şeker komasına girdim .. dün bir borcam güllaç yapıp hepsini yedim snr ne aksam yemegı yıyebıldım ne sbh duzgun kahvaltı edebıldım mıdem cok bulanıyo
çüçük öçüüüzz önündenmi alıyolardıda hepsini yidin
sanırsam şekeri çıkanların yerinede yidinboshayallersmile
banada sabah yine o iğrenç sudan içirdiler yemekte yedim ama halen midem bulanıyo çok finayım kafamçokkarıştı
Doğru diyosun canım aslında, yok şekeri kafama pek takmıyorum ama başka işler oluyo kafama taktığım, mesela dün kızımın odasını yine tam halledemediler onu taktım, yani böle stresten de çıkıyosa yandım demektir...demek sinirlenince şekerim fırladı diye boşuna demiyorlarmış...
şeker komasına girdim .. dün bir borcam güllaç yapıp hepsini yedim snr ne aksam yemegı yıyebıldım ne sbh duzgun kahvaltı edebıldım mıdem cok bulanıyo
Melodicim benimde dün gece girdi kramp ölüyorum sandımmm komşular sesimi duyduysa doğuruyorum sanmıştır eşimde uyku sersemi sapıttı ayağı bükme hareketi varmış bilemedik bizz hala sürüyorum ayağımı ağrıyorr geçmezmiş birde iki üç gün
ya benım mıdem hala kötü ya... napcam.. bi yolu yok mu bunun.. yemin ederim tatlıdan tiksindim yani, bayılcam poffff
çüçük öçüüüzz önündenmi alıyolardıda hepsini yidin
sanırsam şekeri çıkanların yerinede yidinboshayallersmile
banada sabah yine o iğrenç sudan içirdiler yemekte yedim ama halen midem bulanıyo çok finayım kafamçokkarıştı
ıyy haklısın o suyunda tadı iğrençti inş.düşmüştür iloşş ...
Evet malesef öyle sinir stres iyi gelmiyor hiç birşey takma kafana..
Babamdan biliyorum kendisi günde 3 defa insülin kullanan bir şeker hastası boshayallersmile
ya iloş kalsa da ben yıcektım dursa da ben yıcektım.. gozum doysun dıye hepsını yedım.. offff offfff... soda ıcıyım madem sımdık ac karnına ıcıyım mı yoksa once bısıler mı tıkınayım ?
ya iloş kalsa da ben yıcektım dursa da ben yıcektım.. gozum doysun dıye hepsını yedım.. offff offfff... soda ıcıyım madem sımdık ac karnına ıcıyım mı yoksa once bısıler mı tıkınayım ?
kaçlık yükleme yapıldı?
bana tadı iyi gelmişti.
300 ml suya 50 gr. glikoz içirdiler.
inşallaaaaahhhhhhh:Saruboceq:
ne kadar ilginç dimi bizim sülalede yok şeker hastası bende çıktı
ama 7 kuşaktan alabiliyomuşuz işte :umursamaz:
aç karnına içme sodayı bu seferde yanar midem önce bişiler tıkın
gebelikte çıkan şekerin sülaleyle alakası yok diye biliyorum belkide yanlış biliyorum :S
çünkü doğumdan sonra normale dönüyormuş :S
anladım ilonacım. inşallah düşer şekerin.
benim değerler normal çıkmış ama sonucunu gidip almadım henüz.
aslında iş yerime faxlatsam bu sıcakta gözüm korkuyor gitmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?