var tabı bıjo olmaz mı.. arkadasımın kuzenı oldu, şimdi rahatca emzırıomuş, zaten bız anlamıoz bence bu ısten ben bakınca kucuck gelıodu gozume ama meger yetıomus yanı bı doktoruna sor bı dahakı muayenende ıstersen
Kızlara sadece anne sütü emen bebeklere su verilmeli mi bunu tartışıyosunuz sanırım..
Evet içmişiz hepimiz annelerimiz vermiş.Bişey de olmamış...Ama anne sütünün içeriği zaten su içeriğini karşılıyor,ü ha verilse zararı yok belki ama verilmesi gerekli değil....Ben ne yapıcam ;
tek bebek olsaydı sadece beni emseydi hiç su vermezdim,ama ikiz olunca sütüm yetemeyebilir dolayısıyla mama takviyesi yapacağımızdan su vermem gerekebilir bu durumda...
Kaynanamlar bebeğe su veriyorlar doğar doğmaz,hatta şekerli su veriyorlar ki sarılık olmasın diye..Anlamak mümkün değil,çok saçma geliyor...
Kızlara sadece anne sütü emen bebeklere su verilmeli mi bunu tartışıyosunuz sanırım..
Evet içmişiz hepimiz annelerimiz vermiş.Bişey de olmamış...Ama anne sütünün içeriği zaten su içeriğini karşılıyor,ü ha verilse zararı yok belki ama verilmesi gerekli değil....Ben ne yapıcam ;
tek bebek olsaydı sadece beni emseydi hiç su vermezdim,ama ikiz olunca sütüm yetemeyebilir dolayısıyla mama takviyesi yapacağımızdan su vermem gerekebilir bu durumda...
Kaynanamlar bebeğe su veriyorlar doğar doğmaz,hatta şekerli su veriyorlar ki sarılık olmasın diye..Anlamak mümkün değil,çok saçma geliyor...
hayatım bana da annem söylemişti bir zaman. bazı annelerin sütü yoğun olurmuş yağlı olurmuş bu güzel bişey besleyici ama o zaman çocuk su ihtiyacı hissedermiş.Kızlara sadece anne sütü emen bebeklere su verilmeli mi bunu tartışıyosunuz sanırım..
aa canım öğrenir misin evet ondan bahsediyorum ben de bir yerde okumuştum bunu ordan aklımda kalmış. kullanan tanımıyorum ama. herkesin maşallah kocaman göğüs ucu varmış heralde..bijo senin bahsettiğin aparat aynı zamanda yenidoğan bebekler emdiği zaman göğüs ucunda yara
olmasını engelliyormuş.
arkadaşım gösterdi bana. şeffaf silikon gibi birşey.
markasını söyledi ama unutum. bende almayı düşünüyorum.
bijo senin bahsettiğin aparat aynı zamanda yenidoğan bebekler emdiği zaman göğüs ucunda yara
olmasını engelliyormuş.
arkadaşım gösterdi bana. şeffaf silikon gibi birşey.
markasını söyledi ama unutum. bende almayı düşünüyorum.
melodi senın soyledıgın şey göğüs kalkanı bence, ucunu nası cıkartıcak kı o ben anlamadım.. Ben aldım Chicco nunkını ama bence bıjonun dedıgı bambaşka bişi :S
çok doğru bi hareket canım neden öle düşündün ki, sarılığı önlüyo gerçekten...
çok doğru bi hareket canım neden öle düşündün ki, sarılığı önlüyo gerçekten...
canım şekerli suyu bende biliyorum ama şöyle, bir çay bardağı suya bir kaç tane toz şeker tanesi atıyorsun. oda suyun yavanlığını alsın diye. eskiden çeşme suları içilebiliyordu. annem yeğenime öyle yapmıştı. biz onada su verdik gerçi o mama ile beslendi. ama bu annenin tercih meselesi.
çevremde verenler var şükür bir sorun yok.
Biz vermeyiz çünkü hiç..Ama eşimin ailesi daha doğrusu Adana da olmazsa olmaz bir kural..
Bol bol emzirmek sarılığa yakalanmamanın çaresi,ne gerek var şekerli suya..lmaz:
Biz vermeyiz çünkü hiç..Ama eşimin ailesi daha doğrusu Adana da olmazsa olmaz bir kural..
Bol bol emzirmek sarılığa yakalanmamanın çaresi,ne gerek var şekerli suya..lmaz:
ayyy bu kdr gogus urunu konusulunca sımdı tırsmaya basladım o meme ucundakı catlaklardan vs abooooo
valla şekerli değilde sade su biz anteplilerde de veriliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?