büyük dayım ölmüş.. babamın dayısı.. kendı dayımdan da amcalarımdan da daha cok severdım, bu lanet ıstanbulda oldugum ıcın gıdemıorum da babannemın yanına fln..pofffffffffffffff
ohh afiyet olsun canım benimbugün açlık ve tokluk şeker ölçümlerini öğlen yapıcam, yarında akşam...
1 kase et tarhana çorbası 1 dilim ekmek ve 4 yemek kaşığından oluşan kısır yedim öğlen, içinde bolca yeşillik ve domates vardı, yağsız gerçekten biraz yavan oluyo ama olsun bende domatesin suyuyla biraz sulandırmış oldum...
ohh afiyet olsun canım benim
canım günlerdir sütlü bir tatlı istiyor ama ne tatlısı olduğunu ben de bilmiyorum.Ne istiyorum ben ya anlamaıdm gitti :s
canım günlerdir sütlü bir tatlı istiyor ama ne tatlısı olduğunu ben de bilmiyorum.Ne istiyorum ben ya anlamaıdm gitti :s
geldi geldi canım. Ben 2.puzzle a başladım ama eksik parçalar çıktı geri gönderdim yenisini yollıcaklar.kaç saat uğraştım uğraştım kenarları yapamadım sonra bir saydım 6 tane eksik parça var.geri yolladım yenisini yollıcaklar inşallahçok saol asoşum, napim yavan mavan ama yemek sonuçta takılıyoruz şimdilik, hiç olmazsa aç değilim, Allah hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesin çok kötü bi şi ya...
senin puzzle halısı geldi mi tatlım, diğer puzlle a başladın mı? bizim bu puzzle jigsaw puzzle lardan mış ona hiç dikkat etmedik, acayip zor oldu bizim için, çok küçük bi köşe kaldı onuda yarın ya da akşama bitiririz artık, ama baya zorlandık diyebilirim valla....
hayır cnm değil maalesef of ben de bilmiyorum :Ssütlaç, supangle, muhallebi, kazan dibi, bunlardan olabilir mi...
ben sütlaç hiç sevmem canım ya bebek maması geliyor bana ne bilim herkes sever ama ben bir türlü sevemedim.benm cnmda fırın sütlaç isityoo.
yok canım cheescake fln değil bildiğin sütlü tatlı istiyorum yumuşak yumuşakcheescake, keşkül, profiterol, güllaç mı yoksa :S
benim kocam puding delisi acayip sever.Yok benim ne istediğimi ben bile bilmiyorum kimse de bulamıcak gibi. kocam da gülüyor ne istediğini bilsen gidip alcam ama sende bilmiyosun nerelere gideyim de ne alayım diyorben evde şu dr. oetker in şu 3 dakikada hazırlanan pudingleri var ya onlardan evde hep bulunduruyorum, canım tatlı çektimi onu yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?