kızlarrrrrrrr hani bijo arkadaşımızla hep bahsediyorz ya özgee hani arkadaşımız vardı eylül 6 da sezeryan günü almıştıı doğum sancısı tutmuşşşşş bijo hastaneyer gitti ben yanlızım bırakamıyorum dükkanı çok heyacanlı yaaaaa :):):) allah sağ salim kurtarsın inşallah :)
10 haftan kaldı az sabır:)
geçecek inş.
tabiki korkmuyo cnm laf gelisi ole teolag korkutma beni hep aklim agelio valla bu harektli oldugu saatlerde dogumdan sonrada bole olursa die. :bbo: eger anne karnindayken hareketli oldugu saattler dogum sonrasida olursa ayvanin iyisini yemisimdir benimki gece ve sabahin koru hareketli hatta belki ben uyurken bie hareketlidir ama ben farektmiyorum demekki bana uyku haramm akannehir
hic sorma nalancim esim isie gitmeden once kahve yapmistim yaninada biskivu cikolata koymustum bende en cok cikolata yedim valla ole bi costuki masallah bi ara karnimda cikacak sandim valla kaydirigubbakcemile3
Nalancım şeker sadece yeme içme gibi durumlarda yükselmiyor stres şekerin yükselmesine büyük etken..
Sen şekerim neden yüksek diye kafana takıp stres yaparsan daha çok yükseltirsin şekerini : (
Ben de oğlumun yatağını sipariş verdim şimdi. bugün getirebilirlermiş :)
Ben de oğlumun yatağını sipariş verdim şimdi. bugün getirebilirlermiş :)
özlemciğim Allah yardımcın olsun miniklerin beklerler inşallah zamanlarını erkenden gelmeye kalkmazlar Allah'ın izniyle
Özlemcim hepimiz dua ediyoruz senın ıcın. Ben eşime bile anlattım seni o da allah yardımcısı olsun dedı. Sen mrk etme turp gıbı alcaksın 3 kızını da kucagına..
birisi ve zeyn hayırlı olsunnn ayy ne güselll
propp noldu mideneee geçmiş olsunnn
propcum gecmis olsun canim tatlidan degilde bu haftalarda midede bozulmalar basliyormus artik diye okumustum bende cok iyi digilim dedigin gibi midem agzima gelip gidiyorkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?