2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
büyük dayım ölmüş.. babamın dayısı.. kendı dayımdan da amcalarımdan da daha cok severdım, bu lanet ıstanbulda oldugum ıcın gıdemıorum da babannemın yanına fln..pofffffffffffffff

başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin.. belli olmaz belki haftasonu arabayla falan gidersin babaannenin yanına gidemesende halin ortada burcucum hamilesin sıkma canını ((

tesekkurler kızlar.. dayımın oldugune mı aglayım yoksa babannemın yalnız kalcagına mı bılmıorum.. cok uzulmustur emınım kı.. 3 gun olmus bı de bana yenı soyluolar.. daha arayamadım babannemı aglıodur ısmdı kendımı hazır hıssedemedm :S

ayy canım..Allah rahmet eylesin..Çok üzme kendini dicem ama bebeğini düşün ne olur..

ya asıl uzulme nedenım ya babanneme ya da dedeme bısı olursa ben dogurduktan snr nısana kdr fln gıdemem.. o 6 ayda bısı olursa ya yuzlerını gorememıs mı olcam yanı.. kocama dedım haftaya ya da bayramda gıdelım ankaraya dedım babannemlerı gorıyım mutlaka.. dedem 100 yasında babannem 87 ne olcagını kımse bılemez

Başınız sağolsun propcum.. Allah sabır versin.. bebeğinle teselli olmaya çalış canım. ondan kuvvet al..

başın sağolsun prop canım haklısın ama üzme kendini.
gidersiniz belki. allah sevdiklerimize sağlıklı uzun ömürler versin.

canım dur şimdi olmamış şeyleride düşünüp tam üzme kendini ama ankaradalarsa dediğin gibi bi haftasonu ya da bayramda gidersiniz arabayla yavaş yavaş seni yormayacak şekilde üzme kendini tatlım..

bende, bende....:lepi:

teşekkürler Nalan!Çok makbule geçti...

rica ederim, ne demek...umarım işine yarar...

büyük dayım ölmüş.. babamın dayısı.. kendı dayımdan da amcalarımdan da daha cok severdım, bu lanet ıstanbulda oldugum ıcın gıdemıorum da babannemın yanına fln..pofffffffffffffff

Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin cnm...kendini hazır hissettiğinde ara o zaman, senin içinde onun içinde konuşmak zor olacak eminim...:gitme:

aynen öyleeee:))) bizim salçamız nar ekşimiz hr şeyimiz hataydan geliyor.annem mükemmel yapıyor mükemmel ee 6 sene yaşadık hatayda boru mu yani.annem tüm mezelerini yemekleirni her şeyini çok güzel yapar gerçek bir hataylı gibi hatta ooff olsa da yesek bak yanına ayran fln ooh misss

ayyy çok ağladım babannem zaten evde degıl tabı onlardaymıs vermedıler bana telefona benı uzmesın dıye ben kızıyla konusurken cok aglayınca bu sefer benı tesellı etmeye basladılar hey allam ya..

ii düşünmüşsün bence, mutlaka git gör...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…