2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım inş. atanırsın peki eşin gelebilecek mi seninle başka bi şehire doğrusu ilk dönem doğum iznin olacak okula gitmeyeceksin doğru düzgün ay inş.ii bi yer çıkar hakkında hayırlısı olsun..

inşallah gönlüne göre olur ve bu sefer istediğin yere atanırsın cnm...

Nalancım hatırlarsan şeker değerlerimiz aynı idi benim diyetimde günde 2 porsiyon meyve var ,1 ara öğünde ceviz , bana sabah aç karnına 2 adet gün kurusu yedirtiyor ve bol su diğer herşeyimiz aynı diye hatırlıyorum. Sana diyet listesi vermeden önce kan testleri yaptılar mı özellikle insülün diye bir test var vucudumuzun insülün direncini gösteriyor. o değerin kaç çıktı? benim diyetisyenim 10 tane falan dı sanırım test yaptırttı bana ve özellikle insülünün sonucu cıkmadan diyet listesi vermedi. Ve ben sekerimi tokluk 92 ye kadar düşürdüm en fazla ilk haftamda 140 ı gördüm. acaba diyetin sana uygun değil mi? Çünkü bu konuda sende çok disiplinlisin biliyorum.benimde iğne 3 te duruyor eczacı çocuk öyle demişti.

sagol tatlim sen bebeginnevresimlerini yikiycakmisin ben hepsini yikayayim diyorum nede olsa kimin elinin degdigi belli degil:umursamaz:
güle güle ii günlerde kullansın oğlun canım...

inşallah ii çıkarda sende rahatlarsın biraz, evdeki ölçümler genelde nasıl çıkıyordu iloş...
sagol tatlim

canim insallah atanirsin hersey gönlünce olur:asigim:

ayyy allah kolaylık versin ben kesınlıkle nasıl delerdım kendı parmagımı bılmıorum kesın bayılırdım düşüp kesin...

delerken sorun değilde sonradan parmaklarının uçları morarıyo hep, delecek yer arıyosun, her gün yapınca kötü oluyo, günde 7 delik deliyorum düşün artık parmak uçlarımı...

inşallah bebişin sana kısmetiyle gelir ve hayırlı olacak bir yere atanırsın

he bi şi daha sölicem bak unutuyordum, mado nun diyet dondurması benim şekeri hiç çıkartmadı, haberin olsun...3 top kadar yedim...

diyet ürünler yiyebiliyor muyuz? Ben tatlandırıcı kullanılanlar hamilelikte çok zararlı diye biliyorum. Umarım yanlış biliyorumdur. dondurma diye kafayı yiyecem.

pöfff tülleri yıkadım hıc de renklerı acılmadı kosla tül olsaydı evde keske bı daha mı yıkasam alıp da yoksa nasolsa tozu pıslıgı gıttı dıye boyle bıraksam da ekım sonunda bebişten once mı bı daha yıkasam..

benim 5 de duruyo hastanede öle dediler bana..

bende hala 4 porsiyon meyve var, hiç bi şi değiştirmedi salak, hiç bi test de yapmadı zaten, şeker testim yüksek çıktı diye mail attım bu salağa dün meyveyi bi prosiyon azaltalım ama diğer her şey aynı kalsın diye mail atmış bana, sonra değerlendiririz tekrar diyor, şeker komasına sokacak beni herhalde kırık kadın...

Yok bence bir daha yıkma doğuma yıkarsın artık nasıl olsa gitmiştir onun pisliği..

bence de ya ben de anneme aradım sordum sımdı :) o da yıkama pıslıgı gıtmıstır zaten dedı.. utulenmıo cagnım benımkıler utulencek olsa da yrn kadına utuletırdım zzten.. yrn kadınım gelcek de onden hazırlık yapıyorum sımdı ona, yoksa yetısmıcek işler yanı.. evım mis olcak yarın oh ohhhhhh

allah kolaylik versin nalancim yaaa :çok üzgünüm:

saol canım allah kimseye vermesin valla, ne zor işmiş...

diyet ürünler yiyebiliyor muyuz? Ben tatlandırıcı kullanılanlar hamilelikte çok zararlı diye biliyorum. Umarım yanlış biliyorumdur. dondurma diye kafayı yiyecem.

diyetisyen tatlı olarak bunu verdi, sütlü tatlı yasak sadece bundan 3 top olabilir dedi haftada 1 kere...ama sadece madonun ki dedi başka yeme dedi...

sen şimdi anlatırken bile başım döndü, anlatma

tmm anlatmam...

ekimde tekrar yıkayacaksan o zaman bırak öle kalsın şimdilik bence, tekrar yorma kendini boşuna, zaten ekime kadar yine tozlanacak..

193 çıkmış sonucum
sıyırmama az kaldı ama bu düşünce bile çıkarıyo dimi şekeri akannehir
nalancım bence sen 3 te dene 5 çok deler bide parmaklarının ortasına değilde kenarını del boshayallersmile
yok daha cesaret edemem ben diyet dondurmayada
benim normalde 4 porsiyon meyve ama ben onu 1 porsiyon olarak yiyorum boshayallersmile

Höfff bizim burada bir hatun var sabah işi varmış izin istemek için odaya geldi yemin ederim odanın atmosferi değişti yaa
ya gencecik kızlar hiç temizliklerine bakımlarına özen göstermiyorlar 22 yaşında birde nişanlı nasıl bir ter kokusu anlatamam
bende huyluyum ya bulurlar beni bunlar :S
kafamçokkarıştı

ya ekımde halıları temızletmeye vercem o zaman perdeler yıkanır yıne dıye dusunmustum ıste..eylulde bı daha camlara da dokundurtmam kadına , ekıme kadar kalsın oyle, snr ekım sonu kasım bası halıları gonderınce son bı temızlık yapılır evde tabı bebiş plana uygun gelırse :)
kayınvalıdemler aradı hala ısım bulamadınız mı dıyolar mıllete torunum torunum dıoruz adıyla seslenmek ıstıyoruz dıolar :S pofffffff... deniz olabılır dedım yorum yapmadılar begenmedıler herhal.. bı de sankı oglunun huyunu bılmıomus gıbı sen bebegı ben tasıyorum ısmını koymak benım hakkımdır de ıstedıgını koy ona bakarsan ısımsız kalcak bu cocuk dedı.. :))

:bbo: ayyyyy nıye dusmuo bu sekerlerınız sızın yaaa...
annem bı sefer kızın tekıne sen kac gundur yıkanmıosun dıye sprdu kolundan tutup vergı daıresınde:roflol::roflol: kız mosmor olmustu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…