2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nasılsınız ??
kramp uzun zamandır girmiyor ama geceleri çok rahatsız oluyorum sol tarafıma sürekli yatamıyorum sağa dönüyorum sonra yine sol..
zaman çabucacık geçse keşke diyorum, göbişler daha da büyüdükçe iyice zorlanıcaz oyyy

nalan cım gittim ama ultrasom yok malesef
pazartesi inşallah kontrole gideceğim
bu arada bahsettiğim genişliğin daralma ihtimali de varmış
sen nasılsın şeker durumun nasıl

neyse dr. kontrolüne az kalmış orda detaylı bi şekilde bakılır cnm, için rahatlar hiç olmazsa...inşallah dediğin gibi daralma da gerçekleşir...

valla bi çıkıyo bi iniyo bende annamadım bi tuhaf yan, aynı şeyleri yediğim günlerde bile arada baya fark oluyo...insüline gerek görmediler allahtan şu an bakalım nasıl ilerlicek, her gün evde ölçüm yapıyorum artık, parmaklar delik deşik oldu maalesef, acıyo...

ii yim esra sen nasılsın...

aynı dert bende de var maalesef, bende hep sol tarafa yatmak zorunda kalıyorum, valla yüzüstü yatmayı özledim...

peki doğuma kadar devam edecek mi bu ölçüm

zeyn canım maaşallahhhh Allah ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin inşallah darısı başımıza..
sagol canim darisi sizlereopuyorumnanaktan
günün ilk günaydını benden geliyor bu sefer bi türlü uyku tutmadı beni

zeyn'ciğim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice seneler dilerim sevdklerinle beraber
cok sagol tatlimopuyorumnanaktan
tatli hemde nasil dogsalar kimbilir onlari isirmadan nasil durucaz:ecrin_bebek:
birisi, zeyn maşallah bebişlerinizee
sagolasin canimopuyorumnanaktan
birisi zeyn bebişlerinize maşallah!
sagol tatlimopuyorumnanaktan
prop geçmiş olsun canım.

zeyn yıldönümünüz kutlu olsun. 26. yılınızıda beraber kutlayın inşallah!
insallah canim amin:Saruboceq:

insallah iyi cikar sonuclarin tatlimopuyorumnanaktan

ben de iyiyim nalancım, hep yüz üstü uyurdum ben nasıl arıyorum o günleri az kaldı sabır sabır...

ayy dün bir sürü ütüm vardı 3 kere ara verdim dinlendim öyle bitirdim ne kadar çok yoruyor insanı bu ütü ya...

[selam millet nabersiniz bakiimm? dun gece oglum hareketliydi baya bi ara karnimi delip cikacak sandim yedigim cikolatalarin cok katkisi var tabi bu duruma. esim elini gobegime koydugu zaman cok tuhaf oluyorum dio korkuyomudur nedir.. vallla ben bile tuhaf oluyorum yaa canim oglum benim hareketlerini yerim cnm oglum /COLOR]

yok canım nedne korksun hoşuna bile gidiyordur
benim ki hem gece yatarken hem de eşime sahur hazırlarken kıpır kıpır karnımda
işim olacak hayırlısıyla doğunca
geceleri uyutmayacak anlaşılna hangi saatler hareketli olursa anne karnında doğunca da o saatlerde uyanık olurlarmış

kızlarrrrrrrr hani bijo arkadaşımızla hep bahsediyorz ya özgee hani arkadaşımız vardı eylül 6 da sezeryan günü almıştıı doğum sancısı tutmuşşşşş bijo hastaneyer gitti ben yanlızım bırakamıyorum dükkanı çok heyacanlı yaaaaa :):):) allah sağ salim kurtarsın inşallah :)

bende öle yapıyorum yoksa belim acayip ağrıyo, topuklarımda ağrımaya başlıyo bi süre sonra..

en ii sini yapıyosun yani öteki türlü çok yorulursun zaten...

ah ah bende dört gözle bekliyorum yüz üstü uyuyabileceğim günü...hooooooooooofffffffffff....

maşallah oğluna, yemişsin o kadar çikolata kudurtmuşsun çocuğu tabi.....

yaramı deşme teolog, ah ah maalesef...rejimede ölçümede devam...

az dişini sık canım ya
dün başka bir arkadaşımla görüştüm bebeğinde gelişme geriliği varmış son ay hep hastanede yatmış çok şükür bebeği şimdi turp gibiymiş
sanırım anneler için bundan dolayı cennet ayaklarının altında diye

yok şu şeker olayı olmasaydı ii di ama şeker işi bozdu her otta pokta şeker çıkarmı yauw...

ayy çok heyecanlıı sağlıkla alsın yavrusunu kucağına işallahhhhhhzemuszemus

tabiki korkmuyo cnm laf gelisi ole teolag korkutma beni hep aklim agelio valla bu harektli oldugu saatlerde dogumdan sonrada bole olursa die. :bbo: eger anne karnindayken hareketli oldugu saattler dogum sonrasida olursa ayvanin iyisini yemisimdir benimki gece ve sabahin koru hareketli hatta belki ben uyurken bie hareketlidir ama ben farektmiyorum demekki bana uyku haramm akannehir

maşallah oğluna, yemişsin o kadar çikolata kudurtmuşsun çocuğu tabi.....

hic sorma nalancim esim isie gitmeden once kahve yapmistim yaninada biskivu cikolata koymustum bende en cok cikolata yedim valla ole bi costuki masallah bi ara karnimda cikacak sandim valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…