Yok tavuk göğsü istemiyor ama yapıcam galiba kocam seviyor ben de yerim belki biraz iyi gelir:)
ne güzel valla keşke benimki de yapsa:)ben her sene yaparım, ve sadece karşı komşuma veririm...aşureyi çok güzel yaparım allah için herkes bayılıyo, ben nişasta kullanmayı sevmiyorum, nişastayla yapılanlar ertesi güne kalıp gibi oluyo çok kötü....
ay onları yalnız saymakta zor be biz hep ikimiz yaptığımız için ben yardım etmedimmi eşim hemen laf atıyo hiç bakmıyosun puzzle a, yalnız bıraktın beni diye..
aşurenin içine zaten en az 15 çeşit konması gerekiyo diye biliyorum ben...gelenek ölemiş, ben 20 çeşit kadar koyuyorum içine...
sen de mi brütüs:)))))))) yap yalancı tavuk göğs üstüne de vişneli jöle yap kocam öyle çok seviyo ben öyle yapcambende yapacam bugün sütlü tatlı da ne yapacağımı bilmiyorum :S yarın akşam yemeğine arkadaşım davet etti bugünden hazırlayıp yarın giderken götürürüm dedim ama bir karar verebilsem :S
himmmm....tuz kullanma durumun ne alemde tatlim??
allahalla niye ki acaba. bence sen doktorunu değiştirsen de sana yeni bir program uygulasalar ne bilim sanki her şey daha iyi olcakmış gibime gelior
demek ki nalan ben sana mısafırlıge geldıgımde aşure yapmıcaksın bana, çünkü yiyemem senikini :)
ay fınfık ugrasma evde ugra özsüte ya da madoya al bısı.. ekler al mesela ben cok severım ekleri..
vücudun yeter uleenyy yeter diyo sana da haberin yok:) of şaka biyana da bi an önce düzene girseydin hayırlısıylazaten öle aşırı tuz kullanmıyordum, eskiye görede biraz daha azalttım hatta...
bende anlamıyorum, aynı yemeği öğlen ve akşam yiyim, öğlen düşük çıktı diyelim akşam fırlıyo, ya da tam tersi, çok saçma değil mi...
ben annadım benim vücudum diyete tepki veriyo, diyet yapmak istemiyo...
sen de mi brütüs:)))))))) yap yalancı tavuk göğs üstüne de vişneli jöle yap kocam öyle çok seviyo ben öyle yapcam
Yok yavrim maksat kendi maharetini ortaya koymak biz bayılırız değişik tarifler yapıp birbirimize sunmaya : ) )
Aslında bende dediğin gibi yapacaktım ama kendin yap getir dedi arkadaşım : ))
valla fairy ben de sıcak severım soguk yerıne.. bol tarcınlı.. ohhhhh... hıcbırımız yıyemıcemıze gore sımdı cok super oldu konustugumuz, kım kalkıp asure yapar kı sımdı :) hazırını da asla yemem ıyyyy herseyı dolduruolar
o zaman aşure zamanı sen de unutma beni:)))))))))aşureye bayılırım ben de 2 senedir yaparım oturduğum bina 40 dairelikti teker teker dolaşıp aşure dağıtırdım :)) şimdiki oturduğum yerde 10-12 daire var geçen seferkiler gibi fazla yapmama gerek kalmıycak sanırım..
ben de en az 7 çeşit olmalı diye biliyorum, 15-20 çeşit koyarım içine, öyle daha çok seviyoruz biz ailece :)
demek ki nalan ben sana mısafırlıge geldıgımde aşure yapmıcaksın bana, çünkü yiyemem senikini :)
ay fınfık ugrasma evde ugra özsüte ya da madoya al bısı.. ekler al mesela ben cok severım ekleri..
o zaman aşure zamanı sen de unutma beni:)))))))))
ben gider artik kizlar..
son defa şirketten yazdim sizlere :))
artik ewden takilirim wakit buldukça..
birazdan kizimi görücem..yarinda diyetisyene gidicem..
tüm gelişmeleri yazarim..kendinize iyi bakin..
öpüyorum çooookkk opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?