büyük dayım ölmüş.. babamın dayısı.. kendı dayımdan da amcalarımdan da daha cok severdım, bu lanet ıstanbulda oldugum ıcın gıdemıorum da babannemın yanına fln..pofffffffffffffff
büyük dayım ölmüş.. babamın dayısı.. kendı dayımdan da amcalarımdan da daha cok severdım, bu lanet ıstanbulda oldugum ıcın gıdemıorum da babannemın yanına fln..pofffffffffffffff
tesekkurler kızlar.. dayımın oldugune mı aglayım yoksa babannemın yalnız kalcagına mı bılmıorum.. cok uzulmustur emınım kı.. 3 gun olmus bı de bana yenı soyluolar.. daha arayamadım babannemı aglıodur ısmdı kendımı hazır hıssedemedm :S
ya asıl uzulme nedenım ya babanneme ya da dedeme bısı olursa ben dogurduktan snr nısana kdr fln gıdemem.. o 6 ayda bısı olursa ya yuzlerını gorememıs mı olcam yanı.. kocama dedım haftaya ya da bayramda gıdelım ankaraya dedım babannemlerı gorıyım mutlaka.. dedem 100 yasında babannem 87 ne olcagını kımse bılemez
bende diet yapiorum..zorlanmiorum diil aslinda ama şurda 2 ay daha sıkcaz dişimizi..
zaten ne yemem gerekiosa peşin peşin yediim için stoğumu yaptim fazlasiyla :dance:
doktorum şaşircak bugün aaaaaa kilo almamişsin bir aydiiiirrrr diye :))
doğurduum gibi küçük kavanoz nutella yicem :)))
teşekkürler Nalan!Çok makbule geçti...
tesekkurler kızlar.. dayımın oldugune mı aglayım yoksa babannemın yalnız kalcagına mı bılmıorum.. cok uzulmustur emınım kı.. 3 gun olmus bı de bana yenı soyluolar.. daha arayamadım babannemı aglıodur ısmdı kendımı hazır hıssedemedm :S
aynen öyleeee:))) bizim salçamız nar ekşimiz hr şeyimiz hataydan geliyor.annem mükemmel yapıyor mükemmel ee 6 sene yaşadık hatayda boru mu yani.annem tüm mezelerini yemekleirni her şeyini çok güzel yapar gerçek bir hataylı gibi hattaAmanın hatay kısırı yemediysen eğer çok şey kaşırmışsın yavrim..
Gerçek bir Hatay'lı tarafından yapılması ve yörenin baharatları, nar ekşisi, salçası, bulguru olması lazım varya bir daha kısır bile yapmazsın benden söylemesi : )))
ya asıl uzulme nedenım ya babanneme ya da dedeme bısı olursa ben dogurduktan snr nısana kdr fln gıdemem.. o 6 ayda bısı olursa ya yuzlerını gorememıs mı olcam yanı.. kocama dedım haftaya ya da bayramda gıdelım ankaraya dedım babannemlerı gorıyım mutlaka.. dedem 100 yasında babannem 87 ne olcagını kımse bılemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?