2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şeker komasına girdim .. dün bir borcam güllaç yapıp hepsini yedim snr ne aksam yemegı yıyebıldım ne sbh duzgun kahvaltı edebıldım mıdem cok bulanıyo

çüçük öçüüüzz önündenmi alıyolardıda hepsini yidin
sanırsam şekeri çıkanların yerinede yidinboshayallersmile
banada sabah yine o iğrenç sudan içirdiler yemekte yedim ama halen midem bulanıyo çok finayım kafamçokkarıştı

ıyy haklısın o suyunda tadı iğrençti inş.düşmüştür iloşş ...

ayyy..ben sana dedim ama dün hepsini indirme diye..miden allak bullak oldu tabi kendine gelemio şimdi.zaten hassas..gaviscon filan yok mu ewde?

Evet malesef öyle sinir stres iyi gelmiyor hiç birşey takma kafana..
Babamdan biliyorum kendisi günde 3 defa insülin kullanan bir şeker hastası boshayallersmile

şeker komasına girdim .. dün bir borcam güllaç yapıp hepsini yedim snr ne aksam yemegı yıyebıldım ne sbh duzgun kahvaltı edebıldım mıdem cok bulanıyo

yuhh sana propp akannehir kusup mıçmadınmı bir yerlere:bbo:..
sodanın içine limon sık iç belki iyi gelir :S

ya iloş kalsa da ben yıcektım dursa da ben yıcektım.. gozum doysun dıye hepsını yedım.. offff offfff... soda ıcıyım madem sımdık ac karnına ıcıyım mı yoksa once bısıler mı tıkınayım ?

ben ayak bükme hareketini bilmiyordum eşim hemen sıkarak masaj yapıyordu.
şimdi bazen kendim kalkıp parmak bükme hareketini yapıyorum ve geçiyor.

ya benım mıdem hala kötü ya... napcam.. bi yolu yok mu bunun.. yemin ederim tatlıdan tiksindim yani, bayılcam poffff

pisboğaz prop seni. insaf yani o kadar tatlı yenir mi hiç?
maden suyu içtin mi limon damlat biraz.
benim arada bulandığında içiyorum.
tuzlu birşeyler yesen biraz.

kaçlık yükleme yapıldı?
bana tadı iyi gelmişti.
300 ml suya 50 gr. glikoz içirdiler.

ıyy haklısın o suyunda tadı iğrençti inş.düşmüştür iloşş ...

inşallaaaaahhhhhhh:Saruboceq:

Evet malesef öyle sinir stres iyi gelmiyor hiç birşey takma kafana..
Babamdan biliyorum kendisi günde 3 defa insülin kullanan bir şeker hastası boshayallersmile

ne kadar ilginç dimi bizim sülalede yok şeker hastası bende çıktı
ama 7 kuşaktan alabiliyomuşuz işte :umursamaz:

aç karnına içme sodayı bu seferde yanar midem önce bişiler tıkın

aç karnina soda içmeeeeee
daha bişii yemedinmi sen yaa saate baaaakk lmaz:

ne yiyeceğine bağlı eğer yine güllaç yiyeceksen yedikten sonra iç sempatiksalakcinni

kaçlık yükleme yapıldı?
bana tadı iyi gelmişti.
300 ml suya 50 gr. glikoz içirdiler.

canım benim bu 3. yükleme
ilk 50 lik sonra 100 lük
şimdi yine 50 lik yapıldı
20 gündür ağzıma şekerli bişi girmediği için sanırsam şekere karşı bi hassasiyet oluştu =))

gebelikte çıkan şekerin sülaleyle alakası yok diye biliyorum belkide yanlış biliyorum :S
çünkü doğumdan sonra normale dönüyormuş :S

anladım ilonacım. inşallah düşer şekerin.
benim değerler normal çıkmış ama sonucunu gidip almadım henüz.
aslında iş yerime faxlatsam bu sıcakta gözüm korkuyor gitmeye.

offff alay konusu oldum sıze de artık ayıcık dıye seversınız benı :))
yıyorum sımdı salata yıyorum snr da soda ıcıcem..
bu arada fınfıkcım kımsenın moralını bozmak ıstemem ama gebelıkte baslayan seker bılmemkac oranında ılerde seker hastası olucagına ısaret edıomus ve bazen de hıc gecmıomus yanı seker hastası olmus oluomussun hamılelık sonunda.. tabı derecesı onemlı illa ınsulın kullancaklar bılmemne dıye bısı yok..yanı genetık etkenler de gebelıkte acıga cıkartmıs olabılıomus sekerı.. ne kadan dogru bılmıom..

Son düzenleme:
Gebeliklerinde gestasyonel diyabet tanısı konmuş annelere lohusalık bitiminde 75 gram glikozla OGTT (şeker yükleme testi) uygulanır. Bu test normal çıksa da annenin sonraki gebeliklerinde ya da hayatının ileriki dönemlerinde şeker hastalığına yakalanma riskinin diğer insanlara göre daha fazla olduğunu bilmesi gerekir. ***

günaydin,
daha yeni kalktim yataktan, dun aksam hiic yatmadim, kocama sahur sofrasi hazirlayip anca yattim...
karnimiz ac tabii... akannehir

gebelikte çıkan şekerin sülaleyle alakası yok diye biliyorum belkide yanlış biliyorum :S
çünkü doğumdan sonra normale dönüyormuş :S

varmış annem bana özellikle sordular ailede varmı şeker hastası olan die :S

anladım ilonacım. inşallah düşer şekerin.
benim değerler normal çıkmış ama sonucunu gidip almadım henüz.
aslında iş yerime faxlatsam bu sıcakta gözüm korkuyor gitmeye.

inşallah canım
sonuçların normal çıktıysa almana gerek yok napıcan alıpta =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…