2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aboooo kızlar bamya demısken mukemmel oldu ulan bamyam.. mis gibi lezzeti neyim,, yemek saatım gelınce oturup yicem afiyetle :))

asoşum sen yine ii sabrediyosun valla, ben olsam açar ağzıma yumardım gözümü ve ağzıma ne gelirse artık, hiç sevmem öle densiz densiz konuşanları, kendini bilmez iki salak işte bırak konuşsunlar dicemde insan ağzının payını vermeyince sinir oluyo tabi,

hiç bi lafın altında kalma tatlım, içinden ağızlarına etmek geliyosa yap, içini boşalt rahatla, sonrada kapa telefonu suratlarına ooohhhhhh yaslan arkana keyfini sür...ben hep öle yapıyorum valla, onun için hiç kimse ilişmiyo bana...işime gelmeyenlede hemen bağlantımı kesiyorum, bu yaştan sonra kimsenin ağız kokusunu çekemem valla...

bana ilk insülin dedi 219 u görünce tabi, ama önce 3-4 gün evde bi takip edin bakalım nasıl çıkacak dedi, evdekiler 130 larda seyredince insüline gerek yok diyetle halledebilirsiniz ama ölçümlere devam edip bana haftalık rapor verin dedi...

ben şimdi hem diyetisyene hemde iç hastalıkları uzmanına her hafta ölçümlerimi ve yediklerimi mail atıyorum...

ya aynısını benim kocamda dedi biliyo musun, bu salak diyetisyen işi bilmiyo dedi, ben çok sıkı yaptım rejimi ona rağmen düşmedi biliyosun...

hiç tavsiye etmem
çiğ koyup sonradan pişirdiğinde sanki kırık pirinçle yapmışsın gibi iğrenç oluyo
pişir öyle koy sonra ısıtırsın

aynen iloşun dediği gibi çok kötü oluyo bende daha önce denemiştim ama pirinçler parçalanmıştı bütün tadıda hiç güzel olmadı...

bana bunları anlatan o aptal kadının gelini kız zor durumda kalması etcem ağızlarına da neyse. kaynanamı arayıp bi ağız mı yoklasam üstü kapalı da laf soksam acaba diye düşünüyorum sonra o bile içimden gelmiyor.bunlara bulaşmamak en iyisi ne halleri varsa görsünler.yüz bulmasınlar benden.yüzüme deseler bir şey anında veririm cevaplarını da ah keşke yüzüme deseler

eline sağlık proppp bamya bende yapıcam verdim siparişi :) aso bozma moralini bence bişi diyecek olursan mutlu etmiş olursun onları koy mesafaniii olsun bitsinnn yeri gelir bu söyldiklerini eminimki sen sokarsın bir yerlerine bir yerde geçer gene konu hç merak etme cuk diğe girer canım benimm

melcancım bebek alışverişimi eskişehiremi gidiyorsunuz :) hadi bakalımmm :)

nalancım kabak dolmasıda enfes olurr yoğurtla hemde sağlıklıııı

melodicim bir tencere yapmışın dolmaları ohh ellerine sağlık .)

bende gidimde birazdandan kabak dolmamı hazırlayıp pişireyim, öğlen onu yicem, akşam ne yicem belli değil tabi...

işin garibi evdeki ölçümlerde benimde düşük çıkıyo nalanım ondan dün hayretim şaştı ya
ama hep bi bahanem var yine dondurmaya bağladım ben

kabak dolmasımı :1shok:
pirinçsiz sanırsam dimi =))

hadi ii sin bugün, benim içinde gez...

gezerimmm canım

evet canım kocamın esk. de işi varmış gel götüreyimde al bişiyler dedi mızıklayıp duruyodum en azında baya bişeylerini hallederim bugün

Bu arada perdeler kaldı öle, suları kesti yukardaki salak ustalar, tam da makinada havlularım yıkanırken, bitmesine 10 dakika kala pat diye kestiler, Allahtan mutfakta bi şi yıkıyordum da kesildiğini fark ettim,

Yakacak salaklar makinamıda çamaşırlarımıda, geçen günde aynı şeyi yaptılar allahtan bulaşık makinam yeni durmuştu, haber vermeden pat diye kesiyorlar suyu ne kadar salaklar ya, bizim kapıcı onlardan daha da salak, sen ne kapatıyosun adam kapat deyince, apartmandakilere bi haber versene önce...

Valla sabah sabah apartmanda sesim yankılandı kıyameti kopardım, makinam bozulunca, aynısını siz alabilcek misiniz niye haber vermiyosunuz diye cıyakladım valla, ahanda şekerim kesin yine yükselmiştir...sinir...

sinir oluyorum böle sorumsuz tiplere, geri zekalılar...

nalancım kabak dolmasıda enfes olurr yoğurtla hemde sağlıklıııı

melodicim bir tencere yapmışın dolmaları ohh ellerine sağlık .)

sağol canım dün hiç halim yoktu ama azim edip yaptım.

aynen iloşun dediği gibi çok kötü oluyo bende daha önce denemiştim ama pirinçler parçalanmıştı bütün tadıda hiç güzel olmadı...

hiç tavsiye etmem
çiğ koyup sonradan pişirdiğinde sanki kırık pirinçle yapmışsın gibi iğrenç oluyo
pişir öyle koy sonra ısıtırsın

o zaman haftasonu yapayım pişsin bir güzel soğusun sonra atarım buzdolabına.
sağolun kızlar! opuyorumnanaktan

aman ha aman haaa şekerini hoplatma sinirini hoplatma aman sakın.ben zaten gerginim gönder bana yolayım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…