Arkadaşlar atamalar için tercih yaptım 31 ağustosta belli olacak inşallah...Bütün illeri yazdım mardin bile var...Bu defa atanmak istiyorum...Dua edin bizim için...6 yıldır bekliyorum hemde hep kılpayı kaçırıyorum 84.6 ile bile atanamadım çok az kadro veriyorlar...41 kişi alınacak ben 39. sıradayım geçen yıldan puanı yüksek olup bekleyen yoksa atanacağım inş.
Hoşçakalın sağlıkla kalın
Arkadaşlar atamalar için tercih yaptım 31 ağustosta belli olacak inşallah...Bütün illeri yazdım mardin bile var...Bu defa atanmak istiyorum...Dua edin bizim için...6 yıldır bekliyorum hemde hep kılpayı kaçırıyorum 84.6 ile bile atanamadım çok az kadro veriyorlar...41 kişi alınacak ben 39. sıradayım geçen yıldan puanı yüksek olup bekleyen yoksa atanacağım inş.
inşallah sonuç ii çıkarda beklediğine değer, ben 219 çıkınca küfür ettim valla...
bana 5 de dursun dediler ama o fazla kanatıyo diye 4 e aldım o da az deldi galiba, kan gelsin diye parmağımı sıkarkende her tarafa birden kan fışkırdı nasıl oldu bende anlamadım, bende 5 e getirdim tekrar...
valla ben 125 e 2 kere düşürebildim c.tesinden beri, genelde 130-155 arası çıkıyo bende..
salak diyetisyenimde meyveyi sadece 1 porsiyon azalttı, diyette başka değişiklik yok...
sagol tatlim sen bebeginnevresimlerini yikiycakmisin ben hepsini yikayayim diyorum nede olsa kimin elinin degdigi belli degil:umursamaz:zeyn yatağınız çook şekermiş..
işbirden aldım yatağı üst kılıf çıkarılıp yıkanabiliyor.
yaa şeker aç 102 tok 178 çıkmış haftaya tekrarlanacakmış pofff. canım sıkıldı şimdi haa.
sagol tatlimgüle güle ii günlerde kullansın oğlun canım...
inşallah ii çıkarda sende rahatlarsın biraz, evdeki ölçümler genelde nasıl çıkıyordu iloş...
ayyy allah kolaylık versin ben kesınlıkle nasıl delerdım kendı parmagımı bılmıorum kesın bayılırdım düşüp kesin...
he bi şi daha sölicem bak unutuyordum, mado nun diyet dondurması benim şekeri hiç çıkartmadı, haberin olsun...3 top kadar yedim...
delerken sorun değilde sonradan parmaklarının uçları morarıyo hep, delecek yer arıyosun, her gün yapınca kötü oluyo, günde 7 delik deliyorum düşün artık parmak uçlarımı...
Nalancım hatırlarsan şeker değerlerimiz aynı idi benim diyetimde günde 2 porsiyon meyve var ,1 ara öğünde ceviz , bana sabah aç karnına 2 adet gün kurusu yedirtiyor ve bol su diğer herşeyimiz aynı diye hatırlıyorum. Sana diyet listesi vermeden önce kan testleri yaptılar mı özellikle insülün diye bir test var vucudumuzun insülün direncini gösteriyor. o değerin kaç çıktı? benim diyetisyenim 10 tane falan dı sanırım test yaptırttı bana ve özellikle insülünün sonucu cıkmadan diyet listesi vermedi. Ve ben sekerimi tokluk 92 ye kadar düşürdüm en fazla ilk haftamda 140 ı gördüm. acaba diyetin sana uygun değil mi? Çünkü bu konuda sende çok disiplinlisin biliyorum.benimde iğne 3 te duruyor eczacı çocuk öyle demişti.
pöfff tülleri yıkadım hıc de renklerı acılmadı kosla tül olsaydı evde keskebı daha mı yıkasam alıp da yoksa nasolsa tozu pıslıgı gıttı dıye boyle bıraksam da ekım sonunda bebişten once mı bı daha yıkasam..
allah kolaylik versin nalancim yaaa :çok üzgünüm:
diyet ürünler yiyebiliyor muyuz? Ben tatlandırıcı kullanılanlar hamilelikte çok zararlı diye biliyorum. Umarım yanlış biliyorumdur. dondurma diye kafayı yiyecem.
sen şimdi anlatırken bile başım döndü, anlatma
pöfff tülleri yıkadım hıc de renklerı acılmadı kosla tül olsaydı evde keskebı daha mı yıkasam alıp da yoksa nasolsa tozu pıslıgı gıttı dıye boyle bıraksam da ekım sonunda bebişten once mı bı daha yıkasam..
:bbo: ayyyyy nıye dusmuo bu sekerlerınız sızın yaaa...193 çıkmış sonucum
sıyırmama az kaldı ama bu düşünce bile çıkarıyo dimi şekeri akannehir
nalancım bence sen 3 te dene 5 çok deler bide parmaklarının ortasına değilde kenarını del boshayallersmile
yok daha cesaret edemem ben diyet dondurmayada
benim normalde 4 porsiyon meyve ama ben onu 1 porsiyon olarak yiyorum boshayallersmile
annem bı sefer kızın tekıne sen kac gundur yıkanmıosun dıye sprdu kolundan tutup vergı daıresınde:roflol::roflol: kız mosmor olmustu..Höfff bizim burada bir hatun var sabah işi varmış izin istemek için odaya geldi yemin ederim odanın atmosferi değişti yaa
ya gencecik kızlar hiç temizliklerine bakımlarına özen göstermiyorlar 22 yaşında birde nişanlı nasıl bir ter kokusu anlatamam kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?