ii geceler arkadaşlar biri domates tarifi vermişti kış için ben onu bulamıyorum...hatırlayan var mı nasıl yapıldığını?
ii geceler arkadaşlar biri domates tarifi vermişti kış için ben onu bulamıyorum...hatırlayan var mı nasıl yapıldığını?
benim dolabımda da domates dolu
nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum kış için güzel bişeyler yapılabilir aslında
şidi o tarifi ben de merak ettim
canim haklisin burda hemen veriyorlar bebeklere cok iyi geliyor gaz cikartmasina yardimci oluyor ben aldim ogluma hemen vermeyide düsünüyorumAlmanya da yeni doğan tüm bebeklere doğumdan itibaren rezene çayı veriliyo mesela gaz çıkartırken zorlanmasınlar diye, zeyn e sormak lazım o sistem hala devam ediyo mu diye ama annem 2 kardeşimde de kullandı çok ii hatırlıyorum, ufak biberonda verirdi hep...
bende vercem kızıma...
hayatımda ilk defa bamya ayıklıyorum ne kdr zahmetli bi işmiş
Domatesleri ister rendeleyin ister robottan geçirin sonra hepsini bi tencereye koyun içine birazda tuz ekleyin ve domatesler kaynayınca altını kısıp suyunu biraz çekene kadar kaynatın
Kavonozları hazırlayın kapakları mutlaka sağlam olsun, domatesin altını kapatıp hemen bi kepçe yardımıyla kavonozlara doldurun ve hemen ağzını kapatıp bir tepsinin içine ya da tezgahın üstüne ters çevirin ve ertesi güne kadar kavonozlara dokunmayın..
Ertesi gün düz çevirip dolaplara kaldırın, eğer domatesi dışarı akmış olanlar varsa onları hemen kullanın onlar tutmamış demektir...
Kolay gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?