bizim yazlıkta kayısı ağacımız var annem her yaz kurutur :) en organik olanındankireçsiz kuru kayısı.. siyah olanlardan.. bizim yedıklerımız kıreclenıo katkı maddelı yanısempatiksalakcinni
kireçsiz kuru kayısı.. siyah olanlardan.. bizim yedıklerımız kıreclenıo katkı maddelı yanısempatiksalakcinni
kayısı kurusu canım :)
kurması kaldırması kolay mı peki canım ya.Ben geceleri odamda gündüzleri de salona yanıma getircem bu yüzden de park yatak düşünüyorum en azından tekerlekli süre süre getiririm.Gündüzleri yanımda durur zaten.aso ve fınfık ben park yatak aldım biliyorsunuzdur
gayette iyi toplu halde yer kaplamıyor
mesela dün akşam içine uyku seti aldık nasıl duru diye merak ettik
yeniden yatağı kurduk baktık uyku setinin duruşuna sonra tekrar katlayıp kaldırdık
demek istediğim pratik güvenilir
bebeğiniz büyüdüğünde alt kısma indiriyorsun bebeğin düşmesi mümkün değil
kurması kaldırması kolay mı peki canım ya.Ben geceleri odamda gündüzleri de salona yanıma getircem bu yüzden de park yatak düşünüyorum en azından tekerlekli süre süre getiririm.Gündüzleri yanımda durur zaten.
tabikide öylee ama benim siniri bozan benimle uğraşmaları aptal aptal konuşmaları.Zaten eşime de dedim ne teyzeni ne de kuzenini görmek istemiyorum çok fena yaparım ikisini de dedim. işleri güçleri boş konuşmak.bir de bunu söyleyen üniversite mezunu biri.okumak cahilliğe kesinlikle engel değil!insan cahilse nereyi bitirirse bitirirsin cahildir.pis mikroplarasocum neden moralini bozuyorsun tatlım. illa sen çok kilo alınca bebek zeki mi olacak?
onların söylediklerini hiç kafana takma, konuşmaları çok cahilce.
sen doktora gidiyorsun, cahil değilsin, elinin altında internet var.
herşeyi araştırabilirsin.
bırak onlar boş boş konuşsun.
dedim ya komşum 3 aylık bebeğini koymaya korkuyor sepet sallanıyo artık diyor. hiç tavsiye etmedi ben kesinlikle sepet almıcam zaten ona karar verdim.Bi çıkıp bakayım da öyle karar vereyim benkurması kolay zor bi yanı yok ama taşıma kısmına dikkat etmedim
benim sabit yatak odasında duracağı için taşınabilirliliği dikkatimi çekmedi açıkçası
sen h.sonu gezip incelesepet beşiklerden daha güvenilir buna emin ol
benim iş arkadaşımın bebeği şimdi bir yaşında 6 ayı zor tamamladı sepet beşikte
beşiğe koymaya korkuyorum derdi
bazı bebekler çokhareketli olabiliyor
nalancım napıyosun bitti mi mobilya işlerin?
nalancim diyet işi benimde canımı sıkıyor inan ki..çikolatalar dönüyor gözümün önünde :kedi:
yarin diyetisyene gidicem bakalim ne dicek..
yeni bi liste hazirlicak bana bu hafta..
Sertur Allah arkadaşina we bebeğine güç wersin en kisa zamanda yaşama tutunsun inşallah bebiş..
Günaydın güzel anneler :)
ben çok uzun zamandır kaşar yemiyorum nalancım.beyaz peynir en sevdiğim peynir oldu.
ve ben tostu hep beyaz peynirli yerim.eşime yaparım kaşarlı, sucuklu..kendim beyaz peynirli.. ah ahhh... bir ömür böyle geçecek heralde..
canım sabah 8 gibi kalktıysam 2 gün kurusu ve arkasından bir bardak suyum var. 9 gibi kahvaltı yarım yağlı 2 dilim peynir. gerçi ben yarım yağlı peynirin tadını hiç sevmedim tam yağlı yiyorum bol domates salatalık 3 zeytin 2 dilim çavdar, 11 de bir meyve yiyorum. 13.00 öğle yemeği susuz 8 kaşık sebze yemeği ya da 1 porsiyon et,tavuk , balık hangisi varsa yanında yağsız sınırsız salata yoğurt 2 dilim çavdar, 16.00 da 2 gün kurusu 3 ceviz 17.30 yoğurt, 19.30 susuz sebze yemeği ve salata, 21.30 meyve sonra hiçbirşey yemiyeceğim. yatmadan 2 saat önce yemek işi bitmeli ve günde 2.5 lt su. fena değil ne dersin?zemuszemus
peynir yağli,zeytinde öyle,süt yoğurt zaten yağli..ee yemekleride yağ ile pişiriyoruz.Salataya da 1 tatli kaşiği z.yaği veriyor diyetisten..eee yeter bence..
ben de bu şeker problemi hamilelikten önce de vardı.. 2 senedir dikkat ediyorum. sürekli ara öğünler.. akşam ne yedim öğlen ne yiycem falan.. dikkat etmezsem hem halsizlik yorgunluk yaşıyorum.hem de aniden kilo alıyorum. ben de bazı şeyleri baya bayaa hayatımdan çıkardım. bunlardan biri de kaşar peyniri.. salam sosis sucuk vs.. hep yasak..
tabi aralar da kaçamaklar oluyor ama nadiren. dışardaysam, yiyecek bişey bulamazsam yiyorum tabi.. öyle yani.. nalan gibi hamilelikte şeker problemi yaşayan arkadaşlar şükretsinler.. çok büyük ihtimalle hamilelikten sonra eski yaşamlarına dönecekler..
nalanın aldığını beğendim ben. ben de zaten ya kraft ya da chicco alcam.Bizde çıkcaz inşallah da kocamın işlerinden değil benim tansiyon olayı zorluyor bizi :S Umarım bu haftasonu kendimde olurum da gideriz.Zaten cumartesi günü etilere gelcem el ayak bakımım var.ordan da çıkıp e bebek e gideriz artık.Park yataklara alıcı gözüyle bakayım bir de.
aman bu kaynanalar yok mu ooof. Dün ben tüm gün ruh gibi gezdim moralimi o kadar bozdular ki anlatamam bıktım artık hepsinden bu kez kaynanam değil kaynanamın ablası ve kızı yüzünden.Neymiş ben kilo alamıyomuşum.Kaynanam bebeğin kilosu iyi ama demiş ablasına. ablası ve sürtük şişko kızı da anne bir şey yemese de bebek kilo alır ama zekasından şüphe edilir bebeğin demiş.ben o iki karıyı ilk gördüğüm yerde vurmaz mıyım.ulan eşşoğlueşşekler siz hayvan gibi yediniz öküz gibi oldunuz da çok mu zeki çocuklarınız ne alaka.Sinirden öldüm dün keşke benim yanımda deselerdi bunları.Dün nete bile girmedim sinirden kafayı yedim öyle böyle değil.doğmamış çocuğuma bile laf etmeye başladılar ya. kaynanamın ablası ve onun aptal kızı onları ne ilgilendiriyor acaba?
bizim yazlıkta kayısı ağacımız var annem her yaz kurutur :) en organik olanından
rahmetli anneannem kuruturdu bize dut.kış akşamları oturur yerdik.Çok faydalı bir şey ben d eçok severim dut kurusu.yarasın yavrum.. bend e cok severım kuru kayısı.. bı de kuru dut severım herkkes bılmez bızım erzıncanda maşhurdur pekmez vaktı kuruturlar bı de ohhhh..
yarasın yavrum.. bend e cok severım kuru kayısı.. bı de kuru dut severım herkkes bılmez bızım erzıncanda maşhurdur pekmez vaktı kuruturlar bı de ohhhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?