2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bende allah nasip ederse eylül annelerindenim
ekim ve kasım annelerine bi dolaşıp bakayım dedim
maşallah sizde kalabalıksınız
öncelikle probhetic arkadaşım başsağlığı diliyorum allah rahmet eylesin..........

arkadaşlar sizlerede tavsiye etmek istediğim var

unibaby nin de yenidoğan ıslak mendillerindeni aldım fakat yinede bir süre pamukla ve su ile silmeyi düşünüyorum bebeğimin altını......
böylesi daha sağlıklı.........
bu pamukta çok güzel kullanımı falan normal pamuğa göre çok daha kolay......
ben önce bulamamıştım çok aradım
sonra bu adrese bir mail attım ..................sizde sormak isterseniz
oturduğum ili söyledim 60lı hidrofil bebek pamuğunu nerden bulabilirim diye
hemen cevap yazdılar bulabileceğim marketleri söylediler gittim aldım 2paket
sizlerlede paylaşmak istedim
umarım işinize yarar.........
hepinize kolay gebelik dönemi ve sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden
herşey gönlünüzce olsun..............

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün açlık ve tokluk şeker ölçümlerini öğlen yapıcam, yarında akşam...

1 kase et suyuna tarhana çorbası 1 dilim ekmek ve 4 yemek kaşığından oluşan kısır yedim öğlen, içinde bolca yeşillik ve domates vardı, yağsız gerçekten biraz yavan oluyo ama olsun bende domatesin suyuyla biraz sulandırmış oldum...

Son düzenleme:
ohh afiyet olsun canım benim

canım günlerdir sütlü bir tatlı istiyor ama ne tatlısı olduğunu ben de bilmiyorum.Ne istiyorum ben ya anlamaıdm gitti :s

ohh afiyet olsun canım benim

çok saol asoşum, napim yavan mavan ama yemek sonuçta takılıyoruz şimdilik, hiç olmazsa aç değilim, Allah hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesin çok kötü bi şi ya...

senin puzzle halısı geldi mi tatlım, diğer puzlle a başladın mı? bizim bu puzzle jigsaw puzzle lardan mış ona hiç dikkat etmedik, acayip zor oldu bizim için, çok küçük bi köşe kaldı onuda yarın ya da akşama bitiririz artık, ama baya zorlandık diyebilirim valla....

ben evde şu dr. oetker in şu 3 dakikada hazırlanan pudingleri var ya onlardan evde hep bulunduruyorum, canım tatlı çektimi onu yapıyorum...

geldi geldi canım. Ben 2.puzzle a başladım ama eksik parçalar çıktı geri gönderdim yenisini yollıcaklar.kaç saat uğraştım uğraştım kenarları yapamadım sonra bir saydım 6 tane eksik parça var.geri yolladım yenisini yollıcaklar inşallah
oh valla karı koca yapıyosunuz ne güzel benimki yapmıyor daralıyor puzzle'dan:)
sütlaç, supangle, muhallebi, kazan dibi, bunlardan olabilir mi...
hayır cnm değil maalesef of ben de bilmiyorum :S
benm cnmda fırın sütlaç isityoo.
ben sütlaç hiç sevmem canım ya bebek maması geliyor bana ne bilim herkes sever ama ben bir türlü sevemedim.

cheescake, keşkül, profiterol, güllaç mı yoksa :S
yok canım cheescake fln değil bildiğin sütlü tatlı istiyorum yumuşak yumuşak ama öyle bir tatlının varlığından bile haberdar değilim.hamilelik böyle bir şey galiba cins miyim neyim allahım yarabbim
ben evde şu dr. oetker in şu 3 dakikada hazırlanan pudingleri var ya onlardan evde hep bulunduruyorum, canım tatlı çektimi onu yapıyorum...
benim kocam puding delisi acayip sever.Yok benim ne istediğimi ben bile bilmiyorum kimse de bulamıcak gibi. kocam da gülüyor ne istediğini bilsen gidip alcam ama sende bilmiyosun nerelere gideyim de ne alayım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…