2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar, sabah sabah ne hamaratlık böyle maşallah
bende bu akşam halıları yıkamaya vereceğim :)) başka da bi iş yapamam anca yemek yaparım yeriz
bir de belki çamaşırları atarım makinaya yıkanır

kahvaltımı ettim şimdi sütümü içiyorum, ilk defa beyaz peynirle yapılmış tost yedim, çok ilginç geldi, normalde basarım içine kaşarı çok güzel olur öle ama artık kaşarda yasakmış maalesef, napalım bizde böle takılcaz bi süre...

günaydın asliyilmaz, sanada akşama kolay gelsin o zaman, bende halıları vercem ama ekim ortası gibi verim diyorum daha uzun süre temiz kalır...

nalancım benim fayaslar beyaz yere doğru olan yerlerde kirler bariz belli oluyor ve deli oluyorum.
bu yüzden beni fazla uğraştırmadan temizleyen bir ürün arıyorum.

günaydın kızlar nasılsınız.temizlikten bahsetmişsiniz benm evimde berbat durumda.hafta sonu bakcaz artık bi çaresine.

bizim ev tam bir harabeydi akşam sağolsun annemlerin pestili cıkana kadar toparladılar.
ev ilaçlandı. halılar yıkamacıya gitti.perdelerden iç çamasırlaına hersey yıkanıyor
oyy daha cok ıs var kafamçokkarıştı

nalancım benim fayaslar beyaz yere doğru olan yerlerde kirler bariz belli oluyor ve deli oluyorum.

melodi ben her dus cıkısı dusakabını kuruluyorum. hiç leke kalmıyor cam silmek için olan pratik bi alet varya adını unuttum simdi onunla yapıyorum 2 dakkada

bafocum bizimde perşembe günü apatmanda ilaçlama vardı ama ben zararı olur diye istemedim. zaten evde yokuz, komşularıda tanımıyorum. kimseye güvenip anahtar veremem.
ilaçları temizlemekte zor olur.
siz kendiniz mi ilaçlattınız?

benimde yerden tavana kadar beyaz fayans canım, hatta benim mutfakta öle ne alakaysa, ben marc banyoyu beğendim, hem çok kötü değil kokusu, yani kötü ama diğerleri kadar ağır değil hemde fena temizlemiyo...

ama sen bilirsin bazende çamaşır suyu katılmış suda bezi yıkayıp fırçaya takıp öle siliyorum silebildiğim kadar ölede yapabilirsin ama çamaşır suyu kokar tabi...

keşke ben şöyle bir tatile çıksam 1 ay, o sürede de evim boyansa, ilaçlansa, temizlense, herşey yıkanıp ütülense..
off ne güzel bir hayal ya.. ben hala daha yıllık iznime çıkamadım bu gidişlede çıkamıcam gibi .. rüyamda kendimi denizde gördüm açık büfe yemekler vs.. gördüm anlaşılan iyice yorulmuşum artık

Herkese günaydıııınnn vede hayırlı cumalar... Ohh be bu haftada bitti yarın uyuyacam :)))

Bu arada bafo senin cetveli gördükçe heyecanlanıyorum... Aynı haftada ilerliyoruz bakalım hangimiz önce doğum yapacak :)))

nalancım kaşar yemek yasak mı yoksa dr. sana mı yasakladı?

diyette yasakmış öle dedi, hatta bana kahvaltıda lor peyniri ye dedi, yuh dedim bende, içimden tabiii, o kadarda değil, valla kahvaltıda bi peynir zevkim var onuda lor yiyerek bozamam onun için normal beyaz peynir yiyiyorum ben, ama kaşar ve diğer peynirler yasak canım ya çok feci yani...

içine domates koyaydın güzel olurdu boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…