2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bamya demişsiniz ben de iftara bamya yaptım ama zor değil ki kızlar ya yeşil fasülye gibi yapıyorm ben
prop cm afiyetle yiyin

ii geceler arkadaşlar biri domates tarifi vermişti kış için ben onu bulamıyorum...hatırlayan var mı nasıl yapıldığını?

benim dolabımda da domates dolu
nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum kış için güzel bişeyler yapılabilir aslında
şidi o tarifi ben de merak ettim

ii geceler arkadaşlar biri domates tarifi vermişti kış için ben onu bulamıyorum...hatırlayan var mı nasıl yapıldığını?

benim dolabımda da domates dolu
nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum kış için güzel bişeyler yapılabilir aslında
şidi o tarifi ben de merak ettim

Domatesleri ister rendeleyin ister robottan geçirin sonra hepsini bi tencereye koyun içine birazda tuz ekleyin ve domatesler kaynayınca altını kısıp suyunu biraz çekene kadar kaynatın

Kavonozları hazırlayın kapakları mutlaka sağlam olsun, domatesin altını kapatıp hemen bi kepçe yardımıyla kavonozlara doldurun ve hemen ağzını kapatıp bir tepsinin içine ya da tezgahın üstüne ters çevirin ve ertesi güne kadar kavonozlara dokunmayın..

Ertesi gün düz çevirip dolaplara kaldırın, eğer domatesi dışarı akmış olanlar varsa onları hemen kullanın onlar tutmamış demektir...

Kolay gelsin....

canim haklisin burda hemen veriyorlar bebeklere cok iyi geliyor gaz cikartmasina yardimci oluyor ben aldim ogluma hemen vermeyide düsünüyorum
hayatımda ilk defa bamya ayıklıyorum ne kdr zahmetli bi işmiş

kiz bamya ayiklamak neden zorki neyini ayikladin anlamadim ben:kedi:

tesekkürler nalancım
bikaç kavanoz deneyeyim hemen:)

iyi geceler, bugün emzirme sütyeni ve pijama takımı aldım gecelikten şimdilik vazgeçtim belki almam bilmiyorum...

teolog ve zeyn bamyayı heralde çat dıye kesenlerdensınız.. bamya salyalanmaması ıcın resımdekı gıbı tek tek koni şeklinde kesilir, konyı duzgun acmak ve bamyanın ıcıne denk getırmemek gerekır kı yemek olaganustu olsun. bamyayı yapmak cok zordur babannem dısında kımsenın tutturabıldıgını gormedım o konılerı ve salyalanmama olayını. ben konı konı basladım, delının koyun postu sayması gıbı bısıdı, snr kesmeye basladım normal. yanı yemegım salyalanacak. ama onu da aza ındırmek ıcın yemege bı kasık sırke koyuyoruz o zmn daha guzele yakın oluyo.. neyse oyle ıste..

gunaydın herkese.. iğrencın de otesınde bı geceydı, sıvrısınekler ramazan davulcuları.. dunku yorgunlugumun yarısını bıle atamadım kı bugun temızlık var ıyıce yorulcam.. kötü bi gün bugün belkı ev temızlendıkce guzellesır bılemedım.. :)

geldim yavrum geldim. ben de senin gibi ayıklarım. aksi takdirde bamya içindeki kötü sıvıyı dışına verir. hiç sevmem ama güzel yaparım.

geçmiş olsun kocana. benim de karnım ağrıyor neden acaba herhalde gaz sancısı falandır.

ben de cok severım kocam hıc sevmıo kendıme yapcam cok guzel olması gerekmıo yanı vıtamın olsun en azından :) gece gece o yorgunlukla daha fazla ugrasamadım ayıklamakla..
ay saol cnm ya ..benım kocam hasta olmadıgı ıcın hıc bogazı agrıyınca bıle modu düşüyo hemen gıtmıcem dıye tutturdu sımdı de.. sıkılır ama evde butuk gun kesın gıder ya patlar evde bı de temızlık supurge sesı fln..

günaydınnnnnnnnn prop geçmiş olsunnn eşinee fık fık f, birisi günaydınnnn

çayımı demledim kahvaltımı yapıyorummmm :)

koycam da daha onu pişirmeye fırsatım olmadı.. kadın gelsın markete gıtmemız lazım kadınla deterjan eksık evde :S snr kahvaltı yapcaz snr anca pısırcem sonucları bıldırırım :))

sen bugün erkencisin propp :) daha saat buçuk bile olmadı kıss uyuyor herkess havalarda serinledi yaaa ohhh rahar bir uyku uyuyabiliyoruz artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…