2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fırınım bozuldu.o yzden pek bişey yapamıyorum.ben fırında olan şeyleri daha çok sevrim .en kısa zamnada yaptırıp bol vişneli çikolta soslu bi kek yapıcam.

aaa demek eksik çıktı bizimde en korktuğumuz şey parçaların eksik çıkması, Allahtan şimdiye kadar hiç eksik çıkmadı...ii yapmışsın geri yollamakla, ama boşuna başlamış oldun tabi...

biz seviyoruz kız, kocam resim üzerinden yapıyo ben resime bi kere bakıyorum renkleri ayırıyorum sonra dalıyorum direk, renk tonuna ve parçanın şekline göre hemen birleştiriyorum...

aso ben de sevmem sutlacı ayyyyynneeeeennn..
nalan tarhana da kısırda cıkarabılır cınsten
aynen ya bebek maması gibi geliyor dimi sütlaç.Hiç albenisi de yok :)) annem koca tencereyle yapardı bir kaşık bile alıp tadına bakmazdım.
açlık : 89
tokluk : 165

neden bu kadar çıktı acaba, kısırmı çıkardı tarhana çorbasımı annamadım...
bence bulgur olabilir ama az yemişsin gerçi :S

ne güzel yaa özendim bak size karı koca ne eğlenceli olur.benimki yok valla ben tek başıma oturur yaparım o sadece parasını verir ayy evet yaa allahtan çok yapmadım kenarları çok uzun sürdü bir de hep aynı renkler acayip karışık ve zor geldi.sonra bir baktım eksik saydım kenarları 25'e 40 olması lazım kenarların sayısı bile uymuyor oturdum da tek tek parçaları saydım sonrada neyse yenisi gelsin de baştan alalım napayım.haftasonu yapardım ne güzel off puzzle sız kaldım şimdilik.
asoşum aşuremi istiyosun acaba, içinde her şey var ya, belki ilgini çeker dedim...
ayy var ya aşureye bayılırım ben.ılık ılık tarçın kokulu çok severim. canım ondan istemiyodu ama olsa nasıl yerim şimdi var yaa off off bayılırım. bekarken komşular hep getirirdi hepsini ben yerdim.burda kimse getirmiyor yapmıyolar mı bilmiyorum ki

ben aşureyı asure gıbı sevmıorum, mıllet her buldugunu katıo ıcıne nefret edıorum ben sadece yarma, nohut, cevız fındık sevıom ıcınde mıllet anasını danasını koyuyo

aso gıt mı dondurma ye bence sen dondurma ıstıosun cnm :)
Küçük kutulardan bir paket çokokrem yedim az önce sütle birlikte dondurma da yedim ama yok ya ben anormalleştim ya da benim velet bir şeyler istiyor her şeyi tanımadığı için ne istediğini bilmiyorsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

valla bulgur normalde serbest ama bilemedim ki, tarhana et suyuna olduğu için dolma yemedim, ekmeğimi çorbayla yedim arkasından da kısır demeye bin şahit isteyen aslında kısırlı yeşil salata denilecek kadar bol yeşillikli bi kısır yedim, ama yinede çıktı...

geçen akşam sadece etli taze fasulye ve salata yedim yine çıktı, annamadım valla ben bi şi ya...

açlık ii çıkıyo tokluk sapıtıyo...

ayy çok heyecanli..bi saat sonra çikiorum kizlar bebeğimi görmeye gidiorum..

sütlaç dedinizde ben tükettim bugün kendisinden..ama uzun zamandir tatli yemediğim için o kadar şekerki geldiki içim bayilmak üzere gibi şu anda.
bebeğimde sewio şekerli gidalari..hele de çikolatayi :)

ben aşureyı asure gıbı sevmıorum, mıllet her buldugunu katıo ıcıne nefret edıorum ben sadece yarma, nohut, cevız fındık sevıom ıcınde mıllet anasını danasını koyuyo

propcum bende aynen senin gibi sewiorum..bi de yeni yapilmiş sicak olursa daha makbule geçer :)

himmmm....tuz kullanma durumun ne alemde tatlim??

allahalla niye ki acaba. bence sen doktorunu değiştirsen de sana yeni bir program uygulasalar ne bilim sanki her şey daha iyi olcakmış gibime gelior

valla fairy ben de sıcak severım soguk yerıne.. bol tarcınlı.. ohhhhh... hıcbırımız yıyemıcemıze gore sımdı cok super oldu konustugumuz, kım kalkıp asure yapar kı sımdı :) hazırını da asla yemem ıyyyy herseyı dolduruolar

burcu başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallah.. geride kalanlara sabır versin..

ben de puding yapıcam akşama doğru, canım tatlı istedi bugün hayrettt

ben her sene yaparım, ve sadece karşı komşuma veririm...aşureyi çok güzel yaparım allah için herkes bayılıyo, ben nişasta kullanmayı sevmiyorum, nişastayla yapılanlar ertesi güne kalıp gibi oluyo çok kötü....

ay onları yalnız saymakta zor be biz hep ikimiz yaptığımız için ben yardım etmedimmi eşim hemen laf atıyo hiç bakmıyosun puzzle a, yalnız bıraktın beni diye..

aşurenin içine zaten en az 15 çeşit konması gerekiyo diye biliyorum ben...gelenek ölemiş, ben 20 çeşit kadar koyuyorum içine...

bende yapacam bugün sütlü tatlı da ne yapacağımı bilmiyorum :S yarın akşam yemeğine arkadaşım davet etti bugünden hazırlayıp yarın giderken götürürüm dedim ama bir karar verebilsem :S

saol esra.. baktım herkes benı tesellı etmeye basladı toparlanııym barı dedım sımdı ınsanların aklı bende kalır yalnızım ya burda.. aıle ne garıp bısı herkes uzaktakını merak edıo endıselenıo ben onları dusunuom onlar benı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…