2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olur canım unutmam olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bu seneki aşureyi kızımın şerefine yapıcam nasipse :dance::dance:

esraa benide unutma bayilirim ben asureye annem saolsun cok guzel yapar. benim kaynana sacma bi nedenden dolai yapmiyo bizede yaptirmio.. kaydirigubbakcemile

academic te sabiha keskin diye bi hatun canım

senin ki nerde...

ferihan laçin hastanesi diyetisyen sümeyra şahinler..netten bakabilirsin adresine filan.

çok pahali da diil..bi görün istersen..

hadi ben gittim kizlar..kociş geldi bile beni almaya :)

dünden beri 2 defa ölçüyorum artık, dün yeni bi sisteme geçtik, dün sabah ölçtüm açlık tokluk, bugün öğlen, yarın akşam ölçcem, sonra tekrar sabah, öğle akşam şeklinde devam etcek haftaya perşembe ölçümleri hem diyetisyene hem iç hastalıkları uzmanına göndercem bakacaklar...

şimdi yasemin gibi yapıcam pazar günü başlarım yarın gün kurusu alayımda, bide öle denicem bakalım nasıl olcak...

ya patlıcanda benim şekerimi çıkartıyo, ben ne yicemi şaşırdım valla, ne pişireceğimide, çok çaresiz kaldım valla, o kadar yemek tarifi biliyorum ama çoğu bana uygun değil herhalde, haşlama yicem artık herhalde, üstüne biraz tuz serperim yerim...

yaaa nolur aşure zamanı bana da da bana da ayır.deli gibi severim ben var yaa ooohh missler gibi.Hiç yapmadım ben aşure bilmem yapmayı da öğrensem iyi olcak
olur canım unutmam olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bu seneki aşureyi kızımın şerefine yapıcam nasipse :dance::dance:
ohh ne güzel valla.ben d eöğrencem aşure yapmayı bana ne bana ne

asoş ben sana bi gün önceden telefon açarım, sende ertesi gün kızını alır gelirsin, sıcak sıcak veririm ben sana hemen tencereden öle yersin, burcuya malzemeleri çıkartıp öle veririz, içinde nohutla fındık bırakırız sadece, iloşla fınfıkta gelir, başak da gelir, sezenide çağrırız, fairylike da nasılsa izinde olacak, istanbuldaki herkese haber veririz vakti olan gelir, bi yandan pişirir bi yandan çançan yaparız sonrada oturur koca kazan aşureyi yeriz bi güzel...

hazal maşallah göbişine.
kızlar ben salı gününe kadar yokum. 3 gün tatilim var yuppiiiiiiiiiiii!

offffffff diyorummmm işte buna:) var yaaa herhalde içinizde en çok ben yerim acayip seviyorum seninki de anlattığına göre tam damak tadıma uygun acayip aşerdim bak şimdi:))) akşama diyim de kocam gelirken alsın

unutmam canım olumunekankayizsmile

merak ettim kaynanan niye yapmıyor aşureyi ?

simdi sole anlatiyim cnm

kayinbabamin amcasi askerdeyken esimin babaannesi koyde asure kaynatiomus sure daha kazanda kaynarken kayinbabamin amcsinin olum haberi gelmis koye askerde bogularak olmus (nerde askerlik yaptigini bilmiorum nasil boguldugunuda) iste asure kaynarken olum haberi geldi die bunlarda o gunden beri asure yapmiolarmis. ben ilk duydugumda tuhafima gitmisti ama yapmayada cesaret edemedim dogrusu korktum. o zamandan beri kimse yapmamis ya ben yaparsam bisey olur die cok sacma gelio ama yapmayada korkuyom

aso, nalan,hazal,prop sağolun kızlar!
bol bol dinlerinirim bir sürü de ev işim var. yavaş yavaş yaparım artık.
keşke havalar serinleseydi hala cehennem gibi yanıyoruz.
çarşıya çıkıp bebek alışverişi yapardık.

İstanbulda nerede oturuyorsunuz kızlar ?

ben şuan avcılar-parsellerdeyim, evlenmeden önce mecidiyeköy-gülbağ da oturuyordum, ilk evlendiğimde bahçeşehirdeydim..

çok ilginç, ürpertici bir durum insan yapmaya da korkar birşey olur diye.. Tesadüf olmuş aslında ama yine de içimizde bişeyler dürtüyor bizi yapmamak için..

offffffff diyorummmm işte buna:) var yaaa herhalde içinizde en çok ben yerim acayip seviyorum seninki de anlattığına göre tam damak tadıma uygun acayip aşerdim bak şimdi:))) akşama diyim de kocam gelirken alsın

sen hiç merak etme bi dahaki aşure gününe bendesin, yapımınıda öğretirim ben sana bi şi yok yapımında önemli olan kıvamı tutturmak, bide güzel süslemesi tabi...

senin canın sağolsun istediğin kadar ye canım, bizim evde öle az yemek yasak zaten misafire, ille yuvarlanarak gitmeli yoksa aç gitti sayarız biz onu...aklinialirimsmile

tesekkur ederim melodi
iyitatiller

göbüşün çok tatlı çıkmış hazal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…