asoş ben sana bi gün önceden telefon açarım, sende ertesi gün kızını alır gelirsin, sıcak sıcak veririm ben sana hemen tencereden öle yersin, burcuya malzemeleri çıkartıp öle veririz, içinde nohutla fındık bırakırız sadece, iloşla fınfıkta gelir, başak da gelir, sezenide çağrırız, fairylike da nasılsa izinde olacak, istanbuldaki herkese haber veririz vakti olan gelir, bi yandan pişirir bi yandan çançan yaparız sonrada oturur koca kazan aşureyi yeriz bi güzel...
simdi sole anlatiyim cnm
kayinbabamin amcasi askerdeyken esimin babaannesi koyde asure kaynatiomus sure daha kazanda kaynarken kayinbabamin amcsinin olum haberi gelmis koye askerde bogularak olmus (nerde askerlik yaptigini bilmiorum nasil boguldugunuda) iste asure kaynarken olum haberi geldi die bunlarda o gunden beri asure yapmiolarmis. ben ilk duydugumda tuhafima gitmisti ama yapmayada cesaret edemedim dogrusu korktum. o zamandan beri kimse yapmamis ya ben yaparsam bisey olur die cok sacma gelio ama yapmayada korkuyom
İstanbulda nerede oturuyorsunuz kızlar ?
ben şuan avcılar-parsellerdeyim, evlenmeden önce mecidiyeköy-gülbağ da oturuyordum, ilk evlendiğimde bahçeşehirdeydim..
ah canım benim sağol valla yemiş kadar da oldum.Bir ara görüşelim ya bir buluşma ayarlayalım şu havalar az daha normale dönsün de. Benim şu tansiyon işim de normale dönse keşke de rahatlasam.sen hiç merak etme bi dahaki aşure gününe bendesin, yapımınıda öğretirim ben sana bi şi yok yapımında önemli olan kıvamı tutturmak, bide güzel süslemesi tabi...
senin canın sağolsun istediğin kadar ye canım, bizim evde öle az yemek yasak zaten misafire, ille yuvarlanarak gitmeli yoksa aç gitti sayarız biz onu...aklinialirimsmile
göbüşün çok tatlı çıkmış hazal...
çok ilginç, ürpertici bir durum insan yapmaya da korkar birşey olur diye.. Tesadüf olmuş aslında ama yine de içimizde bişeyler dürtüyor bizi yapmamak için..
nalan_nalan göbüşün çok tatlı çıkmış hazal...[/QUOTE .!.:tesekkurler nalan
Ayyy süper olur sırnaşık şey
:1shok: ay hazal k.validen bir tuhafmış yani çok şaşırdım akannehir
Yeniköy'deyim ben Sarıyer taraflarında..
finfik benim k.validenin ne tuhafliklari bi bilsen bu yaninda hic kalir :umursamaz:
kağıthanedeyim ben de :)
Fınfık sizin yalı yeniköy ün neresinde :roflol: yenıkoy deyınce aklıma hep yalılar gelır de..
Sait Halim Paşanın 100 metre ilerisinde : )))
ben mecburum valla elimden gelen bir şey yok.Eşimle bile çıktığımda kısa sürede işimiz halledip eve dönmek zorunda kalıyoruz yoksa fenalaşıyorum.Kendime güvenemiyorum maalesef.ay ben hep bulusalım dıorum sız hep havaları bahane edıosunuz yasakkelime
ayyyy ne güzel :roflol:
hakkat nerde sizin ev peki, deniz görüo mu şöyle azıcık ucunda bile olsa kafayı uzatınca fln :)
yok yavrim görmüyor ama denizden geçen büyük gemilerin bayraklarını, direklerini görüyorum :roflol::roflol: denizi görmeyip onları görmek tuhaf oluyor ama sempatiksalakcinni benim üstümde daire olsa denizide görür sempatiksalakcinni
kayınvalidemlerde emirgan da oturuyor onların balkondan da gemiler görünüyor biraz daha tepede olsaymış ev deniz de görünürdü ne güzel :)
valla bayrak dıreklerını degıl de gemının govdesını de gorebılıo olsaydınız o evlerın kıraları ıkı katı olurdu :) tabı kıra mı bılmıom da..
valla bayrak dıreklerını degıl de gemının govdesını de gorebılıo olsaydınız o evlerın kıraları ıkı katı olurdu :) tabı kıra mı bılmıom da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?