günaydın kızlar...
teolog gitmişken bebeğinide gör bence...ultrason varsa tabi...
nalan cım gittim ama ultrasom yok malesef
pazartesi inşallah kontrole gideceğim
bu arada bahsettiğim genişliğin daralma ihtimali de varmış
sen nasılsın şeker durumun nasıl
günaydın kızlar nasılsınız ??
kramp uzun zamandır girmiyor ama geceleri çok rahatsız oluyorum sol tarafıma sürekli yatamıyorum sağa dönüyorum sonra yine sol..
zaman çabucacık geçse keşke diyorum, göbişler daha da büyüdükçe iyice zorlanıcaz oyyy
neyse dr. kontrolüne az kalmış orda detaylı bi şekilde bakılır cnm, için rahatlar hiç olmazsa...inşallah dediğin gibi daralma da gerçekleşir...
valla bi çıkıyo bi iniyo bende annamadım bi tuhaf yan, aynı şeyleri yediğim günlerde bile arada baya fark oluyo...insüline gerek görmediler allahtan şu an bakalım nasıl ilerlicek, her gün evde ölçüm yapıyorum artık, parmaklar delik deşik oldu maalesef, acıyo...
sagol canim darisi sizlereopuyorumnanaktanzeyn canım maaşallahhhh Allah ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin inşallah darısı başımıza..
cok sagol tatlimopuyorumnanaktangünün ilk günaydını benden geliyor bu sefer bi türlü uyku tutmadı beni
zeyn'ciğim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice seneler dilerim sevdklerinle beraber
tatli hemde nasil dogsalar kimbilir onlari isirmadan nasil durucaz:ecrin_bebek:
oo maşallah kızz kocaman olmuş kilosu da süpermiş. iyi bakmışsın oğlunaye tabi onu ben de olsam ben de yerdimmm..
tatlıdır tabii zeyncim hem de ne tatlıdır.. senin oğluna da kocaman bir maşallahh
sagolasin canimopuyorumnanaktanbirisi, zeyn maşallah bebişlerinizee
insallah canim amin:Saruboceq:birisi zeyn bebişlerinize maşallah!
sagol tatlimopuyorumnanaktan
prop geçmiş olsun canım.
zeyn yıldönümünüz kutlu olsun. 26. yılınızıda beraber kutlayın inşallah!
günaydın ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım. bakalım nasıl çıkacak sonuçlar.
bir de emzirme sütyenini konuşmuşsunuz. dün ben de alacaktım bakıyordum. satıcı kadın kaçıncı ayımda olduğumu sordu. daha erken emzirme sütyeni son ay alınır dedi. göğüslerin sütle dolunca dedi. sonra da sen acemisin galiba, ilk bebeğin mi dedi? aptal kadın bunun acemilikle ne alakası var ya. yok yüz tane doğurdum. devamlı lohusa sütyeni alırım. ankara'daki satıcıları anlayamıyorum, hep mi antikalar yoksa bana mı denk geliyo bilmem. hiç istanbul'a benzemiyor.
nalan park yatağını cok beğendim tam benim renklerim markasını ve fiyatını yazarmısın
peki doğuma kadar devam edecek mi bu ölçüm
[selam millet nabersiniz bakiimm? dun gece oglum hareketliydi baya bi ara karnimi delip cikacak sandim yedigim cikolatalarin cok katkisi var tabi bu duruma. esim elini gobegime koydugu zaman cok tuhaf oluyorum dio korkuyomudur nedir.. vallla ben bile tuhaf oluyorum yaa canim oglum benim hareketlerini yerim cnm oglum /COLOR]
ben de iyiyim nalancım, hep yüz üstü uyurdum ben nasıl arıyorum o günleri az kaldı sabır sabır...
ayy dün bir sürü ütüm vardı 3 kere ara verdim dinlendim öyle bitirdim ne kadar çok yoruyor insanı bu ütü ya...
[selam millet nabersiniz bakiimm? dun gece oglum hareketliydi baya bi ara karnimi delip cikacak sandim yedigim cikolatalarin cok katkisi var tabi bu duruma. esim elini gobegime koydugu zaman cok tuhaf oluyorum dio korkuyomudur nedir.. vallla ben bile tuhaf oluyorum yaa canim oglum benim hareketlerini yerim cnm oglum /COLOR]
yaramı deşme teolog, ah ah maalesef...rejimede ölçümede devam...
az dişini sık canım ya
dün başka bir arkadaşımla görüştüm bebeğinde gelişme geriliği varmış son ay hep hastanede yatmış çok şükür bebeği şimdi turp gibiymiş
sanırım anneler için bundan dolayı cennet ayaklarının altında diye
kızlarrrrrrrr hani bijo arkadaşımızla hep bahsediyorz ya özgee hani arkadaşımız vardı eylül 6 da sezeryan günü almıştıı doğum sancısı tutmuşşşşş bijo hastaneyer gitti ben yanlızım bırakamıyorum dükkanı çok heyacanlı yaaaaa :):):) allah sağ salim kurtarsın inşallah :)
yok şu şeker olayı olmasaydı ii di ama şeker işi bozdu her otta pokta şeker çıkarmı yauw...
yok canım nedne korksun hoşuna bile gidiyordur
benim ki hem gece yatarken hem de eşime sahur hazırlarken kıpır kıpır karnımda
işim olacak hayırlısıyla doğunca
geceleri uyutmayacak anlaşılna hangi saatler hareketli olursa anne karnında doğunca da o saatlerde uyanık olurlarmış
maşallah oğluna, yemişsin o kadar çikolata kudurtmuşsun çocuğu tabi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?