nalaaan..çikmadan soriim dedim..kimse gidiosun diyetisyen??
yakin oturuyoruz bildiim kadariyla..
benimkine bi görünsene istersen??
olur canım unutmam olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bu seneki aşureyi kızımın şerefine yapıcam nasipse :dance::dance:
academic te sabiha keskin diye bi hatun canım
senin ki nerde...
nalannnnn günde 7 defa şekerini ölçersen psikolojin izin vermez şekerinin düşmesine benden söylemesi
en tez zamanda git kendine iyi bir diyetisyen bul ve başka bir dahile uzmanı yada her neyse birine muayene ol..
Valla bu işin şakası yok bir yerde bir yanlışlık var gibi geliyor bana :S
yaaa nolur aşure zamanı bana da da bana da ayır.deli gibi severim ben var yaa ooohh missler gibi.Hiç yapmadım ben aşure bilmem yapmayı da öğrensem iyi olcakniye denemeden böle dedin bak üzüldüm şimdi, senin gibi diyen herkes ikinci tabağı istiyo sonra,
eşimin iş yerinede gönderiyorum ben, yanınada plastik kaşık koyuyorum çünki kimse öğlene kadar duramıyormuş, hemen sabah sabah yiyolarmış aşureleri, ilk sene kaşıksız yolladım evde yerler nasılsa diye, tırım tırım kaşık aramış herkes...
bazıları bulamaç gibi yapıyo aşureyi, bende öle sevmem, nişastalı sevmem, rengi çok koyu olunca sevmem, içindeki malzemeler parçalanıp dağılmışsa da sevmem, tam kıvamında olacak ne sulu ne koyu...
ama içinde mutlaka olması gerkenler var benim için onlar olmazsa olmaz, özellikle üzüm, kayısı ve fındık, diğerleri zaten standart buğday nohut fasulye felan...
buzlukta malzeme var valla rejimde olmasam kalkar yapardım...
ohh ne güzel valla.ben d eöğrencem aşure yapmayı bana ne bana neolur canım unutmam olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bu seneki aşureyi kızımın şerefine yapıcam nasipse :dance::dance:
esraa benide unutma bayilirim ben asureye annem saolsun cok guzel yapar. benim kaynana sacma bi nedenden dolai yapmiyo bizede yaptirmio.. kaydirigubbakcemile
offffffff diyorummmm işte buna:) var yaaa herhalde içinizde en çok ben yerim acayip seviyorum seninki de anlattığına göre tam damak tadıma uygun acayip aşerdim bak şimdi:))) akşama diyim de kocam gelirken alsınasoş ben sana bi gün önceden telefon açarım, sende ertesi gün kızını alır gelirsin, sıcak sıcak veririm ben sana hemen tencereden öle yersin, burcuya malzemeleri çıkartıp öle veririz, içinde nohutla fındık bırakırız sadece, iloşla fınfıkta gelir, başak da gelir, sezenide çağrırız, fairylike da nasılsa izinde olacak, istanbuldaki herkese haber veririz vakti olan gelir, bi yandan pişirir bi yandan çançan yaparız sonrada oturur koca kazan aşureyi yeriz bi güzel...
unutmam canım olumunekankayizsmile
merak ettim kaynanan niye yapmıyor aşureyi ?
oh tatilin tadını çıkar valla ne güzel:)hazal maşallah göbişine.
kızlar ben salı gününe kadar yokum. 3 gün tatilim var yuppiiiiiiiiiiii!
hazal maşallah göbişine.
hazal maşallah göbişine.
simdi sole anlatiyim cnm
kayinbabamin amcasi askerdeyken esimin babaannesi koyde asure kaynatiomus sure daha kazanda kaynarken kayinbabamin amcsinin olum haberi gelmis koye askerde bogularak olmus (nerde askerlik yaptigini bilmiorum nasil boguldugunuda) iste asure kaynarken olum haberi geldi die bunlarda o gunden beri asure yapmiolarmis. ben ilk duydugumda tuhafima gitmisti ama yapmayada cesaret edemedim dogrusu korktum. o zamandan beri kimse yapmamis ya ben yaparsam bisey olur die cok sacma gelio ama yapmayada korkuyom
Ben Çekmeköydeyim.İstanbulda nerede oturuyorsunuz kızlar ?
ben şuan avcılar-parsellerdeyim, evlenmeden önce mecidiyeköy-gülbağ da oturuyordum, ilk evlendiğimde bahçeşehirdeydim..
offffffff diyorummmm işte buna:) var yaaa herhalde içinizde en çok ben yerim acayip seviyorum seninki de anlattığına göre tam damak tadıma uygun acayip aşerdim bak şimdi:))) akşama diyim de kocam gelirken alsın
tesekkur ederim melodi
iyitatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?