günayalı çok oldu nan öğle oldu :icecream:
aboooo kızlar bamya demısken mukemmel oldu ulan bamyam.. mis gibi lezzeti neyim,, yemek saatım gelınce oturup yicem afiyetle :))
Nalancım sorma canım ya dün sinirlerimi alt üst ettiler.ama kızın anlatmasına göre kaynanam beni savunmuş. savunsa ne olcak gerçi o başlatmış asena hiçbir şey yemiyor diye. evet onlara gidince hiçbir şey yemiyorum karnımı doyurup öyle gidyorum var mı işte! sevmiyorum yaptıklarını sevsem bile midem almıyor tiksiniyorum ne yapayım elimde değil.her gittiğimde oğlum şunu ye oğlum bunu ye derlerse zaten ben inat eder hiçbir şey yemem aç olsam dahi.anlamadığım bir teyzesiyle kuzeni eksikti.Eşim ara annemi konuş diyor.dün arayıp kavga etcektim de sonra dedim neyse zaten sinirlerim bozuk konuşurken ağlarım diye aramadım ama bugün arasam mı diye düşünüyorum açıkçası.O teyzesi ve aptal kızını evime almamaya karar verdim zaten.mevlüt fln yaparsam o ikisini kesinlikle çağırmıcam eşim çağırırsa da evime geldiklerinde geldikleirne pişman etcem o iki cadıyı!akşam çok kötü oldum ben kursun sonuna kadar bile kalamadım tansiyonum düştü kötü oldum fenalaştım daha yeni yeni kendime geliyorum.ama karar verdim bu aptal mahlukları artık dinlemicem duymıcam onlar yüzünden sinir bozmaya değmez.artık değer de vermiyorum hiçbirine.Değer verdiğim insanları takarım ben ama artık benim için bittiler.sonuçta ben hamileyim her söylenenden etkilenebiliyorum doğal olarak ama bunu beyinleri olmayan beyinleri basmıyor
yok göstermedim kuzum
kafama göre bi gebelik yaşıyorum ben allah sonumu hayır ede =))
ama mantık olarak 200 küsürle sen hala diyete devam ediyosan 193 le bende devam edeyim dimi =)
dünde kocemden fena fırça yedim ya bu diyet sana göre değil git değiştittir yada sen diyete uymuyosun die çok kızdı eyvahedigeldismile
evet ben arada kaçamaklar yaptım diyemedim valla bi dondurmayı biliyo bilmiyorumkismile
hiç tavsiye etmem
çiğ koyup sonradan pişirdiğinde sanki kırık pirinçle yapmışsın gibi iğrenç oluyo
pişir öyle koy sonra ısıtırsın
:lepi: yuppi kocam beni alışverişe götürcekmiş birazdannn
bana bunları anlatan o aptal kadının gelini kız zor durumda kalması etcem ağızlarına da neyse. kaynanamı arayıp bi ağız mı yoklasam üstü kapalı da laf soksam acaba diye düşünüyorum sonra o bile içimden gelmiyor.bunlara bulaşmamak en iyisi ne halleri varsa görsünler.yüz bulmasınlar benden.yüzüme deseler bir şey anında veririm cevaplarını da ah keşke yüzüme deselerasoşum sen yine ii sabrediyosun valla, ben olsam açar ağzıma yumardım gözümü ve ağzıma ne gelirse artık, hiç sevmem öle densiz densiz konuşanları, kendini bilmez iki salak işte bırak konuşsunlar dicemde insan ağzının payını vermeyince sinir oluyo tabi,
hiç bi lafın altında kalma tatlım, içinden ağızlarına etmek geliyosa yap, içini boşalt rahatla, sonrada kapa telefonu suratlarına ooohhhhhh yaslan arkana keyfini sür...ben hep öle yapıyorum valla, onun için hiç kimse ilişmiyo bana...işime gelmeyenlede hemen bağlantımı kesiyorum, bu yaştan sonra kimsenin ağız kokusunu çekemem valla...
.
ben ne yesem ki ben de çok acıktım. benim de kurutulmuş fasülyem vardı onu mu yesem acaba bende.afiyet olsun canım sana çokbende gidimde birazdandan kabak dolmamı hazırlayıp pişireyim, öğlen onu yicem, akşam ne yicem belli değil tabi...
bana ilk insülin dedi 219 u görünce tabi, ama önce 3-4 gün evde bi takip edin bakalım nasıl çıkacak dedi, evdekiler 130 larda seyredince insüline gerek yok diyetle halledebilirsiniz ama ölçümlere devam edip bana haftalık rapor verin dedi...
ben şimdi hem diyetisyene hemde iç hastalıkları uzmanına her hafta ölçümlerimi ve yediklerimi mail atıyorum...
ya aynısını benim kocamda dedi biliyo musun, bu salak diyetisyen işi bilmiyo dedi, ben çok sıkı yaptım rejimi ona rağmen düşmedi biliyosun...
bende gidimde birazdandan kabak dolmamı hazırlayıp pişireyim, öğlen onu yicem, akşam ne yicem belli değil tabi...
hadi ii sin bugün, benim içinde gez...
eline sağlık proppp bamya bende yapıcam verdim siparişi :) aso bozma moralini bence bişi diyecek olursan mutlu etmiş olursun onları koy mesafaniii olsun bitsinnn yeri gelir bu söyldiklerini eminimki sen sokarsın bir yerlerine bir yerde geçer gene konu hç merak etme cuk diğe girer canım benimm
melcancım bebek alışverişimi eskişehiremi gidiyorsunuz :) hadi bakalımmm :)
nalancım kabak dolmasıda enfes olurr yoğurtla hemde sağlıklıııı
melodicim bir tencere yapmışın dolmaları ohh ellerine sağlık .)
aynen iloşun dediği gibi çok kötü oluyo bende daha önce denemiştim ama pirinçler parçalanmıştı bütün tadıda hiç güzel olmadı...
hiç tavsiye etmem
çiğ koyup sonradan pişirdiğinde sanki kırık pirinçle yapmışsın gibi iğrenç oluyo
pişir öyle koy sonra ısıtırsın
aman ha aman haaa şekerini hoplatma sinirini hoplatma aman sakın.ben zaten gerginim gönder bana yolayım hepsiniBu arada perdeler kaldı öle, suları kesti yukardaki salak ustalar, tam da makinada havlularım yıkanırken, bitmesine 10 dakika kala pat diye kestiler, Allahtan mutfakta bi şi yıkıyordum da kesildiğini fark ettim,
Yakacak salaklar makinamıda çamaşırlarımıda, geçen günde aynı şeyi yaptılar allahtan bulaşık makinam yeni durmuştu, haber vermeden pat diye kesiyorlar suyu ne kadar salaklar ya, bizim kapıcı onlardan daha da salak, sen ne kapatıyosun adam kapat deyince, apartmandakilere bi haber versene önce...
Valla sabah sabah apartmanda sesim yankılandı kıyameti kopardım, makinam bozulunca, aynısını siz alabilcek misiniz niye haber vermiyosunuz diye cıyakladım valla, ahanda şekerim kesin yine yükselmiştir...sinir...
sinir oluyorum böle sorumsuz tiplere, geri zekalılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?