2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hıııı arada o varsa boşver o zaman, zamanı geldiğinde yüzlerine karşı başka bi yerden sokarsın lafı sende, bunu yaz bi kenara, unutma zamanı gelince değerlendir o zaman...ben öle yapardım şahsen...

ben ne yesem ki ben de çok acıktım. benim de kurutulmuş fasülyem vardı onu mu yesem acaba bende.afiyet olsun canım sana çok

bi de yanına kısır yapcem, sende kısır yap istersen hem basit hem doyurucu, ya da şöle güzel bi patates yemeği sulu içine bide sivribiber kır ortadan at pişerken, misler gibi olur yemede yanında yat...

nalancım kabak dolmasıda enfes olurr yoğurtla hemde sağlıklıııı

melodicim bir tencere yapmışın dolmaları ohh ellerine sağlık .)

he evet figen bende öle düşündüm zaten, yoğurtla yerim, akşam ne yicem asıl dert o tabi....

evet pirinçsiz maalesef ama bulgur koycem azcık, geçen gün ıspanağa bi avuç pirinç koydum şeker hemen 167 ye fırladı ya, bi gün öncede tavuk suyuna şehriyeli çorba yapmıştım içindeki şehriyeler benim şekeri fırlatmış, o günde 163 çıktı...

bu yemek işini ayarlamak gerçekten çok zor oluyo, insanın alıştığı bi pişirme tarzı var onu değiştirmek zor oluyo...

ya bence biz çok uzun süre aç kalmaya gelemiyoruz ondan böle oluyo sabah ölçümleri, boş mide tabi şekerli suyu içince tavan yapıyo şeker...

bide diyette hiç şeker yok haftalarca, sonra şeker alınca vücut kafayı yiyiyo tabi...

hooooofffffffff iloş nolcek bu böle bilmiyorum, ben hafta sonu gün kurusu alıp yaseminin rejime göre yapıcam bak onunki ne güzel 80-90 lara düştü tokluk şekeri...

benimde öyle oldu bir keree sinirlenmemek elde değil bizimkiler suyu vanadan kesmişler tabi biz karı koca işdeyiz haberimiz yok açmamışlar geri sular yok eşim gitti su doldurdu falan apt ilgim pek yok görüşmüyoruzz sormadımda kimseye ne bilim

dedim eşime bir gariplik var bizimkimi kesik sadece acaba edim bakkala sormuş eşim yoo sular var demiş adamm sonra baktık ki vanadan kapalı

iniverdim aşağıya yöneticiye söylendim söylendim çıktımm

su olmayınca çok kötü oluyor yaaaaaa heryer birbirine giriyorr

aynen katılıyorum çok mantıklı dediğin
hiç şekerden sonra o kadar şeker yüklemesine sapıtıyo vücud
artık şekere karşı o kadar hassaslaşmışımki
doritos taco nun içinde bile şeker varmış meğer geçen ağzıma bitane atayım dedim resmen şekerli geldi =)

evet yasemininkini bende kaydettim denicem onunkinide
yakın arkadaşımında şeker diyeti listesi var bende çokta bi farkı yok bizimkilerden
sabır sabır nalanım 2ay daha dayencez tek istediğim bizde yada yavrularımızda kalıcı olmasın :Saruboceq:

Nalancım ama sen kısır mısır dıyosun
Bulgura ızın var ama oyle kısırlık kadar da yoktur bence. Ayrıca patates yemegı dıosun, biliosun kı patates havuç da yasak dıyette. Sna dıyetısyenın soylemedı mı patates yenır mı hıc dıyette Dıkkat edıosun ama dıyetısyenın bazı noktaları atlamıs sankı senın bu dıyetısyen salak ben karar verdım

oyyy ben o yazdıklarını kaçırmışım
tebiki bulgur az serbest diye çok yememek gerekli
benim listemde bulgur bile yok hatta
patates mısır havuç şeker deposu nalanım
hakkatten senin diyetisyen gerizekalı

Hayır İloş benim şekerim çıkmadığı halde diyetisyen uzun uzun anlattı bunları bana patates, şalgam, mısır, havuç haftada sadece bır kere ye fln dedı bana bile yaniakannehir
Nalancım şu salak dıyetısyenını degıstırse cıdden ıncek sekerı fln bak Yasemin nası ındırdı sekerını..

zaten öyle yapcam zamanı bekliyorum o zman bir gelsin fırtınalar koparcam.
ah canım yedim bile kurutulmuş fasülyem vardı onu pişirmiştim geçenlerde onu yedirdim bitirdim yanına da ayran tabiki kısır ben suda şişirilmiş kısır sevmiyorum annemlerin yaptığı hatay kısırını seviyorum beeen acayip lezzetli oluyor hemde onu da yapmam mümkün diiil uğraşcak gücüm yok halsizliğim tam geçmiş değil.

Amin inş. iloş ya en çok da kalıcı olmasından korkuyorum zaten, vay demek ondada şeker varmış, sosuna karıştırıyolar demek, hiç fark etmemiştim valla...

evet bencede yaseminkini bi deneyelim belki işe yarar ya, benimde haftaya ölçerler tekrar herhalde şekeri...

Kısır az yağlı ve az salçayı oluyomuş öle dedi, bulgur yasak değil tam aksine besleyeci özelliği varmış bulgurun öle dedi, ben zaten salça yerine daha çok pul biber ve sumak koyuyorum onlar renk veriyo yeterince, yağını az limonunuda bol koydummu mis gibi yeşillikle birlikte yerim onu, ama şuursuzca yiyemiyorum tabi, kaşık hesabıyla yicem ama olsun yicem ya o da güzel....

Patates ve havuç şöle yasak patatesi ezip püre yapacaksam o gün tüketcem ertesi güne kalırsa yiyemiyorum, yemeğin içinde olan patates ve havuç miktarıda az oluyo zaten, hatta havuç hiç olmasa daha ii dedi, mesela geçen hafta sulu köfte yaptım, tabağa 5-6 tane küp doğranmış patates aldım sadece ve 1 öğün yedim sadece...

diyet yapanlar Allah yardımcınız olsun valla. Biz bu kadar seçenek varken ne yiyeceğimizi düşünüyoruz sizin işiniz gerçekten çok zor canlarım

gün kurusu ne yav bende alayımboshayallersmile

Nalancım ben pirinç asla yemiyorum ekmeğide hep çavdarlı alıyorum ve günde 6 max. 6 dilim yiyorum. Bi de ekmeği 6 dilime düşürüp meyveyi 2 porsiyona indir bakalım sonuç ne olucak ikinizden de haber bekliyorum. buradan şekerlerimizi ölçünce yazalım belki birbirimizi hırslandırırız daha iyi olur sabah açlık 86 çıktı bakalım akşam tokluk kaç çıkacak biraz yükselmiş olabilir ama moralimizi bozmak yok bi arkadaş söylemişti buradan stres şekeri çok yükseltiyor rahat olmaya çalışalım bebişler için.

benim ekmeğim 4-5 dilim :)))

yemeğimi yedim geldim..
bizim aşçidan sewdiim bi sütlü tatli wardi(adini yazmiim canınız çekmesin) rica etmiştim yapmiş..gidiorum ya artik :)) yani haftalik tatli kaçamağimi yapmiş bulunmaktayim..yarin zaten görüşcez sabahtan diyetisyenle..

ammmmmm günün asil olayii bikaç saat sonra bebeğimi görüceeeeeeeemmmmm :lepi:
çok özledim..bir aydir görmüorum...nasil oldu napio..dün gece uyuyamadim düşünmekten :))

diyet yapanlar Allah yardımcınız olsun valla. Biz bu kadar seçenek varken ne yiyeceğimizi düşünüyoruz sizin işiniz gerçekten çok zor canlarım

bende diet yapiorum..zorlanmiorum diil aslinda ama şurda 2 ay daha sıkcaz dişimizi..
zaten ne yemem gerekiosa peşin peşin yediim için stoğumu yaptim fazlasiyla :dance:
doktorum şaşircak bugün aaaaaa kilo almamişsin bir aydiiiirrrr diye :))
doğurduum gibi küçük kavanoz nutella yicem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…