günaydin,
daha yeni kalktim yataktan, dun aksam hiic yatmadim, kocama sahur sofrasi hazirlayip anca yattim...
karnimiz ac tabii... akannehir
Gebeliklerinde gestasyonel diyabet tanısı konmuş annelere lohusalık bitiminde 75 gram glikozla OGTT (şeker yükleme testi) uygulanır. Bu test normal çıksa da annenin sonraki gebeliklerinde ya da hayatının ileriki dönemlerinde şeker hastalığına yakalanma riskinin diğer insanlara göre daha fazla olduğunu bilmesi gerekir. ***
yes aynen öle bebem
bide bebeğede doğduğunda şeker testi yapılıyomuş onunda şeker hastası olarak doğma ihtimali varmış
allah korusun :Saruboceq:
yani bu şeker çokta hafife alınacak bişi değil
günaydın sana iki soru:
1. orda su anda saat kaç?
2. sahur gece kacta oluyo?
yes aynen öle bebem
bide bebeğede doğduğunda şeker testi yapılıyomuş onunda şeker hastası olarak doğma ihtimali varmış
allah korusun :Saruboceq:
yani bu şeker çokta hafife alınacak bişi değil
burda saat 13:08.
sahur 04.00 da oluyor yani o zaman hazirladim ben. 05:15 e kadar vakit var ama ben hazirlayip yattim kocami kaldirdim...
sonra kocami se gondermek icin kalktim göya yatmicaktim ama dayanamadim
zeyn yatağınız çook şekermiş..
işbirden aldım yatağı üst kılıf çıkarılıp yıkanabiliyor.
yaa şeker aç 102 tok 178 çıkmış haftaya tekrarlanacakmış pofff. canım sıkıldı şimdi haa.
hayirli olsun canim benim oglumunda dün yatak takimi geldi haftayada besigi geliyor
hello millet
bende gittim sabah 50 lik yükleme yaptırdım sonuçlar 3 te çıkıcakmış
çok mirak ediyorum aceba düştümü
aman ya. haftaya 100gr gikoz yüklemesi var. işin kötüsü okuduğuma göre, bunu ,içtikten sonra 1. 2. ve 3. saatlerde bakılması gerekiyormuş. 3 saat hastanede ne yaparım ben yaa. kafayı yerim. nalanı anladım şimdi.
aman ya. haftaya 100gr gikoz yüklemesi var. işin kötüsü okuduğuma göre, bunu ,içtikten sonra 1. 2. ve 3. saatlerde bakılması gerekiyormuş. 3 saat hastanede ne yaparım ben yaa. kafayı yerim. nalanı anladım şimdi.
bugün su böreği çikmişti yemekte.baktim..ağzim sulandi..almadim..
sonra baktim bi de kadayif war..baktim..ağzim sulandi..almadim..
başarili we inatçiyim..ama aci çekiorum...
varmış annem bana özellikle sordular ailede varmı şeker hastası olan die :S
inşallah canım
sonuçların normal çıktıysa almana gerek yok napıcan alıpta =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?