2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy bu kdr gogus urunu konusulunca sımdı tırsmaya basladım o meme ucundakı catlaklardan vs abooooo
yok kız tırsma kremini kullan 1 ay önceden bişey olmaz inşallah.
ama kullanmayan ve yarayı iplemeyen bir arkadaşımın göğsü başına ne işler açtı bilemezsiniz..

kız bu deminkinin aynısı değil mi?
bunun gibi bişey galiba
minikbaby | Bebe Dor Silikon Gs Ucu 2 Li
bilmiorum ki ben de kullanan falan tanımıyorum. azıcık araştırma yapmak lazım doğum zamanı lazım olursa gidin bana bunu alınnnnnnnnnn demek için :)

gogus ucu kopan bıle okudum valla abartmıyorum :) ben tırsmıyım da kımler tırssın..
benım hamılelıgım sorunsuz gectı, ben ınanıyorum kı lohusalık donemım de oyle gecıcek oğluma da guvenım sonsuz cunku cok huzurlu bı hamılenın karnında kaldı aylarca, gergın anne aaylarının bebeklerı de dogugunda gergın oluomuş, ben calısma stresı ya da baska bı stres yasamadıgım ıcın dıorum kı ogllum dogunca huzurlu ve cok hareketlı bı bebek olcak

he adanalılar ve biz yakınız baya, adetlerde benziyo demek...

valla suyu bilmem ama çay kesin vercem onu söleyebilirim...

nar suyu vercek misiniz peki...
e heralde kızzz. erensezenle konuştuk ya hatta hatırlatıcaz birbirimize :)

sağol bijocuma ama olmuyor dosya boyutu çok büyük diyor başka yolu yok mu acaba?
var hayatım boyut küçülteceksin de yapmayı biliyor musun ki?
aslında olması lazımdı çok mu profesyonel ki kameran boyut büyük diyor :bbo:

gogus ucu buyuklugunuzu kocalarınızın uzerınde deneyın :roflol:
allah iyiliğini versin :roflol:

hadi inşallahhh

bi de adı olaydı :roflol:

Doğru diyosun bak, hamile iken stresli olmamak çok önemli bence de
he adanalılar ve biz yakınız baya, adetlerde benziyo demek...

valla suyu bilmem ama çay kesin vercem onu söleyebilirim...

Rezene çayı falan mı

Linden ıhlamur demekmıs gecen hafta farkettım :))
sag tıklayıp duzenle de, yenıden boyutlandır de, pıxel sec, oldu bıttı..

var hayatım boyut küçülteceksin de yapmayı biliyor musun ki?
aslında olması lazımdı çok mu profesyonel ki kameran boyut büyük diyor

biliyorum canım da o zaman kimse göremiyor, önceki eklediklerimden anlayabilirsin. makina yüksek çözünürlükte çekiyor, resim boyutu 3mb falan... şimdi imageshack ide birşey deniyorum, bakalım...

hadi inşallahhh

bi de adı olaydı :roflol:

Doğru diyosun bak, hamile iken stresli olmamak çok önemli bence de

Rezene çayı falan mı

yesss, stressız hamıle, stressız bebek.. telaşsız huzurlu anne, stressız bebek... bebek bakmak dunyanın en kolay şeyi aslında gozumuzde cok buyutuyoruz şahsen bı bebege bakmayı tercıh ederım 3 yasında bı yaramaza bakmaktansa :)))

o da olcak bijo adı da olcak.. 7 eylule kdr dike dike koycaz adını el mahkum :) şekerlerin altına etıket yapıstırılcak da

aaaa doğru hatırladım bende k.validemi ikna edersem içircem valla...

aaaa doğru hatırladım bende k.validemi ikna edersem içircem valla...

içir içir. ben organizasyonunu yaptım bile o işin :jeyyar: görevi verdim eltimin kızı vericek..

geçen gün nar suyu topiğini okudum. birkaç kişi allah razı olsun söyleyenden falan demiş bir tane şikayet eden yok. inşallah bizde de işe yarar gazsız olur tosunlarımızzz..

ay inşallah canım ya, gaz sorunu çok feci gerçekten, görümcemde öle diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…