? neyse evde yeni ölçmeye başladım dün akşam 111 çıktı(tokluklardan bahsediyorum) sen daha iyi bilirsin kaç olduğunda doktora haber vermemiz lazım. Bide dün ilk ölçüşümüz kocamla bir türlü beceremedik 4 tane şeridi ziyan edip parmaklarımı 3 kere deldik:sinifsinif: bide yemekten kaç saat sonra ölçüyorsun hastanede benim tokluğu hep yemekten bir saat önce ölçerlerdi. şeker hastası tanıdığım 2 saat sonra ölçüyor. bide açlık ölçmesek olmaz mı yaaaaamafoldumben
slm kızlar birazdan sağlık ocağına kan vermeye gideceğim
bu arada göbiş topiğine resim ekledim sıcak sıcak:)
günaydın kızlar nasılsınızz
canım benimde oluyor bebek harektlerine yoruyorum ben ... benim karnımda çok kaslıyor nst ye bile girmedim sancı çıkmadı. ee ben nasıl ayırıcam sancıyı o zaman
Benimki bebek hareketinden değil bence dün akşam işten çıkışta yürürken ara ara ama baya bi şiddetli şekilde oldu. Sabah işe gelirkende oldu ama tuhaf bişi ağrımı, sancımı, gerilmemi bilemiyorum, özellikle yürürken olmaya başladı.. Bu arada nst'ye hangi haftalarda giriliyor ben hiç girmedim...
Benimki bebek hareketinden değil bence dün akşam işten çıkışta yürürken ara ara ama baya bi şiddetli şekilde oldu. Sabah işe gelirkende oldu ama tuhaf bişi ağrımı, sancımı, gerilmemi bilemiyorum, özellikle yürürken olmaya başladı.. Bu arada nst'ye hangi haftalarda giriliyor ben hiç girmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?