bı kararı neden ve nasıl aldın
lansinohu 1 ay önceden kullanmaya başlayın diolar, bende öle yapıcam...
ayy ben bugün garmastan alıcaktım bak kaldı görüyo musun akannehir ben de kullanmaya başlicam inşallah 1 ay önceden. göğüs ucum yok gibi bişey ve yara olacak hissediyorum :bbo:
arkadaşların ek mama kullanıyolar herhalde bijocum yoksa anne sütüyle beslenen bi bebeğe ilk 6 ay su verilmiyor asla.. bas bas bagırıo doktorlar sadece anne sutu sadece anne sutu dıye..
ayyy olumsuz düşünme şimdiden.. hem memelerın kocaman da ucu mu yok senın :S
Almanya da yeni doğan tüm bebeklere doğumdan itibaren rezene çayı veriliyo mesela gaz çıkartırken zorlanmasınlar diye, zeyn e sormak lazım o sistem hala devam ediyo mu diye ama annem 2 kardeşimde de kullandı çok ii hatırlıyorum, ufak biberonda verirdi hep...
bende vercem kızıma...
ayy ben bugün garmastan alıcaktım bak kaldı görüyo musun akannehir ben de kullanmaya başlicam inşallah 1 ay önceden. göğüs ucum yok gibi bişey ve yara olacak hissediyorum :bbo:
yok kızım yaaaaaaaaaaa allah bunları vermiş ama uçlarını pas geçmiş malesef hoff
hatta hamile kalmadan önce içe dönüklerdi bile diyebilirim :bbo:
hayırlı olsun aldıkların canım güle güle kullanın..herkese merhaba :)
hepiniz iyisinizdir umarım...
kızlar, dün aldıklarımızı ekleyeceğim ama dosya boyutu büyk diye ekleyemiyorum, boyutu küçültünce oluyor da kimse birşey anlamaz fotodan. sizin ekledikleriniz rahatça görünüyor, naslı yapabilirim??
(ben gelişmiş cvp.tan dosya ekle-gözat-yükle yi kullanıyordum...)
ana onun muayenesi de mi varmış kaydirigubbakcemile3 inan aklımın ucundan geçmedi be hayatım.. çıkar diye ümit etmekteyim hala, yoksa bi aparat varmış bunun için ondan bulcaz artık. ameliyatı da duymamıştım haliyle..doktora muayene oldun mu pekı bunun ıcın? bazıları gercekten emzıremıyecek kdr ıcerde oluomus gogus uclarının ve bı operasyon gecırıolarmıs dogumdan snr kucuk bı operasyon 1 hafta sonra da emzırmeye baslayabılıolarmış.. ben de kendımınkını cok kucuk zannedıodum muayene oldum doktor bunlar 10 kere yeter dedı rahatladım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?