2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarda ben de çıkıyorum
oğluşuma birşeyler bakacaz
kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan

bende vermeyi dusunuyorum nar suyu konusunu okumustum ve once sacma gelmisti sonra bi arkadas ozelden mesaj atmis bana kendi bebegine vermis ve hic gaz problemi olmamis o kadar insan vermis bebegine zararli bisey olsa bebislerine vermezlerdi galiba. 1 kac damla verilio galiba yanlis hatirlamiyosam. benim gogus uclarimda pek yok bakalim dogunca kolay olacakmi emzirmek.

ay sen de hoşçakal dılemma.. herkese hoscakal demek ıstemıorum tek tek o yuzden ben de cıkıorum herkes cıkınca gırerım yıne heeueueeheeue ... gorusuruz kızlar..

ben geri geldim..
evde lokma yemek yok, bu saat oldu camasır yıkayıp asıp kaldırmaktan belım koptu anca yemek yapıcam poffffff (

kolay gelsinnnn.. . çok çalışıyosun çokk

saol cnm valla bugun spora da gıttıgım ıcın belım bacaklarım koptu gercekten yoruldum.. cok calısmıom da cok hareket edıom :) bamya yapcam sımdı evlendıgımden berı ıkıncı defa :) ılkınde hazır kullanmıstım sımdı ayıklıorum :)) cok zormuş çokk

yaparsın senn yaparsın .. zor bi yemek sanırım ben hiç yapmadım ama tutturmak zor diye biliyorum.

valla yarısını konı seklınde ayıkladıktan snr cınnet gecırıp kalanları kesı kesıverdım :))) ama bı tuyp buldum pısırmek ıcın yrn sbh pısırınce gorucem bakalım..

ii geceler arkadaşlar biri domates tarifi vermişti kış için ben onu bulamıyorum...hatırlayan var mı nasıl yapıldığını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…