2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle olmak zorunda artık.evdeki toz dayanılıcak gibi değil :)))) bende bir yorgunum bir halsizim anlatamam bakalım nasıl edicez

başakcığım aynen benim evimde çok kirli ama bende yapacak derman yok valla hele bugünkü gibi olursam haftasonuda anca klimanın karşısına geçer yatar dururum evde

hamilelik iznin ne zaman başlıyo....

günaydın ser-tur sanada hayırlı cumalar....

öyle olmak zorunda artık.evdeki toz dayanılıcak gibi değil :)))) bende bir yorgunum bir halsizim anlatamam bakalım nasıl edicez

bakalım kocam bana hafta sonu yardım edecek mi yoksa yine yan mı çizecek...hoooofffffffff....

içine domates koyaydın güzel olurdu boshayallersmile

biraz zeytin ezmesi sürdüm, peynir, domates, maydonoz, ilginç oldu tabi...

normalde acı ketçap sürerim, üzerine kalın bi kaşar ve ekmeğin dışını hafif becelle yağlarım hem lezzetli hem yumuşak olsun diye, güzel günlermiş,

sabah tartıldım 89 kg olmuşum, bu gidişle ben hamile kaldığım kiloya geri gelip doğuma o kiloyla girecem herhalde, dün parmağımdan yüzüğüm düşüyordu, çok ilginç, normalde benim parmaklarımın altı etlidir öle kolay kolay düşmez yüzüğüm ama dün düşüyordu yarıda yakaladım, şaşırdım valla...

temizlik konusu açılmış
benim evde farksız kızlar
bende d. izninde bi güzel temizletecem
ekimin ilk haftası izne çıkıyorum
1 ay daha öyle kalacak gibi?
belki bayram öncesi birini de alabilirim belli olmaz ama ekimde kesin köklü bir temizlik yaptıracam

nalancım demek diyette yasak! bende bazen yiyorum zararlı mı acaba diye düşündüm. bende beyaz peynir bazende tulum yiyorum. bende sabah kahvaltısını çok seviyorum. lor yiyemem herhalde.
banyo için marca bakayım bende. aslında hamile olmasam domestosla ova ova temzilerim ama kokusu zararlı olur diye korkuyorum.

Kızlar sizinlede paylaşayım tahmini doğum tarihi 6 kasım olan bir arkadaşım 5 gün önce doğum yapmış. 7. ayda milyonda bir olasılıklada olsa oluşabilen bi durumdan dolayıymış. Bebek yanlış yere yerleşmiş henüz yüzyüze görüşemediğimiz için tam olarak nasıl olduğunu anlayamadım ama eğerki mecburi sebepten sezeryan olmasaymış rahminide almak durumunda kalacaklarmış... Allaha şükür şuan annede bebekte iyiymiş bebiş şuan 980gr ve 2 ay kuvezde kalacak... Allah yardımcıları olsun...

26 dayım şuan 32 de başlıcak yani 6 haftam varr ama ben dayanamam sanırım.. okullar açıldığında falan çıkarım kızımın okulun ilk günlerinde yanında olayım bari.

daha baya da varmış ya, dr. dan rapor falan ayarlama durumu olamaz mı öle erken çıksan biraz...çok yorulmuşundur eminim yani...

yeni gelenler günaydın hayırlı cumalar herkese.
aslı senin doğum iznin ne kadar?
benim 16 hafta ben 37. haftaya kadar çalışıp sonra izne çıkacağım.
doğumdan sonra da 13 haftam var. ne kadar az değil mi? mafoldumben

canım yaa çok ilginç
aslında hayatta olmaz ddiye birşey yok
her ikisinin sağlığı da yerindedir inşallah
Allah yardımcıları olsun
benim 5 kasım tahmini günüm herşeyin hayırlısı diyorum temkini elden bırakmamak lazım

oyy kıyamam amin Allah yardımcısı olsun gerçekten yaşama tutunsun inşallah bebiş

daha baya da varmış ya, dr. dan rapor falan ayarlama durumu olamaz mı öle erken çıksan biraz...çok yorulmuşundur eminim yani...

gerçekten yoruldum nalancığım bende düşünüyorum öyle bişeyler yapmayı bakalım

yok öle ovma işlerine felan girme sen bu halinle çok zararlı şimdilik öle kalsın olduğu kadar olsun boşver paralama kendini, bak duşa kabin içinde clin diye bi cam temizleyici var beyaz ambalajda, onu kullan pırıl pırıl yapıyo camları aynaları duşa kabini, hiç kokmuyo da izde bırakmıyo tavsiye ederim...

ser-tur allah yardımcısı olsun arkadaşının. çok minik bir bebek.
sağlıkla büyüsün inşallah. çok zor minik bir bebeğe bakmak.
benim abimde 7 aylık doğmuş ve annem gurbet ellerde tek başına büyütmüş.
inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız. :Saruboceq:

canım aynı işte benimde 16 hafta
bende ilk başlarda 37.haftaya kadar çalışırım diyordum fakat inanki daha ayaklarım çekmiyor işe gelmeyi, kızım her sabah yalvarıyor anne bugün işe gitmesen olmaz mı diye vs vs... o yüzden 32 de yani yasal iznim başladığı gibi çıkmayı düşünüyorum uzatmıcam sanırım. zaten doğumumda 20 kasımda olacak bi aksilik olmazsa doktor fikir değiştirmezse hayırlısı artık

herkese günaydın. bu sabah 6.30 da fethiyeden misafirlerim geldi. akşama bizde kalacaklar şimdi evde uyuyorlar. Anlayacağınız bugün güne erken başladım. Ev temizliğinden bahsetmişsiniz bende yeni kararlar almalıyım bana haftada bir kadın geliyor eskiden uçuşta iyi para kazanıyorduk tabi.. şimdi kadının günlerini azaltıp tasarruf yapmam lazım ama nasıl bunu kadına kabul ettireceğim bilmiyorum. Çok kuralcı bir kadın 2 hafta bir gelmiyor çünkü yetişemiyorum diyor ufff.. Nalan sabah kaçamak yaptım küçük bir çavdar ekmeğine reçel sürdüm yupiiiiii.. akşama tokluk ölçeçem bakalım bir farklılık yaratıyor mu öğlende küçük bir börek yemek istiyorum. sabah açlığım 86 çıktı. Nalan senin günde 7 kere ölçmeni anlıyamıyorum diğer arkadaşlar kaç kere ölçüyor. doktor bana gün aşırı ölçeceksin dedi.Bu doktorlar benim kafamı çok karıştırıyor.

eminim kaşarlıdan daha güzel olmuştur nalan : )

kilo kontrolün çok iyi oldu bence ayrıca en azından doğumdan sonra zorlanmayacaksın
geçen bizim şirket doktoruna sordum hamilelikte kilo vermek sakıncalımı diye bebek sağlıklı ve kilosu iyiyse hiç bir sakıncası yok dedi boshayallersmile

nalancım ovmuyorum zaten pek.
pazar kocişi razı edersem ona ovdurayım bari.
clini deneyim bakalım.

aso günaydın!

geçmiş olsun, Allah bebişe uzun ömür versin inşallah, anne ve babasına da sabır versin valla çok zor bi durum...

oyy kıyamam amin Allah yardımcısı olsun gerçekten yaşama tutunsun inşallah bebiş

gerçekten yoruldum nalancığım bende düşünüyorum öyle bişeyler yapmayı bakalım

inşallah olurda çıkarsın izine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…