2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslıcım haklısın sende yorgun olunca zor oluyor.
ben izin yaptım ama inan işe gelmek beni çok yoruyor ve evle ilgilenemiyorum.
bende bebişe daha çok zaman kalsın diye geç çıkıcam izne.
yıllık iznini kullanma şansın yok mu?
dinlenmiş olurdun.

asocum iyi olmaya çalışıyorum haftanın son günü.
gün bitsin de eve gideyimm deiye dua ediyorum çok yorgun hissediyorum kendimi.

Melodi ve Nalan sağolun kızlar... Bu kadarını atlattılar umarım bundan sonrada bi sorun çıkmaz... Allah o minik yavruya kuvvet versinde biran önce annesinin kucağına dönsün inşallah...

asocum iyi olmaya çalışıyorum haftanın son günü.
gün bitsin de eve gideyimm deiye dua ediyorum çok yorgun hissediyorum kendimi.
ay ne güzel çalışırken sen sevdiğim gün cuma günüydü:)havalar tekrar ısınıyormuş özellikle bu hafta o kavurucu sıcaklar geri geliyormuş :S zaten bugün hava çok sıcak yanıyorum şuan :S

günaydın yasemin...valla sende güne baya yoğun başlamışsın, allah sanada kolaylık vreisn bugün...

ya arada kaçamak olur bence o bi nevi ödül gibi oluyo insan için, yani daha bi motive olmuş şekilde devam ediyo insan sonra, yani bende öle oluyo...

şimdi değiştirdiler o 7 kere ölçme olayını, mesela p.tesi sabah, salı öğlen, çarşamba akşam açlık tokluk şeklinde yapıcakmışım artık öle dedi dr.um...

benim şeker öle diplere kadar düşmedi ya, bravo senin ne kadar düşmüş, tü tü tü nazar değmesin valla, benimki zar zor 125 e kadar düşüyo işte, sen sabahları gün kurusu ve ceviz yiyorum dedin dimi bende yapim onu bari belki etkisi olur belki, ikindi ve kuşluk öğünü ne yiyosun yasemin, he bi de gece meyve felan var mı sende...

nalancim diyet işi benimde canımı sıkıyor inan ki..çikolatalar dönüyor gözümün önünde :kedi:
yarin diyetisyene gidicem bakalim ne dicek..
yeni bi liste hazirlicak bana bu hafta..

Sertur Allah arkadaşina we bebeğine güç wersin en kisa zamanda yaşama tutunsun inşallah bebiş..

Öyle canım ya milyonda bir olan bir olasılık bile gelip bulabiliyor insanı...

aso günaydın yavrim naptın bebek şekeri ve park yatak işini :S
Hiçbir şey yapmadım bebişim yaa :S sen naptın karar verdin mi? Haftasonu belki bir eminönüne gideriz sadece şu netten bulduğum yere girip bakıcam malzeme için o kadar.zaten olmazsa da bir tane şekerci buldum fiyatları çok uygun ve şık şeyler var ordan sipariş vercem artık napayım. park yatak işi de hala aynı yerde duruyor :) bebek ondan rahata yatar mı diye şüphelerim var çok rahatsız edici gibi görünüyor ama kullananlar da memnun. Burda bir komşum var bebeği 3 aylık.Sepet almış o bebek şuan 3 aylık sığmıyomuş artık rahat yatamıyomuş sepeti sallaıyomuş bebek hareketleriyle. 3 ay içinde sepet hayatta almam ona kesin karar verdim zaten. ama yok ya park yatak alırım galiba ben yazlığa fln götürcem nasılsa en mantıklısı park yatak

ben çok uzun zamandır kaşar yemiyorum nalancım.beyaz peynir en sevdiğim peynir oldu.
ve ben tostu hep beyaz peynirli yerim.eşime yaparım kaşarlı, sucuklu..kendim beyaz peynirli.. ah ahhh... bir ömür böyle geçecek heralde..

canım sabah 8 gibi kalktıysam 2 gün kurusu ve arkasından bir bardak suyum var. 9 gibi kahvaltı yarım yağlı 2 dilim peynir. gerçi ben yarım yağlı peynirin tadını hiç sevmedim tam yağlı yiyorum bol domates salatalık 3 zeytin 2 dilim çavdar, 11 de bir meyve yiyorum. 13.00 öğle yemeği susuz 8 kaşık sebze yemeği ya da 1 porsiyon et,tavuk , balık hangisi varsa yanında yağsız sınırsız salata yoğurt 2 dilim çavdar, 16.00 da 2 gün kurusu 3 ceviz 17.30 yoğurt, 19.30 susuz sebze yemeği ve salata, 21.30 meyve sonra hiçbirşey yemiyeceğim. yatmadan 2 saat önce yemek işi bitmeli ve günde 2.5 lt su. fena değil ne dersin?zemuszemus

Dünkü doğum kursumda diyetisyen ve anestezi uzmanı vardı. Genel anestezi kesinlikle düşünmüyorum hem de kesinlikle.10000 de 1 ölüm riski varmış niye göze alayım o riski hem epidurali bayağı detaylı anlattı adam.kesinlikle sezeryan olursa epidural olcak.Bir de epiduralde de ağrıları biraz hissediyormuşuz yoksa ıkınamazmışız zaten doğum boyunca anestezi uzmanı bizimle sohbet etcekmiş.durumun nasıl iyi misin fln diye eğer çok şiddetli ağrı olursa biraz daha yapcakmış fln filan.
Diyetisyen çok şekerdi ya bayıldım kadına.İkiz annesi söylemese bekar sancaktım.İncecik fıstık gibi maşallahı vardı.Hamileliğinde 26 kilo almış ama şimdi bir gram fazlası yok.

sen neden kaşar yemiyosun.Kaşar da beyaz peynirden daha fazla kalsiyum varmış dün diyetisyen söyledi.1 kibrit kutusu beyaz peynir yiceğinize 1 kibrit kutusu kaşar yiyin dedi daha fazla kalsiyum varmış. ama yasaksa bilemicem tabi :S

Saol canım inşallah bizimkiler karnımızda büyürken o küvezde büyüyecek Allahım yardım etsin...

Bir de hamilelikte kilo vermeyi kesinlike tasvip etmedi.Dengeli beslenin enerjiye ihtiyacınız var dedi.Salataya yağ koyun kilo için yağsız yemeyin sakın dedi.yağ vitaminleirn emilimini sağlıyormuş yağ olmazsa vitamin emilimi olmuyormuş bilginize. tabi bol yağlı demedi kararında:)

önümüzdeki ay ortasi benimde başlicak eğitimim..Epiduralli sezeryan olan bikaç arkadaşim war çok pişmanlar..
Diyetisyende benim kafadanmiş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…