inşallah ii çıkarda sende rahatlarsın biraz, evdeki ölçümler genelde nasıl çıkıyordu iloş...
bugün su böreği çikmişti yemekte.baktim..ağzim sulandi..almadim..
sonra baktim bi de kadayif war..baktim..ağzim sulandi..almadim..
başarili we inatçiyim..ama aci çekiorum...
Eki Görüntüle 52280
kızlar bebek şekeri olarak bunu beğendim magnet şeklinde ama şekersiz hali bile 4 tl. 50 tane yaptırsam 200 tl çok yaww(
bu malzemecıden mı alıncak nasıl sekersız fıyatını bılebıldın ? şekermiş çok
zeyn yatağınız çook şekermiş..
işbirden aldım yatağı üst kılıf çıkarılıp yıkanabiliyor.
yaa şeker aç 102 tok 178 çıkmış haftaya tekrarlanacakmış pofff. canım sıkıldı şimdi haa.
Eki Görüntüle 52280
kızlar bebek şekeri olarak bunu beğendim magnet şeklinde ama şekersiz hali bile 4 tl. 50 tane yaptırsam 200 tl çok yaww(
http://www.hediyeleradasi.com/index.php?page=urun-detay&urun=970
Çok teşekkür ederim canımbebeğin şans getirir atanırsın inşallah:))
http://www.birmax.com/ycb15g.html
akça bu da cok sekermiş :) tanesi 0.90 tl hemı de :) bı mıknatıs yapıstırdın mı arakasına kı burda 100 tanesı 2 tl mıknatısların oldu bıttı ıste :) eger magnet ıstıosan tabı
aman ya. haftaya 100gr gikoz yüklemesi var. işin kötüsü okuduğuma göre, bunu ,içtikten sonra 1. 2. ve 3. saatlerde bakılması gerekiyormuş. 3 saat hastanede ne yaparım ben yaa. kafayı yerim. nalanı anladım şimdi.
inşallah canım
dengesizdi hep ama 3-4 gündür 125 i geçmiyo
dün akşam özellikle 3 tatlı kaşığı carddor yedim denemek için 105 çıktı şaşırdım kaldım
arada okudum parmaklarım acıdı demişsin
delme aletinin üzerinde numaralar var dimi benimki 3 te duruyo ve çok delmiyo acımıyo
inşallah canım
dengesizdi hep ama 3-4 gündür 125 i geçmiyo
dün akşam özellikle 3 tatlı kaşığı carddor yedim denemek için 105 çıktı şaşırdım kaldım
arada okudum parmaklarım acıdı demişsin
delme aletinin üzerinde numaralar var dimi benimki 3 te duruyo ve çok delmiyo acımıyo
inşallah sonuç ii çıkarda beklediğine değer, ben 219 çıkınca küfür ettim valla...
bana 5 de dursun dediler ama o fazla kanatıyo diye 4 e aldım o da az deldi galiba, kan gelsin diye parmağımı sıkarkende her tarafa birden kan fışkırdı nasıl oldu bende anlamadım, bende 5 e getirdim tekrar...
valla ben 125 e 2 kere düşürebildim c.tesinden beri, genelde 130-155 arası çıkıyo bende..
salak diyetisyenimde meyveyi sadece 1 porsiyon azalttı, diyette başka değişiklik yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?