yavrim kan uyuşmazlığımız var bizim kocamla onun için bu test : ( (
evet ben hafta sonu gidiyorum daha rahat oluyor
bence biz doğumda görüşecez sempatiksalakcinni
valla canım bilmiyorum ki. bana da kadın bu biberonu önerdi yeni doğan diyince..bana da bi arkadaşım önerdi
hangisinden aldın dar ağız var birde geniş ağız var incelediğim kadarıyla
hangisi daha iyi acabakafamçokkarıştı
bizimde kan uyuşmazlığı var ama bana öle bi şi demediler nasıl bi test o Fınfık yani ne için...
bana rhogam diye bi iğne vurdular hem kürtajdan hemde amniyodan sonra ondan mı bi şi demediler acaba...
paylaştığın için sağol canım
bende bundan alacam inş.
güle güle kullansın oğluşun biju..değişik bi biberon...
haklisin canim bende yavas yavas herseyi yikayayimda hazir olsunlarolumunekankayizsmileteşekkürler ilona, prop, nalan..
inşallah 100lük düşük çıkar, gerçi bizim ailede şeker var baba tarafından.. bilmiyorum yani.
zeyncim tabii ki nevresimleri falan hep yıka. ben bir kaç takım kendim dikeceğim için zaten yıkayıp ütüleyip dikiyorum. zaten ilk bir sene yorgan kullanılmıyormuş. benim kafam asıl battaniyelere takıldı.. bir onlar akrilik falan .. mağazada yüz kişi elliyor tozlanıyor vesaire yıkarsak da eski gibi görünecek pofff.. yıkamak gerekir sanırım belki elde hafifiçe yıkarım
valla canım bilmiyorum ki. bana da kadın bu biberonu önerdi yeni doğan diyince..
fotosunu çektim senin için
barays o markayı e-bebektekıler bana da onerdıler ben bıldıgım bısı olsun dye seba med aldım ama cok ıyımıs o dedıgın de.
paylaştığın için sağol canım
bende bundan alacam inş.
birde bakım seti olarak bübcheni önerdi
bebekte hiç pişik olmamış
saçında konak olmamış
bende bübchen marka alacam inş.
bübcheni diyorsun di mi?
tamamen bitkiselmiş
bana bilgi veren de geçen ay doğum yapan bir arkadaşım
banada erken korunma iğnesi yapacak mesela Allah korusun kanama gibi bir durum olursa bende (-) RH kan hücreleri bebekte eğer (+) Rh sa problem oluyor
bizde bugün bübchen sipariş verdik eczanemizde.com sitesinden, lansinoh da aldım göğüs için, inşallah haftaya gelir...
bübchen almayada kullanılan çok ii bi markadır bi de penathen var ama o türkiyede yok galiba o da süperdir...
tavsiye ederim yani...
Dr.Brown's Doal Ak Biberon 60 ml Yenidoan Emzikli, Bebek rnleri,Bebek arabalar,Bebek malzemeleri,Bebek kyafetleri,Bebek bakm,Bebek eyalar,Bebek giysileri,Bebek arabas,Bebek iin alveri,bebek beikleri, | Bebek rnleri | Bebek arabalar | Bebek kyafetleri
geniş ağız değilmiş barayscım. yeni doğan - doğal akışmış söyliyim dedim..
ay su mu verıomuş ıkı aylık bebege.. hey yarabbım akannehir
ben vericem günde 2 çay kaşığı falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?