ya ekımde halıları temızletmeye vercem o zaman perdeler yıkanır yıne dıye dusunmustum ıste..eylulde bı daha camlara da dokundurtmam kadına , ekıme kadar kalsın oyle, snr ekım sonu kasım bası halıları gonderınce son bı temızlık yapılır evde tabı bebiş plana uygun gelırse :)
kayınvalıdemler aradı hala ısım bulamadınız mı dıyolar mıllete torunum torunum dıoruz adıyla seslenmek ıstıyoruz dıolar :S pofffffff... deniz olabılır dedım yorum yapmadılar begenmedıler herhal.. bı de sankı oglunun huyunu bılmıomus gıbı sen bebegı ben tasıyorum ısmını koymak benım hakkımdır de ıstedıgını koy ona bakarsan ısımsız kalcak bu cocuk dedı.. :))
annem bı sefer kızın tekıne sen kac gundur yıkanmıosun dıye sprdu kolundan tutup vergı daıresınde:roflol::roflol: kız mosmor olmustu..
:bbo: ayyyyy nıye dusmuo bu sekerlerınız sızın yaaa...
annem bı sefer kızın tekıne sen kac gundur yıkanmıosun dıye sprdu kolundan tutup vergı daıresınde:roflol::roflol: kız mosmor olmustu..
ayyy çok kötü olmuştur
ama geçen yıl biz buraya eleman ararken bi kız geldi deneme amaçlı
sabah içeri girer girmez kokusu yayılırdı
erkek arkadaşlar bu ne derdi bi bayan nasıl bu derece kokabilir diye bize sorarlardı
sonra 3-4 gün sonra gönderdik kızı
ama bi bayanda ter kokusunu ilk o kızda duymuştum -tatlicadiarzu-
valla ben anneme anne manyak mısın napıosun demıstım ben o kızın ıyılıgı ıcın soyluorum hayatı boyunca her yerde rezıl olcana sımdı burda rezıl olsun demıstı.. ıyyyyy..
valla ben anneme anne manyak mısın napıosun demıstım ben o kızın ıyılıgı ıcın soyluorum hayatı boyunca her yerde rezıl olcana sımdı burda rezıl olsun demıstı.. ıyyyyy..
iyi kız anneni terslememiş
ters bi tipte olabilirdi:1shok:
fınfık doktor randevun ne zmn?
193 çıkmış sonucum
sıyırmama az kaldı ama bu düşünce bile çıkarıyo dimi şekeri akannehir
nalancım bence sen 3 te dene 5 çok deler bide parmaklarının ortasına değilde kenarını del boshayallersmile
yok daha cesaret edemem ben diyet dondurmayada
benim normalde 4 porsiyon meyve ama ben onu 1 porsiyon olarak yiyorum boshayallersmile
Höfff bizim burada bir hatun var sabah işi varmış izin istemek için odaya geldi yemin ederim odanın atmosferi değişti yaa
ya gencecik kızlar hiç temizliklerine bakımlarına özen göstermiyorlar 22 yaşında birde nişanlı nasıl bir ter kokusu anlatamam
bende huyluyum ya bulurlar beni bunlar :Skafamçokkarıştı
4 Eylül haftaya cumartesi yavrim İndirekt coombs testimde var haftaya yaptırmam lazım :S
barays az önce aldım geldim o biberondan. arkadaşım tavsiye etmişti çok memnun kalmış. çocuk bir tek bunu almış başka kabul etmemiş, gaz önleyici olması da çok iyi..
teşekkürler ilona, prop, nalan..
inşallah 100lük düşük çıkar, gerçi bizim ailede şeker var baba tarafından.. bilmiyorum yani.
zeyncim tabii ki nevresimleri falan hep yıka. ben bir kaç takım kendim dikeceğim için zaten yıkayıp ütüleyip dikiyorum. zaten ilk bir sene yorgan kullanılmıyormuş. benim kafam asıl battaniyelere takıldı.. bir onlar akrilik falan .. mağazada yüz kişi elliyor tozlanıyor vesaire yıkarsak da eski gibi görünecek pofff.. yıkamak gerekir sanırım belki elde hafifiçe yıkarım
o ne la o ne o ne one ne işe yarıo :) ben yaptırmadım lazımsa yaptırıyım :)) tüh beee ben de 1 ınde orda olcam dıyetısyen ıcın yıne gorusemıcez tüh :) sen hep haftasonu gıdıosun halıyle ben de hafta ıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?