kız akşam başlamıştım ayıklamaya ılk defa yapıom dıye de yazmıstım.. aksam 1 saatten snr hala yarısına gelmıstım sonunda pes edıp kestım gıttı uclarını :) bugun de pısırcem.. bu hafta cok sebzecıyım dun aksam ıspanak pısırdım yatmadan once, bugund e bamya ve patlıcan pısırcem :) vitamin olsun oğluma :))
heyooooooooooooo.. dün siteme tam 103 kişi girmiş, kendi rekorum :))
oyyy nalan da erkencı bugun.. gunaydın nalaaaaannnnn
heyooooooooooooo.. dün siteme tam 103 kişi girmiş, kendi rekorum :))
ay gidim kahvaltımı yapim, sonrada perdeleri sökmeye başlim, kocişe bi şi demedim kızmasın diye, hatta yalan sölememek için sabah kalkmadım o gidene kadar, her sabah giderken bugün napcan diye soruyo...şimdi önce tülleri çıkartim sonra haber veririm ben kalktım bunları yaptım diye....
bamyayı herkes sevmıo be Fınfık.. seven cok az ınsan tanıyorum yanı arkadaslarım arasında fln :)
evet Nalan ne kadar cok yazı o kdr zıyaretcı kocam kızıo 4 gundur bısı yazmıom dıye ama evde oturuom bos bos ne yazabılırım kı :S Nalan valla evımı bı gorsen bok goturuo tabırı bıle az kalır cıdden, senın evın benımkının yanında saraydır su anda :) bugun bı aklanıp paklansın bakalım ama kadın hala gelmedı.. kocam da hala kalkmadı.. cıdden gıtmıcek galıba işe :S
tüllerin benimki gibi rustık deıglse cıkartmakta bısı yok cektı mı ınıolar, ama takmaya kalkma kocan taksın :S
benımkılerı kocam soktu onun bıle her yerı koptu valla rustik şık gorunuo ama tek tek takması da cıkarması da işkence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?