2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kayınvaliden çok doğru bir laf etmiş bencede ama kendi söylese oğluna daha makbule geçer di mi sempatiksalakcinni

annem bı sefer kızın tekıne sen kac gundur yıkanmıosun dıye sprdu kolundan tutup vergı daıresınde:roflol::roflol: kız mosmor olmustu..

Ahh ahh bu kıza ne laflar soktuk ama alınmıyor yapacak birşey yok onların yüzünden habire parfüm sıkıyorum, sabah akşam duşa atıyorum kendimi, kremlerim, losyonlarım cabası aldığım maaşın yarısı bunlara gidiyor boshayallersmile

:bbo: ayyyyy nıye dusmuo bu sekerlerınız sızın yaaa...

annem bı sefer kızın tekıne sen kac gundur yıkanmıosun dıye sprdu kolundan tutup vergı daıresınde:roflol::roflol: kız mosmor olmustu..

ayyy çok kötü olmuştur
ama geçen yıl biz buraya eleman ararken bi kız geldi deneme amaçlı
sabah içeri girer girmez kokusu yayılırdı
erkek arkadaşlar bu ne derdi bi bayan nasıl bu derece kokabilir diye bize sorarlardı
sonra 3-4 gün sonra gönderdik kızı
ama bi bayanda ter kokusunu ilk o kızda duymuştum -tatlicadiarzu-

benim bu ikinci bankada çalıştığım zamanlarda bir kız vardı ama o farkındaydı ve kendisi sabah duş alıp parfüm sıkıp çıktığı halde koktuğundan dert yanardı bize..
ama bu kız kesin yıkanmıyor ve dediğin gibi erkek arkadaşlar falan hep söylenip duruyorlar bu ne koku diye kafamçokkarıştı

valla ben anneme anne manyak mısın napıosun demıstım ben o kızın ıyılıgı ıcın soyluorum hayatı boyunca her yerde rezıl olcana sımdı burda rezıl olsun demıstı.. ıyyyyy..

ay inanmıyorum daha da çıkmış ilkine göre dimi ben mi yanlış hatırlıyorum, keşke dün dondurma yemeseydin, belki daha düşük olurdu...

iğrenç hatun ya böle havalarda neden dikkat etmezler hiç anlamam, leş gibi kokuturlar her yeri, bööööögggggghhhhhhh.....

teşekkürler ilona, prop, nalan..
inşallah 100lük düşük çıkar, gerçi bizim ailede şeker var baba tarafından.. bilmiyorum yani.

zeyncim tabii ki nevresimleri falan hep yıka. ben bir kaç takım kendim dikeceğim için zaten yıkayıp ütüleyip dikiyorum. zaten ilk bir sene yorgan kullanılmıyormuş. benim kafam asıl battaniyelere takıldı.. bir onlar akrilik falan .. mağazada yüz kişi elliyor tozlanıyor vesaire yıkarsak da eski gibi görünecek pofff.. yıkamak gerekir sanırım belki elde hafifiçe yıkarım

barays az önce aldım geldim o biberondan. arkadaşım tavsiye etmişti çok memnun kalmış. çocuk bir tek bunu almış başka kabul etmemiş, gaz önleyici olması da çok iyi..

4 Eylül haftaya cumartesi yavrim İndirekt coombs testimde var haftaya yaptırmam lazım :S

o ne la o ne o ne one ne işe yarıo :) ben yaptırmadım lazımsa yaptırıyım :)) tüh beee ben de 1 ınde orda olcam dıyetısyen ıcın yıne gorusemıcez tüh :) sen hep haftasonu gıdıosun halıyle ben de hafta ıcı..

saat 10 da çıktığım evime şimdi geldim :bbo: alışverişi bırakıp hastaneye gittim arkadaşıma. saat bu saat oldu hala yemeğim yok iftara doğru halledicem artık acayip yorulmuşum. birkaç parça bişey alabildim ama olsun o da bişeydir. başka zaman devam edicem artıkın..

barays az önce aldım geldim o biberondan. arkadaşım tavsiye etmişti çok memnun kalmış. çocuk bir tek bunu almış başka kabul etmemiş, gaz önleyici olması da çok iyi..

bana da bi arkadaşım önerdi
hangisinden aldın dar ağız var birde geniş ağız var incelediğim kadarıyla
hangisi daha iyi acabakafamçokkarıştı

canım inş. 100lük testinde değerler düşük çıkar
sen dikim işlerini güzel yapıyorsun anladığım kardaıyla çok güzel yaa kendi bebişine kendin dikim yaptığın için çok şanslısına.s.

yavrim kan uyuşmazlığımız var bizim kocamla onun için bu test : ( (
evet ben hafta sonu gidiyorum daha rahat oluyor
bence biz doğumda görüşecez sempatiksalakcinni

saol barayscım,
evet kendi bebeğine birşeyler dikmek örmek çok zevkli oluyor. hem kendi zevkin oluyor hem de el emeği göz nuru işte. yatağımız gelsin yaptıklarımın resmini hep çekerim inşallah. bir de patchwork battaniye yapmak istiyorum. istiyorum da istiyorum. bu yabancıların el işi sitelerini gezip bebeklerine neler yaptıklarını bir görseniz siz de çok özenirsiniz inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…