2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde evimde temizlik var kadın eve gelince şok olcak yasık :) çok dağıldı bu hafta çok kirlenmedide dağıldı yorganları yastıkları yıkamıştım onlar yerleşcek dolap aldık onu bekliyoruzzz adam bir haftaya kurarız demişti ama ben 15 gün veriyorum :) yavaş yavaş hallederimm

bamyanda güsel olur gün içinde bildirirsin

banada fikir oldu anneme söyliyeyimde pişirsinn ben bol ekşili seviyorummm :)

kız akşam başlamıştım ayıklamaya ılk defa yapıom dıye de yazmıstım.. aksam 1 saatten snr hala yarısına gelmıstım sonunda pes edıp kestım gıttı uclarını :) bugun de pısırcem.. bu hafta cok sebzecıyım dun aksam ıspanak pısırdım yatmadan once, bugund e bamya ve patlıcan pısırcem :) vitamin olsun oğluma :))

bende bu hafta çok fastfood beslendim malesef ama önümüzdeki hafta sırf otlanmayı düşünüyorum ıspanak ve patlıcana bayılırım da bamya için aynı şeyi söyleyemeyecem :S

heyooooooooooooo.. dün siteme tam 103 kişi girmiş, kendi rekorum :))

hadi bakalım : )

Günaydın kızlar, nabersiniz...

Ben kavanozda hazır satılan bamyalardan kullanıyorum tamek marka çok güzel oluyo, ayıklama derdi de olmuyo, ya da süperfresh in poşette satılanından...hımmmmm canım çekti valla...

oyyy nalan da erkencı bugun.. gunaydın nalaaaaannnnn

heyooooooooooooo.. dün siteme tam 103 kişi girmiş, kendi rekorum :))

Günaydın tatlım, sana özendim valla tülleri felan yıkim diyorum bugün, hafta sonuda biraz sağı solu temizleriz kocişle nasılsa 3 gün evde...

tebrikler bu arada demek yazıların arttıkca gelenler çoğalıyo sitene...

günaydin kizlar..

sabah sabah bamya lafi geçmiş..midem alt üst olduuuu akannehir

bamyayı herkes sevmıo be Fınfık.. seven cok az ınsan tanıyorum yanı arkadaslarım arasında fln :)
evet Nalan ne kadar cok yazı o kdr zıyaretcı kocam kızıo 4 gundur bısı yazmıom dıye ama evde oturuom bos bos ne yazabılırım kı :S Nalan valla evımı bı gorsen bok goturuo tabırı bıle az kalır cıdden, senın evın benımkının yanında saraydır su anda :) bugun bı aklanıp paklansın bakalım ama kadın hala gelmedı.. kocam da hala kalkmadı.. cıdden gıtmıcek galıba işe :S

ay gidim kahvaltımı yapim, sonrada perdeleri sökmeye başlim, kocişe bi şi demedim kızmasın diye, hatta yalan sölememek için sabah kalkmadım o gidene kadar, her sabah giderken bugün napcan diye soruyo...şimdi önce tülleri çıkartim sonra haber veririm ben kalktım bunları yaptım diye....

tüllerin benimki gibi rustık deıglse cıkartmakta bısı yok cektı mı ınıolar, ama takmaya kalkma kocan taksın :S
benımkılerı kocam soktu onun bıle her yerı koptu valla rustik şık gorunuo ama tek tek takması da cıkarması da işkence..

bende kaynananın gördüğü yerler çok güzel ama diğer taraflara bakmican dip köşe girişsem acayip kir çıkar, bu hafta sonu gücüm olursa yapabildiğim kadar yapıcam bakalım...inş.kocam kaytarmaya kalkmaz, geçen hafta sonuda güya buzdolabını boşaltıp silcekti, ama yalan oldu tabi, amaaannnn boşver tertemiz işte diyo hep...

he bu arada bamyaya limon suyu koysana hem ekşimsi olur biraz hem o salgıyı engeller, sirke koyunca nasıl oluyo bilmiyorum biz hep limon suyu koyarız aklında bulunsun...

koyuyom cnm lımon suyu koymam mıııı.. bakalım nasıl olcek.. ben de sımdı kahvaltı yapıom kadın gelmedı hala sansına küssün valla :) snr pısırmeye baslarım

rustik ne kız hiç bilmiyom, valla bizimkiler normal eski tip kornije takılanlardan gayet sade beyaz tüller arkasındada beyaz güneşlik var, ben özellikle öle aldım hem ucuz olsun hemde ütüleme derdi olmasın diye, biz evlenirken bu kadar çok çeşit yoktu, biz bütün evi kendi birikimlerimizle dayayıp döşedik aileler katkıda bulunmadı yani, yatak odamı bile kendim aldım ben yauw...onçün bazı eşyalarda daha uygun olanlarını tercik ettik...

günaydın kıslar nasılsınız?
sabahtan yemekler pişmeye başlamış bile oh hamarat hatunlar.
bende dün akşanm eve gittim. dolma yapacaktım bir baktım elektrikler yok.
dedim ne şanssızım. haliyle soğanı domatı elimde doğradım en sevmediğim şey.
saat 9.30 da ancak yedik.
birde bulaşıklarımı yıkadım.
siz evinize pis mi diyorsunuz benimkini görseniz kaçarsınız.
kaç gündür toz alamıyorum. cam pencere açık.
haftasonu çok işim var. pazartesi de tatil olursa süper olacak.
asıl camlarım leş gibi pazar kociş çalışmazsa sildireyim bari.

kızlar benim banyom tavana kadar fayans.
özellikle duşakabindeki fayanslarım beni deli ediyor.
domestos, cif banyo, cif amonyaklı bunlarla temizliyorum istediğim gibi temizlenmiyor.
duşakabinin plastik camları da hep su lekesi.
sizin kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı?
bide hamile olduğumuz için kokuları çok rahatsız ediyor.
ağzımı burnumu tülbentle kapatıp öyle temizliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…