2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yağ vücudun yapı taşı mutlaka gunde ıkı kaşık kadar yemek gerekıo tabı kı asocum dogru soyluosun..

Bende park yatak alacam fakat hangisini alacağıma karar veremiyorum :S
Çalışırken bunlarla uğraşmak o kadar zor oluyor ki :S
Kocamda yoğun bu günlerde zaten bir çıkamadık alışverişe: (
Bu arada dün akşam kaynanam demezmi pazar günü beni pratikere götürün diye
Ben nasıl bir baktıysam bilemiyorum kocam söz veremem diyebildi sadece : )))

önümüzdeki ay ortasi benimde başlicak eğitimim..Epiduralli sezeryan olan bikaç arkadaşim war çok pişmanlar..
Diyetisyende benim kafadanmiş :))))
ay bayıldım kadına var ya.nasıl şeker nasıl cici maşallahı vardı.Kocası şanslı adamkaydirigubbakcemile3epiduralli sezeryandan neden pşmanlar peki? bana çok cazip geldi eğer normal olmazsam diye.pişmanlık sebepleri ne?
yağ vücudun yapı taşı mutlaka gunde ıkı kaşık kadar yemek gerekıo tabı kı asocum dogru soyluosun..
aynen öyle propcum

peynir yağli,zeytinde öyle,süt yoğurt zaten yağli..ee yemekleride yağ ile pişiriyoruz.Salataya da 1 tatli kaşiği z.yaği veriyor diyetisten..eee yeter bence..

ben de bu şeker problemi hamilelikten önce de vardı.. 2 senedir dikkat ediyorum. sürekli ara öğünler.. akşam ne yedim öğlen ne yiycem falan.. dikkat etmezsem hem halsizlik yorgunluk yaşıyorum.hem de aniden kilo alıyorum. ben de bazı şeyleri baya bayaa hayatımdan çıkardım. bunlardan biri de kaşar peyniri.. salam sosis sucuk vs.. hep yasak..
tabi aralar da kaçamaklar oluyor ama nadiren. dışardaysam, yiyecek bişey bulamazsam yiyorum tabi.. öyle yani.. nalan gibi hamilelikte şeker problemi yaşayan arkadaşlar şükretsinler.. çok büyük ihtimalle hamilelikten sonra eski yaşamlarına dönecekler..

anlatilan gibi olmamiş hiçbirinin ki.(4 ayri kadindan bahsediorum)
Biri kesildiğini çok hissetmiş we müthiş ürkmüş mesela.O an zaten stresslisin doğum nedeniyle..bi de bööle ekstra bişii bilemiorum..
Ama genel olarak doğum 15 dk sürüyor.Ama gerisi 1 saatten fazla.O kadar süre çok uzun gelmiş hepsine.Bi tanesine genel vermişler hemen dayanamamış..

nalanın aldığını beğendim ben. ben de zaten ya kraft ya da chicco alcam.Bizde çıkcaz inşallah da kocamın işlerinden değil benim tansiyon olayı zorluyor bizi :S Umarım bu haftasonu kendimde olurum da gideriz.Zaten cumartesi günü etilere gelcem el ayak bakımım var.ordan da çıkıp e bebek e gideriz artık.Park yataklara alıcı gözüyle bakayım bir de.
aman bu kaynanalar yok mu ooof. Dün ben tüm gün ruh gibi gezdim moralimi o kadar bozdular ki anlatamam bıktım artık hepsinden bu kez kaynanam değil kaynanamın ablası ve kızı yüzünden.Neymiş ben kilo alamıyomuşum.Kaynanam bebeğin kilosu iyi ama demiş ablasına. ablası ve sürtük şişko kızı da anne bir şey yemese de bebek kilo alır ama zekasından şüphe edilir bebeğin demiş.ben o iki karıyı ilk gördüğüm yerde vurmaz mıyım.ulan eşşoğlueşşekler siz hayvan gibi yediniz öküz gibi oldunuz da çok mu zeki çocuklarınız ne alaka.Sinirden öldüm dün keşke benim yanımda deselerdi bunları.Dün nete bile girmedim sinirden kafayı yedim öyle böyle değil.doğmamış çocuğuma bile laf etmeye başladılar ya. kaynanamın ablası ve onun aptal kızı onları ne ilgilendiriyor acaba?

annem park yatak alicak kendi ewine :))
ben beşik alicam kismetse..

Hamile halinle kaynanami gezdircekmişsin lmaz:
Bütün hafta çalişiosun zaten belki bi planin war belki işin war..
oooff offfff

yine de normal doğumdan daha az acı hissetmişlerdir heralde diye düşünüyorum..

anladım canım :S çok geçmiş olsun sana :S
Epidural normal doğum olmak üzere mi girmişler doğuma?epidural normal doğum için yapıldığında ağrıyı da her şeyi de az da olsa hissediyormuşsun yoksa ıkınmada problem yaşanıp doğum süresi uzayabiliyomuş.Valla bilmiyorum çocuğumun doğum anını görmek için en güzel seçenek ayrıca. ben epidural istiyorum gerek normal gerek sezeryan için.Bakalım nasıl doğurcaz

Seninkiler yeryüzünde eşi benzeri olmayan varlıklardanmış aso valla Allah yardım etsin sana ay ne gerizekalılar onlara ne oluyor hayır kim oluyorlarda yorum yapıyorlar..
Aç telefon ağzına geleni söyle ne kendi kendine sinir yapıyorsun aaaa delimisin sende..

annem park yatak alicak kendi ewine :))
ben beşik alicam kismetse..
Hamile halinle kaynanami gezdircekmişsin lmaz:
Bütün hafta çalişiosun zaten belki bi planin war belki işin war..
oooff offfff

Çok bekler canım pazar günü çocuğum için alışverişe çıkacam ve tabiki kocam ile başbaşa : ))

Herkese günaydınlar

Günaydın asoşum....

valla gayet güzeldi Fınfık, kötü oldu diyemem, bunu bulamayan var...

evet kilo kontrolü benim için gerçekten ii oldu, yani vermesemde olur aslında benim için önemli olan fazla almamam, inşallah bu şekilde devam eder ve fazla kilo almadan tamamlarım hamileliğimi, sonrada gitsin bütün fazlalıklar...

nalancım ovmuyorum zaten pek.
pazar kocişi razı edersem ona ovdurayım bari.
clini deneyim bakalım.

aso günaydın!

tmm dene tatlım umarım memnun kalırsın...

Melodi ve Nalan sağolun kızlar... Bu kadarını atlattılar umarım bundan sonrada bi sorun çıkmaz... Allah o minik yavruya kuvvet versinde biran önce annesinin kucağına dönsün inşallah...

amin canım inşallah...:Saruboceq:

gün kurusu ne yav bende alayımboshayallersmile

yine de normal doğumdan daha az acı hissetmişlerdir heralde diye düşünüyorum..

normal doğumuda epiduralli yapabilirsin.

Hayir epiduralli sezeryan..Doğum yapan tanidiklarimin neredeyse tamami normal yapmadi zaten.Randevulu sezeryan çoğu..
Ben normal düşünüorum kismetse.Epidural düşünmüyorum çünkü 2 tane fitiğim war.Riskli olabilir..

arayıp ağzıma geleni söylerim de bana bunları anlatan kişi zorda kalır şimdi.yoksa varya etmştim ağızlarına hepsinin mikroplar kompleksli uyuzlar.allahım nolur kızım iyi düzgün aileli birin sevsin diye dua ediyorum.
naptın canım mobilyaları?
gün kurusu ne yav bende alayımboshayallersmile
kayısı kurusu canım :)

doktor kaç kilo daha alirsin dedi sana tatlim?
bana max 2 kilo daha alirsin öyle tamamlariz demişti.

aso ve fınfık ben park yatak aldım biliyorsunuzdur
gayette iyi toplu halde yer kaplamıyor
mesela dün akşam içine uyku seti aldık nasıl duru diye merak ettik
yeniden yatağı kurduk baktık uyku setinin duruşuna sonra tekrar katlayıp kaldırdık
demek istediğim pratik güvenilir
bebeğiniz büyüdüğünde alt kısma indiriyorsun bebeğin düşmesi mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…