öyle olmak zorunda artık.evdeki toz dayanılıcak gibi değil :)))) bende bir yorgunum bir halsizim anlatamam bakalım nasıl edicez
keşke ben şöyle bir tatile çıksam 1 ay, o sürede de evim boyansa, ilaçlansa, temizlense, herşey yıkanıp ütülense..
off ne güzel bir hayal ya.. ben hala daha yıllık iznime çıkamadım bu gidişlede çıkamıcam gibi .. rüyamda kendimi denizde gördüm açık büfe yemekler vs.. gördüm anlaşılan iyice yorulmuşum artık
Herkese günaydıııınnn vede hayırlı cumalar... Ohh be bu haftada bitti yarın uyuyacam :)))
Bu arada bafo senin cetveli gördükçe heyecanlanıyorum... Aynı haftada ilerliyoruz bakalım hangimiz önce doğum yapacak :)))
hamilelik iznin ne zaman başlıyo....
günaydın ser-tur sanada hayırlı cumalar....
öyle olmak zorunda artık.evdeki toz dayanılıcak gibi değil :)))) bende bir yorgunum bir halsizim anlatamam bakalım nasıl edicez
içine domates koyaydın güzel olurdu boshayallersmile
26 dayım şuan 32 de başlıcak yani 6 haftam varr ama ben dayanamam sanırım.. okullar açıldığında falan çıkarım kızımın okulun ilk günlerinde yanında olayım bari.
Kızlar sizinlede paylaşayım tahmini doğum tarihi 6 kasım olan bir arkadaşım 5 gün önce doğum yapmış. 7. ayda milyonda bir olasılıklada olsa oluşabilen bi durumdan dolayıymış. Bebek yanlış yere yerleşmiş henüz yüzyüze görüşemediğimiz için tam olarak nasıl olduğunu anlayamadım ama eğerki mecburi sebepten sezeryan olmasaymış rahminide almak durumunda kalacaklarmış... Allaha şükür şuan annede bebekte iyiymiş bebiş şuan 980gr ve 2 ay kuvezde kalacak... Allah yardımcıları olsun...
Kızlar sizinlede paylaşayım tahmini doğum tarihi 6 kasım olan bir arkadaşım 5 gün önce doğum yapmış. 7. ayda milyonda bir olasılıklada olsa oluşabilen bi durumdan dolayıymış. Bebek yanlış yere yerleşmiş henüz yüzyüze görüşemediğimiz için tam olarak nasıl olduğunu anlayamadım ama eğerki mecburi sebepten sezeryan olmasaymış rahminide almak durumunda kalacaklarmış... Allaha şükür şuan annede bebekte iyiymiş bebiş şuan 980gr ve 2 ay kuvezde kalacak... Allah yardımcıları olsun...
daha baya da varmış ya, dr. dan rapor falan ayarlama durumu olamaz mı öle erken çıksan biraz...çok yorulmuşundur eminim yani...
nalancım demek diyette yasak! bende bazen yiyorum zararlı mı acaba diye düşündüm. bende beyaz peynir bazende tulum yiyorum. bende sabah kahvaltısını çok seviyorum. lor yiyemem herhalde.
banyo için marca bakayım bende. aslında hamile olmasam domestosla ova ova temzilerim ama kokusu zararlı olur diye korkuyorum.
yeni gelenler günaydın hayırlı cumalar herkese.
aslı senin doğum iznin ne kadar?
benim 16 hafta ben 37. haftaya kadar çalışıp sonra izne çıkacağım.
doğumdan sonra da 13 haftam var. ne kadar az değil mi? mafoldumben
biraz zeytin ezmesi sürdüm, peynir, domates, maydonoz, ilginç oldu tabi...
normalde acı ketçap sürerim, üzerine kalın bi kaşar ve ekmeğin dışını hafif becelle yağlarım hem lezzetli hem yumuşak olsun diye, güzel günlermiş,
sabah tartıldım 89 kg olmuşum, bu gidişle ben hamile kaldığım kiloya geri gelip doğuma o kiloyla girecem herhalde, dün parmağımdan yüzüğüm düşüyordu, çok ilginç, normalde benim parmaklarımın altı etlidir öle kolay kolay düşmez yüzüğüm ama dün düşüyordu yarıda yakaladım, şaşırdım valla...
oyy kıyamam amin Allah yardımcısı olsun gerçekten yaşama tutunsun inşallah bebiş
gerçekten yoruldum nalancığım bende düşünüyorum öyle bişeyler yapmayı bakalım
günaydın canım nasılsınnalancım ovmuyorum zaten pek.
pazar kocişi razı edersem ona ovdurayım bari.
clini deneyim bakalım.
aso günaydın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?