bana bunları anlatan o aptal kadının gelini kız zor durumda kalması etcem ağızlarına da neyse. kaynanamı arayıp bi ağız mı yoklasam üstü kapalı da laf soksam acaba diye düşünüyorum sonra o bile içimden gelmiyor.bunlara bulaşmamak en iyisi ne halleri varsa görsünler.yüz bulmasınlar benden.yüzüme deseler bir şey anında veririm cevaplarını da ah keşke yüzüme deseler
ben ne yesem ki ben de çok acıktım. benim de kurutulmuş fasülyem vardı onu mu yesem acaba bende.afiyet olsun canım sana çok
nalancım kabak dolmasıda enfes olurr yoğurtla hemde sağlıklıııı
melodicim bir tencere yapmışın dolmaları ohh ellerine sağlık .)
işin garibi evdeki ölçümlerde benimde düşük çıkıyo nalanım ondan dün hayretim şaştı ya
ama hep bi bahanem var yine dondurmaya bağladım ben
kabak dolmasımı :1shok:
pirinçsiz sanırsam dimi =))
evet pirinçsiz maalesef ama bulgur koycem azcık, geçen gün ıspanağa bi avuç pirinç koydum şeker hemen 167 ye fırladı ya, bi gün öncede tavuk suyuna şehriyeli çorba yapmıştım içindeki şehriyeler benim şekeri fırlatmış, o günde 163 çıktı...
bu yemek işini ayarlamak gerçekten çok zor oluyo, insanın alıştığı bi pişirme tarzı var onu değiştirmek zor oluyo...
ya bence biz çok uzun süre aç kalmaya gelemiyoruz ondan böle oluyo sabah ölçümleri, boş mide tabi şekerli suyu içince tavan yapıyo şeker...
bide diyette hiç şeker yok haftalarca, sonra şeker alınca vücut kafayı yiyiyo tabi...
hooooofffffffff iloş nolcek bu böle bilmiyorum, ben hafta sonu gün kurusu alıp yaseminin rejime göre yapıcam bak onunki ne güzel 80-90 lara düştü tokluk şekeri...
Nalancım ama sen kısır mısır dıyosun
Bulgura ızın var ama oyle kısırlık kadar da yoktur bence. Ayrıca patates yemegı dıosun, biliosun kı patates havuç da yasak dıyette. Sna dıyetısyenın soylemedı mı patates yenır mı hıc dıyetteDıkkat edıosun ama dıyetısyenın bazı noktaları atlamıs sankı senın bu dıyetısyen salak ben karar verdım
zaten öyle yapcam zamanı bekliyorum o zman bir gelsin fırtınalar koparcam.hıııı arada o varsa boşver o zaman, zamanı geldiğinde yüzlerine karşı başka bi yerden sokarsın lafı sende, bunu yaz bi kenara, unutma zamanı gelince değerlendir o zaman...ben öle yapardım şahsen...
bi de yanına kısır yapcem, sende kısır yap istersen hem basit hem doyurucu, ya da şöle güzel bi patates yemeği sulu içine bide sivribiber kır ortadan at pişerken, misler gibi olur yemede yanında yat...
he evet figen bende öle düşündüm zaten, yoğurtla yerim, akşam ne yicem asıl dert o tabi....
evet pirinçsiz maalesef ama bulgur koycem azcık, geçen gün ıspanağa bi avuç pirinç koydum şeker hemen 167 ye fırladı ya, bi gün öncede tavuk suyuna şehriyeli çorba yapmıştım içindeki şehriyeler benim şekeri fırlatmış, o günde 163 çıktı...
bu yemek işini ayarlamak gerçekten çok zor oluyo, insanın alıştığı bi pişirme tarzı var onu değiştirmek zor oluyo...
ya bence biz çok uzun süre aç kalmaya gelemiyoruz ondan böle oluyo sabah ölçümleri, boş mide tabi şekerli suyu içince tavan yapıyo şeker...
bide diyette hiç şeker yok haftalarca, sonra şeker alınca vücut kafayı yiyiyo tabi...
hooooofffffffff iloş nolcek bu böle bilmiyorum, ben hafta sonu gün kurusu alıp yaseminin rejime göre yapıcam bak onunki ne güzel 80-90 lara düştü tokluk şekeri...
aynen katılıyorum çok mantıklı dediğin
hiç şekerden sonra o kadar şeker yüklemesine sapıtıyo vücud
artık şekere karşı o kadar hassaslaşmışımki
doritos taco nun içinde bile şeker varmış meğer geçen ağzıma bitane atayım dedim resmen şekerli geldi =)
evet yasemininkini bende kaydettim denicem onunkinide
yakın arkadaşımında şeker diyeti listesi var bende çokta bi farkı yok bizimkilerden
sabır sabır nalanım 2ay daha dayencez tek istediğim bizde yada yavrularımızda kalıcı olmasın :Saruboceq:
Nalancım ama sen kısır mısır dıyosun
Bulgura ızın var ama oyle kısırlık kadar da yoktur bence. Ayrıca patates yemegı dıosun, biliosun kı patates havuç da yasak dıyette. Sna dıyetısyenın soylemedı mı patates yenır mı hıc dıyetteDıkkat edıosun ama dıyetısyenın bazı noktaları atlamıs sankı senın bu dıyetısyen salak ben karar verdım
Ticker ına nolduuuAsoşun ticker ından takip edim artık ben de bari :) o 29+2. günündeyse bugün ben de 28+5. günümde oluyorum :)
gün kurusu ne yav bende alayımboshayallersmile
hıııı arada o varsa boşver o zaman, zamanı geldiğinde yüzlerine karşı başka bi yerden sokarsın lafı sende, bunu yaz bi kenara, unutma zamanı gelince değerlendir o zaman...ben öle yapardım şahsen...
bi de yanına kısır yapcem, sende kısır yap istersen hem basit hem doyurucu, ya da şöle güzel bi patates yemeği sulu içine bide sivribiber kır ortadan at pişerken, misler gibi olur yemede yanında yat...
he evet figen bende öle düşündüm zaten, yoğurtla yerim, akşam ne yicem asıl dert o tabi....
Nalancım ben pirinç asla yemiyorum ekmeğide hep çavdarlı alıyorum ve günde 6 max. 6 dilim yiyorum. Bi de ekmeği 6 dilime düşürüp meyveyi 2 porsiyona indir bakalım sonuç ne olucak ikinizden de haber bekliyorum. buradan şekerlerimizi ölçünce yazalım belki birbirimizi hırslandırırız daha iyi olur sabah açlık 86 çıktı bakalım akşam tokluk kaç çıkacak biraz yükselmiş olabilir ama moralimizi bozmak yok bi arkadaş söylemişti buradan stres şekeri çok yükseltiyor rahat olmaya çalışalım bebişler için.
diyet yapanlar Allah yardımcınız olsun valla. Biz bu kadar seçenek varken ne yiyeceğimizi düşünüyoruz sizin işiniz gerçekten çok zor canlarım
evet canım allah yarıdmcıları olsun.. çok zor bi iş.. ama burda hep beraber üstesinden geliyorlar işte 2 aycık kaldı zaten
diyet yapanlar Allah yardımcınız olsun valla. Biz bu kadar seçenek varken ne yiyeceğimizi düşünüyoruz sizin işiniz gerçekten çok zor canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?