hayırlı olsun aldıkların canım güle güle kullanın..
ben burda anlatmıştım nasıl foto ekleneceğini boyut işini falan. bir bak bakalım işine yaricak mı..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/373737-2010-kasim-bebeklerinin-cicileri.html
yok kız tırsma kremini kullan 1 ay önceden bişey olmaz inşallah.ayyy bu kdr gogus urunu konusulunca sımdı tırsmaya basladım o meme ucundakı catlaklardan vs abooooo
kız bu deminkinin aynısı değil mi?bijo okuduğum kadarıyla senin aradığın bu ürün
Philips Avent Philips Avent Niplette Göğüs Ucu Çıkarıcı - Çiftli | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
gogus ucu buyuklugunuzu kocalarınızın uzerınde deneyın :roflol:
Demek ki o yöreler de yaygın Nalan....Herkes kendi doğrusunu uygular elbette.
Adana da bir de bebekler mama da alıyor bir yandan.Diyorum anne sütü var işte mis gibi,kaynanam yok kızım doymaz diyor,ilginç valla.Altın değerinde anne sütü.Keşke benim bile bol bol sütüm olsa da emzirebildiğim kadar anne sütü verebilsem sadece...:Saruboceq:Bu yüzden hemen zayıflama derdinde değilim zaten
gogus ucu buyuklugunuzu kocalarınızın uzerınde deneyın :roflol:
e heralde kızzz. erensezenle konuştuk ya hatta hatırlatıcaz birbirimize :)nar suyu vercek misiniz peki...
var hayatım boyut küçülteceksin de yapmayı biliyor musun ki?sağol bijocuma ama olmuyor dosya boyutu çok büyük diyorbaşka yolu yok mu acaba?
allah iyiliğini versin :roflol:gogus ucu buyuklugunuzu kocalarınızın uzerınde deneyın :roflol:
gogus ucu kopan bıle okudum valla abartmıyorum :) ben tırsmıyım da kımler tırssın..
benım hamılelıgım sorunsuz gectı, ben ınanıyorum kı lohusalık donemım de oyle gecıcek oğluma da guvenım sonsuz cunku cok huzurlu bı hamılenın karnında kaldı aylarca, gergın anne aaylarının bebeklerı de dogugunda gergın oluomuş, ben calısma stresı ya da baska bı stres yasamadıgım ıcın dıorum kı ogllum dogunca huzurlu ve cok hareketlı bı bebek olcak
Doğru diyosun bak, hamile iken stresli olmamak çok önemli bence degogus ucu kopan bıle okudum valla abartmıyorum :) ben tırsmıyım da kımler tırssın..
benım hamılelıgım sorunsuz gectı, ben ınanıyorum kı lohusalık donemım de oyle gecıcek oğluma da guvenım sonsuz cunku cok huzurlu bı hamılenın karnında kaldı aylarca, gergın anne aaylarının bebeklerı de dogugunda gergın oluomuş, ben calısma stresı ya da baska bı stres yasamadıgım ıcın dıorum kı ogllum dogunca huzurlu ve cok hareketlı bı bebek olcak
he adanalılar ve biz yakınız baya, adetlerde benziyo demek...
valla suyu bilmem ama çay kesin vercem onu söleyebilirim...
var hayatım boyut küçülteceksin de yapmayı biliyor musun ki?
aslında olması lazımdı çok mu profesyonel ki kameran boyut büyük diyor
hadi inşallahhh
bi de adı olaydı :roflol:
Doğru diyosun bak, hamile iken stresli olmamak çok önemli bence de
Rezene çayı falan mı
e heralde kızzz. erensezenle konuştuk ya hatta hatırlatıcaz birbirimize :)
var hayatım boyut küçülteceksin de yapmayı biliyor musun ki?
aslında olması lazımdı çok mu profesyonel ki kameran boyut büyük diyor :bbo:
allah iyiliğini versin :roflol:
aaaa doğru hatırladım bende k.validemi ikna edersem içircem valla...
adıyla yaşasın hayırlısı olsunnno da olcak bijo adı da olcak.. 7 eylule kdr dike dike koycaz adını el mahkum :) şekerlerin altına etıket yapıstırılcak da
Doğru diyosun bak, hamile iken stresli olmamak çok önemli bence de
Rezene çayı falan mı
içir içir. ben organizasyonunu yaptım bile o işin :jeyyar: görevi verdim eltimin kızı vericek..
geçen gün nar suyu topiğini okudum. birkaç kişi allah razı olsun söyleyenden falan demiş bir tane şikayet eden yok. inşallah bizde de işe yarar gazsız olur tosunlarımızzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?