2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün bijonun sorduğu gögüs ucu çıkarıcı ve göğüs kalkanı.

bu gögüs ucu çıkarıcı.

bu da dün bahsettiğim bebekler emerken göğsü yara yapmasın diye kullanılıyor.

kurması kaldırması kolay mı peki canım ya.Ben geceleri odamda gündüzleri de salona yanıma getircem bu yüzden de park yatak düşünüyorum en azından tekerlekli süre süre getiririm.Gündüzleri yanımda durur zaten.

asocum neden moralini bozuyorsun tatlım. illa sen çok kilo alınca bebek zeki mi olacak?
onların söylediklerini hiç kafana takma, konuşmaları çok cahilce.
sen doktora gidiyorsun, cahil değilsin, elinin altında internet var.
herşeyi araştırabilirsin.
bırak onlar boş boş konuşsun.

kurması kolay zor bi yanı yok ama taşıma kısmına dikkat etmedim
benim sabit yatak odasında duracağı için taşınabilirliliği dikkatimi çekmedi açıkçası
sen h.sonu gezip incelesepet beşiklerden daha güvenilir buna emin ol
benim iş arkadaşımın bebeği şimdi bir yaşında 6 ayı zor tamamladı sepet beşikte
beşiğe koymaya korkuyorum derdi
bazı bebekler çokhareketli olabiliyor

park yataklar bana da mantıklı geliyor.
beşik sepetlerin kullanılma zamanı çok az.
ama park yataklar 3 yaşına kadar kullanılıyor.
ben internette beğendim.
park yatak+yatağı+yorganı dahil 230 tl civarındaydı.
kılıfı da çıkıp yıkanıyor.
bulursam link koyayım.

tabikide öylee ama benim siniri bozan benimle uğraşmaları aptal aptal konuşmaları.Zaten eşime de dedim ne teyzeni ne de kuzenini görmek istemiyorum çok fena yaparım ikisini de dedim. işleri güçleri boş konuşmak.bir de bunu söyleyen üniversite mezunu biri.okumak cahilliğe kesinlikle engel değil!insan cahilse nereyi bitirirse bitirirsin cahildir.pis mikroplar
dedim ya komşum 3 aylık bebeğini koymaya korkuyor sepet sallanıyo artık diyor. hiç tavsiye etmedi ben kesinlikle sepet almıcam zaten ona karar verdim.Bi çıkıp bakayım da öyle karar vereyim ben

nalancım napıyosun bitti mi mobilya işlerin?

hayır canım biter mi hiç, yatağı sabitlemek için delikleri deldiler ama oraya takılacak tahtalar yapılmamış, ek korkuluk yaptırdık biz büyüyünce yataktan atlayıp düşmesin diye o uzun geldi, bide dün uyku setini yatağa taktım ama ayak ucundaki geniş geldi, normalde baş ucu ve ayak ucundakiler aynı genişlikte değiller mi?

yok canım bende öle çikolata felan uçuşmuyo çok rahatım şu an, sadece dakkada bir yemek yapmak ve sofra hazırlamak beni yoruyo...

Günaydın güzel anneler :)

günaydın linden...

demek senin önceden çıktı şeker o daha kötüymüş ya allah kolaylık versin valla, çok feci bi şi kendini sürekli kısmak zorunda kalmak...

bence gayet güzel yasemin bende senin rejimden uygulim bari, belkide gün kurusu ve ceviz işe yarıyodur ne dersin...bende sebze yemeği en faz 5 kaşık bu arada, sabah 3, öğlen 3, ikindi 2, akşam 2 ekmeğim var, kuşluk 1, öğlen 1, akşam 1, gece 1 de meyvem var...yoğurt ve et bi arada yasak..salataya 1 tatlı ka.yağ var...bende seninki gibi yapim bakalım bende işe yarayacak mı... çok saol yasemin ya...

peynir yağli,zeytinde öyle,süt yoğurt zaten yağli..ee yemekleride yağ ile pişiriyoruz.Salataya da 1 tatli kaşiği z.yaği veriyor diyetisten..eee yeter bence..

bencede gayet yeterli, zaten bizde yağ yeterince mevcut...

o belli olmaz cnm belkide kalıcı olacak, ya da bi süre sonra tekrar fırlayacak şekerimiz, biz potansiyel şeker hastası adaylarıyız artık...

dedim zaten dün bu kızda kesin bi şi var böle gelmemezlik yapmaz diye, aricaktım seni, sonrada dedim uyuyordur ya da misafiri vardır bölmim şimdi...

bozma moralini tatlım, sinirlenme kızına yazık o salaklar yüzünden o da stres yaşıyo...

hiç birine göstermezsin kızını olur biter...

yarasın yavrum.. bend e cok severım kuru kayısı.. bı de kuru dut severım herkkes bılmez bızım erzıncanda maşhurdur pekmez vaktı kuruturlar bı de ohhhh..
rahmetli anneannem kuruturdu bize dut.kış akşamları oturur yerdik.Çok faydalı bir şey ben d eçok severim dut kurusu.

ilona haberleri bugün okudum.
kolsuz bebeğe içim acıdı, pek şeker maşallah.
anneye çok zor, umarım en kısa zamanda kendini toparlar.
dr. da çok lakayıt davranmış.

mucize bebeğe de şaşırdım. anne sevgisi bu olsa gerek.

allaha bın şükür kırk yıllık kabız ben hamile kaldıgımdan berı sadece 1 defa kabız oldum, onun dışında tıkır tıkır çalışıo motorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…