ay ne güzel çalışırken sen sevdiğim gün cuma günüydü:)havalar tekrar ısınıyormuş özellikle bu hafta o kavurucu sıcaklar geri geliyormuş :S zaten bugün hava çok sıcak yanıyorum şuan :Sasocum iyi olmaya çalışıyorum haftanın son günü.
gün bitsin de eve gideyimm deiye dua ediyorum çok yorgun hissediyorum kendimi.
herkese günaydın. bu sabah 6.30 da fethiyeden misafirlerim geldi. akşama bizde kalacaklar şimdi evde uyuyorlar. Anlayacağınız bugün güne erken başladım. Ev temizliğinden bahsetmişsiniz bende yeni kararlar almalıyım bana haftada bir kadın geliyor eskiden uçuşta iyi para kazanıyorduk tabi.. şimdi kadının günlerini azaltıp tasarruf yapmam lazım ama nasıl bunu kadına kabul ettireceğim bilmiyorum. Çok kuralcı bir kadın 2 hafta bir gelmiyor çünkü yetişemiyorum diyor ufff.. Nalan sabah kaçamak yaptım küçük bir çavdar ekmeğine reçel sürdüm yupiiiiii.. akşama tokluk ölçeçem bakalım bir farklılık yaratıyor mu öğlende küçük bir börek yemek istiyorum. sabah açlığım 86 çıktı. Nalan senin günde 7 kere ölçmeni anlıyamıyorum diğer arkadaşlar kaç kere ölçüyor. doktor bana gün aşırı ölçeceksin dedi.Bu doktorlar benim kafamı çok karıştırıyor.
canım yaa çok ilginç
aslında hayatta olmaz ddiye birşey yok
her ikisinin sağlığı da yerindedir inşallah
Allah yardımcıları olsun
benim 5 kasım tahmini günüm herşeyin hayırlısı diyorum temkini elden bırakmamak lazım
Hiçbir şey yapmadım bebişim yaa :S sen naptın karar verdin mi? Haftasonu belki bir eminönüne gideriz sadece şu netten bulduğum yere girip bakıcam malzeme için o kadar.zaten olmazsa da bir tane şekerci buldum fiyatları çok uygun ve şık şeyler var ordan sipariş vercem artık napayım. park yatak işi de hala aynı yerde duruyor :) bebek ondan rahata yatar mı diye şüphelerim var çok rahatsız edici gibi görünüyor ama kullananlar da memnun. Burda bir komşum var bebeği 3 aylık.Sepet almış o bebek şuan 3 aylık sığmıyomuş artık rahat yatamıyomuş sepeti sallaıyomuş bebek hareketleriyle. 3 ay içinde sepet hayatta almam ona kesin karar verdim zaten. ama yok ya park yatak alırım galiba ben yazlığa fln götürcem nasılsa en mantıklısı park yatakaso günaydın yavrim naptın bebek şekeri ve park yatak işini :S
diyette yasakmış öle dedi, hatta bana kahvaltıda lor peyniri ye dedi, yuh dedim bende, içimden tabiii, o kadarda değil, valla kahvaltıda bi peynir zevkim var onuda lor yiyerek bozamam onun için normal beyaz peynir yiyiyorum ben, ama kaşar ve diğer peynirler yasak canım ya çok feci yani...
günaydın yasemin...valla sende güne baya yoğun başlamışsın, allah sanada kolaylık vreisn bugün...
ya arada kaçamak olur bence o bi nevi ödül gibi oluyo insan için, yani daha bi motive olmuş şekilde devam ediyo insan sonra, yani bende öle oluyo...
şimdi değiştirdiler o 7 kere ölçme olayını, mesela p.tesi sabah, salı öğlen, çarşamba akşam açlık tokluk şeklinde yapıcakmışım artık öle dedi dr.um...
benim şeker öle diplere kadar düşmedi ya, bravo senin ne kadar düşmüş, tü tü tünazar değmesin valla, benimki zar zor 125 e kadar düşüyo işte, sen sabahları gün kurusu ve ceviz yiyorum dedin dimi bende yapim onu bari belki etkisi olur belki, ikindi ve kuşluk öğünü ne yiyosun yasemin, he bi de gece meyve felan var mı sende...
oyy kıyamam amin Allah yardımcısı olsun gerçekten yaşama tutunsun inşallah bebiş
İnşallah canım saol oy kıyamam ya 980 gr. kuş gibi yavrum ya
sen neden kaşar yemiyosun.Kaşar da beyaz peynirden daha fazla kalsiyum varmış dün diyetisyen söyledi.1 kibrit kutusu beyaz peynir yiceğinize 1 kibrit kutusu kaşar yiyin dedi daha fazla kalsiyum varmış. ama yasaksa bilemicem tabi :Sben çok uzun zamandır kaşar yemiyorum nalancım.beyaz peynir en sevdiğim peynir oldu.
ve ben tostu hep beyaz peynirli yerim.eşime yaparım kaşarlı, sucuklu..kendim beyaz peynirli.. ah ahhh... bir ömür böyle geçecek heralde..
nalancim diyet işi benimde canımı sıkıyor inan ki..çikolatalar dönüyor gözümün önünde :kedi:
yarin diyetisyene gidicem bakalim ne dicek..
yeni bi liste hazirlicak bana bu hafta..
Sertur Allah arkadaşina we bebeğine güç wersin en kisa zamanda yaşama tutunsun inşallah bebiş..
Dünkü doğum kursumda diyetisyen ve anestezi uzmanı vardı. Genel anestezi kesinlikle düşünmüyorum hem de kesinlikle.10000 de 1 ölüm riski varmış niye göze alayım o riski hem epidurali bayağı detaylı anlattı adam.kesinlikle sezeryan olursa epidural olcak.Bir de epiduralde de ağrıları biraz hissediyormuşuz yoksa ıkınamazmışız zaten doğum boyunca anestezi uzmanı bizimle sohbet etcekmiş.durumun nasıl iyi misin fln diye eğer çok şiddetli ağrı olursa biraz daha yapcakmış fln filan.
Diyetisyen çok şekerdi ya bayıldım kadına.İkiz annesi söylemese bekar sancaktım.İncecik fıstık gibi maşallahı vardı.Hamileliğinde 26 kilo almış ama şimdi bir gram fazlası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?