2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin amin... sağlıklıca doğurur inşallah.

Nalancım şeker sadece yeme içme gibi durumlarda yükselmiyor stres şekerin yükselmesine büyük etken..
Sen şekerim neden yüksek diye kafana takıp stres yaparsan daha çok yükseltirsin şekerini : (

10 haftan kaldı az sabır:)
geçecek inş.

inşallah doğumdan sonra tamamen düzelir, çok ii bi endokrine gidip bütün testlerimi yaptırcam, kızım ii olsun gerisi önemli değil zaten...

valla bu edepsizlerin hepsi aynı demek çikolatayı yiyince hepsi coşuyor, yerim ben onları ya, doğsalarda artık biraz mıncıklasak...

Ben de oğlumun yatağını sipariş verdim şimdi. bugün getirebilirlermiş :)

Nalancım şeker sadece yeme içme gibi durumlarda yükselmiyor stres şekerin yükselmesine büyük etken..
Sen şekerim neden yüksek diye kafana takıp stres yaparsan daha çok yükseltirsin şekerini : (

Doğru diyosun canım aslında, yok şekeri kafama pek takmıyorum ama başka işler oluyo kafama taktığım, mesela dün kızımın odasını yine tam halledemediler onu taktım, yani böle stresten de çıkıyosa yandım demektir...demek sinirlenince şekerim fırladı diye boşuna demiyorlarmış...

hello millet
bende gittim sabah 50 lik yükleme yaptırdım sonuçlar 3 te çıkıcakmış
çok mirak ediyorum aceba düştümü

özlemciğim Allah yardımcın olsun miniklerin beklerler inşallah zamanlarını erkenden gelmeye kalkmazlar Allah'ın izniyle

Özlemcim hepimiz dua ediyoruz senın ıcın. Ben eşime bile anlattım seni o da allah yardımcısı olsun dedı. Sen mrk etme turp gıbı alcaksın 3 kızını da kucagına..

sağolun kıslarrrr ALLAH razı olsun

propcum gecmis olsun canim tatlidan degilde bu haftalarda midede bozulmalar basliyormus artik diye okumustum bende cok iyi digilim dedigin gibi midem agzima gelip gidiyorkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…