ay Fairy alemsin.. sen dogurucagın zaman da heyecandan uyuyamazsın kesın 1 hafta :))
38 e kadar doğurmazsam bi daha uyuyabileceğimi sanmiorum zaten doğurana kadar :)
o ani çok merak ediorum çünkü..Zaten en sonunda meraktan sancim tutcak :))
:roflol::roflol:
normal ıstıosun sen de dımı cnm :) 42ye kdr beklerse napcaz bu sıpalar:roflol:
slm kızlar. ne bu yaa terör esmiş sitede:) ben de bugün gecelik ve sabahlık alışverişimi tamamladım. yıkayıp ütülicem hazır olsunlar. bayramdan sonra da bebeğin kıyafetlerini hazırlicam. artık hastane çantası da yapmak lazım yavaş yavaş..
selam canım..
ben yapicam bu hafta kismet olursa..ne de olsa bugün son günüm artik çalişmayan bir insanim ben :)))
kasıma kadar tatil yapalım bakalım. sonra ağır mesai başlıyor.
:roflol::roflol:
normal ıstıosun sen de dımı cnm :) 42ye kdr beklerse napcaz bu sıpalar:roflol:
hatay kısırı ne lannnn :S benım de tek bıldıgım suda şişirilen cinsinden olanı..
aslında hamileliğimizin başındaa şu sağlıklı beslenme işine girseydik hepimizzz ii olacaktıı aldık kilolarıı
annemde ööle dedi geçen gün..aslinda en başindan doktorda demişti ama ben tahmin etmedim bu kadar kilo alabileceğimi..
sporu we sigarayi birakinca we düzenli yemek yemeye başlayinca şiştim kaldim..
tatliya da zaafim wardi zaten hep engellerdim kendimi önceden
kilo alinca bu kadar psikolojimde bozuldu zaten..ama bir aydir sabitleyince ii hissettim kendimi..
fınfık öyle bir anlatmışsın insanı yiyesi bu kadarmı gelir benim geldi
birde tadını bilseydin benim gibi o zaman daha fena gelirdi yiyesin sempatiksalakcinni
neyse şimdi elini kaldır avuç için sana doğru baksın, ağzına doğru yaklaştır elini dilini çıkar ve yala sempatiksalakcinni
Sonra yaladığın elinin avuç içini doğru memene doğru götür ve sür ki şişmesin canım sempatiksalakcinni
ne güzel anlatmışsın :))))) yalnız gerçekten bizim buraların kısırı biz burda hep o hatay kısırı dediğiniz giib yapıyoruz başka yere benzemiyor öğrenciyken kaç kişiye yaptığımı hatırlamıyorum kıss yakınımda olsaydınız yapardım şimdi valla öyle şeyler kalabalıkta güzel yeniyor ...
benim hiç bozulmadı ama boşver herşeyii bi güzelliği var
birde tadını bilseydin benim gibi o zaman daha fena gelirdi yiyesin sempatiksalakcinni
neyse şimdi elini kaldır avuç için sana doğru baksın, ağzına doğru yaklaştır elini dilini çıkar ve yala sempatiksalakcinni
Sonra yaladığın elinin avuç içini doğru memene doğru götür ve sür ki şişmesin canım sempatiksalakcinni
aah ah..dal gibi kizdim ben yaw :)))
ewde çok büyüğüm çok büyüğüm diye dolaniorum şimdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?