2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nalancım sorma canım ya dün sinirlerimi alt üst ettiler.ama kızın anlatmasına göre kaynanam beni savunmuş. savunsa ne olcak gerçi o başlatmış asena hiçbir şey yemiyor diye. evet onlara gidince hiçbir şey yemiyorum karnımı doyurup öyle gidyorum var mı işte! sevmiyorum yaptıklarını sevsem bile midem almıyor tiksiniyorum ne yapayım elimde değil.her gittiğimde oğlum şunu ye oğlum bunu ye derlerse zaten ben inat eder hiçbir şey yemem aç olsam dahi.anlamadığım bir teyzesiyle kuzeni eksikti.Eşim ara annemi konuş diyor.dün arayıp kavga etcektim de sonra dedim neyse zaten sinirlerim bozuk konuşurken ağlarım diye aramadım ama bugün arasam mı diye düşünüyorum açıkçası.O teyzesi ve aptal kızını evime almamaya karar verdim zaten.mevlüt fln yaparsam o ikisini kesinlikle çağırmıcam eşim çağırırsa da evime geldiklerinde geldikleirne pişman etcem o iki cadıyı!akşam çok kötü oldum ben kursun sonuna kadar bile kalamadım tansiyonum düştü kötü oldum fenalaştım daha yeni yeni kendime geliyorum.ama karar verdim bu aptal mahlukları artık dinlemicem duymıcam onlar yüzünden sinir bozmaya değmez.artık değer de vermiyorum hiçbirine.Değer verdiğim insanları takarım ben ama artık benim için bittiler.sonuçta ben hamileyim her söylenenden etkilenebiliyorum doğal olarak ama bunu beyinleri olmayan beyinleri basmıyor

kuru kayısı gerçekten çok iyi bende de yarrlı oldu.
doğum sonrasında özellikle kuru kayısı ve kayısı meyve suyu öneriliyor.
hastaneye götürmeyi düşünüyorum.

gün kurusu ne yav bende alayımboshayallersmile

sen sonucunu dr.una gösterdin iloş, bi şi dedi mi...

doktor kaç kilo daha alirsin dedi sana tatlim?
bana max 2 kilo daha alirsin öyle tamamlariz demişti.

valla ilk gittiğimde 3-4 kilo daha alırsın en fazla dedi, ama ben 2 kilo belki daha da fazla verdim şimdiye kadar...

offfff işşşşşşşşşşşşşş son dört hafta

kızlar işler yoğun yazamıyorum ama paylaşımları okuyorumm aradaa

bazen bende de çıkmıyor bazen prop.

asocum haklısın canım. ama hiç umursama onlar boş boş konuşsunlar.
herkesin yemeğini yemek zorunda değilsin.
öyle insanlarla hiç muhatap olma bile.
doğum sonrası filan görüşme. moralini bozacak insanları uzak tut kendinden.

sen sonucunu dr.una gösterdin iloş, bi şi dedi mi...

yok göstermedim kuzum
kafama göre bi gebelik yaşıyorum ben allah sonumu hayır ede =))
ama mantık olarak 200 küsürle sen hala diyete devam ediyosan 193 le bende devam edeyim dimi =)
dünde kocemden fena fırça yedim ya bu diyet sana göre değil git değiştittir yada sen diyete uymuyosun die çok kızdı eyvahedigeldismile
evet ben arada kaçamaklar yaptım diyemedim valla bi dondurmayı biliyo bilmiyorumkismile

çok acıktım birazdan yemeğe gidicem.
umarım son günde beni mutlu edecek bir yemek vardır.

kızlar bişey sorucam dün biber dolması yaptım koca bir tencere ama bir sürü biber arttı.
onlarıda doldurup pişirmeden buzluğa atsam olur mu?
hiç buzluğa atmadım.

prop geçmiş olsun canım.
çok zor oluyor erkeğin hasta olması.
yani evin direği ya hasta olunca bana da koyuyor.

kızlar bişey sorucam dün biber dolması yaptım koca bir tencere ama bir sürü biber arttı.
onlarıda doldurup pişirmeden buzluğa atsam olur mu?
hiç buzluğa atmadım.

hiç tavsiye etmem
çiğ koyup sonradan pişirdiğinde sanki kırık pirinçle yapmışsın gibi iğrenç oluyo
pişir öyle koy sonra ısıtırsın

günaydin hayirli cumalar kizlar
propcum ben bamyayi taze hic yapmadim hep konserve yaptigim icin bilemedim tazesinin nasil ayiklandigini o yüzden sordumyerimseniben
benim tickerimde gitmis yaaaaaaaa:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…