geldi geldi canım. Ben 2.puzzle a başladım ama eksik parçalar çıktı geri gönderdim yenisini yollıcaklar.kaç saat uğraştım uğraştım kenarları yapamadım sonra bir saydım 6 tane eksik parça var.geri yolladım yenisini yollıcaklar inşallah
oh valla karı koca yapıyosunuz ne güzel benimki yapmıyor daralıyor puzzle'dan:)
hayır cnm değil maalesef of ben de bilmiyorum :S
ben sütlaç hiç sevmem canım ya bebek maması geliyor bana ne bilim herkes sever ama ben bir türlü sevemedim.
aynen ya bebek maması gibi geliyor dimi sütlaç.Hiç albenisi de yok :)) annem koca tencereyle yapardı bir kaşık bile alıp tadına bakmazdım.aso ben de sevmem sutlacı ayyyyynneeeeennn..
nalan tarhana da kısırda cıkarabılır cınsten
bence bulgur olabilir ama az yemişsin gerçi :Saçlık : 89
tokluk : 165
neden bu kadar çıktı acaba, kısırmı çıkardı tarhana çorbasımı annamadım...
ne güzel yaa özendim bak size karı koca ne eğlenceli olur.benimki yok valla ben tek başıma oturur yaparım o sadece parasını veriraaa demek eksik çıktı bizimde en korktuğumuz şey parçaların eksik çıkması, Allahtan şimdiye kadar hiç eksik çıkmadı...ii yapmışsın geri yollamakla, ama boşuna başlamış oldun tabi...
biz seviyoruz kız, kocam resim üzerinden yapıyo ben resime bi kere bakıyorum renkleri ayırıyorum sonra dalıyorum direk, renk tonuna ve parçanın şekline göre hemen birleştiriyorum...
ayy var ya aşureye bayılırım ben.ılık ılık tarçın kokulu çok severim. canım ondan istemiyodu ama olsa nasıl yerim şimdi var yaa off off bayılırım. bekarken komşular hep getirirdi hepsini ben yerdim.burda kimse getirmiyor yapmıyolar mı bilmiyorum kiasoşum aşuremi istiyosun acaba, içinde her şey var ya, belki ilgini çeker dedim...
Küçük kutulardan bir paket çokokrem yedim az önce sütle birlikteaso gıt mı dondurma ye bence sen dondurma ıstıosun cnm :)
ben aşureyı asure gıbı sevmıorum, mıllet her buldugunu katıo ıcıne nefret edıorum ben sadece yarma, nohut, cevız fındık sevıom ıcınde mıllet anasını danasını koyuyo
valla bulgur normalde serbest ama bilemedim ki, tarhana et suyuna olduğu için dolma yemedim, ekmeğimi çorbayla yedim arkasından da kısır demeye bin şahit isteyen aslında kısırlı yeşil salata denilecek kadar bol yeşillikli bi kısır yedim, ama yinede çıktı...
geçen akşam sadece etli taze fasulye ve salata yedim yine çıktı, annamadım valla ben bi şi ya...
açlık ii çıkıyo tokluk sapıtıyo...
allahalla niye ki acaba. bence sen doktorunu değiştirsen de sana yeni bir program uygulasalar ne bilim sanki her şey daha iyi olcakmış gibime geliorvalla bulgur normalde serbest ama bilemedim ki, tarhana et suyuna olduğu için dolma yemedim, ekmeğimi çorbayla yedim arkasından da kısır demeye bin şahit isteyen aslında kısırlı yeşil salata denilecek kadar bol yeşillikli bi kısır yedim, ama yinede çıktı...
geçen akşam sadece etli taze fasulye ve salata yedim yine çıktı, annamadım valla ben bi şi ya...
açlık ii çıkıyo tokluk sapıtıyo...
Yok tavuk göğsü istemiyor ama yapıcam galiba kocam seviyor ben de yerim belki biraz iyi gelir:)asocumm senin canın tavuk göğsü istiyor galiba yani benim canımın istediği kesin belki seninkide istiyodur:))
ne güzel yaa özendim bak size karı koca ne eğlenceli olur.benimki yok valla ben tek başıma oturur yaparım o sadece parasını verirayy evet yaa allahtan çok yapmadım kenarları çok uzun sürdü bir de hep aynı renkler acayip karışık ve zor geldi.sonra bir baktım eksik saydım kenarları 25'e 40 olması lazım kenarların sayısı bile uymuyor oturdum da tek tek parçaları saydım sonrada neyse yenisi gelsin de baştan alalım napayım.haftasonu yapardım ne güzel off puzzle sız kaldım şimdilik.
ayy var ya aşureye bayılırım ben.ılık ılık tarçın kokulu çok severim. canım ondan istemiyodu ama olsa nasıl yerim şimdi var yaa off off bayılırım. bekarken komşular hep getirirdi hepsini ben yerdim.burda kimse getirmiyor yapmıyolar mı bilmiyorum ki
ben aşureyı asure gıbı sevmıorum, mıllet her buldugunu katıo ıcıne nefret edıorum ben sadece yarma, nohut, cevız fındık sevıom ıcınde mıllet anasını danasını koyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?