2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayyy süper olur sırnaşık şey

:1shok: ay hazal k.validen bir tuhafmış yani çok şaşırdım akannehir

İstanbulda nerede oturuyorsunuz kızlar ?

ben şuan avcılar-parsellerdeyim, evlenmeden önce mecidiyeköy-gülbağ da oturuyordum, ilk evlendiğimde bahçeşehirdeydim..

Yeniköy'deyim ben Sarıyer taraflarında..

kağıthanedeyim ben de :)
Fınfık sizin yalı yeniköy ün neresinde :roflol: yenıkoy deyınce aklıma hep yalılar gelır de..

ah canım benim sağol valla yemiş kadar da oldum.Bir ara görüşelim ya bir buluşma ayarlayalım şu havalar az daha normale dönsün de. Benim şu tansiyon işim de normale dönse keşke de rahatlasam.

çok ilginç, ürpertici bir durum insan yapmaya da korkar birşey olur diye.. Tesadüf olmuş aslında ama yine de içimizde bişeyler dürtüyor bizi yapmamak için..

tabiki tesaduf ama o gunden beri kimse yapmamis bende yapmam artik senye annem yapar bana guzel guzel yerim

ayyyy ne güzel :roflol:
hakkat nerde sizin ev peki, deniz görüo mu şöyle azıcık ucunda bile olsa kafayı uzatınca fln :)

yok yavrim görmüyor ama denizden geçen büyük gemilerin bayraklarını, direklerini görüyorum :roflol::roflol: denizi görmeyip onları görmek tuhaf oluyor ama sempatiksalakcinni benim üstümde daire olsa denizide görür sempatiksalakcinni

kayınvalidemlerde emirgan da oturuyor onların balkondan da gemiler görünüyor biraz daha tepede olsaymış ev deniz de görünürdü ne güzel :)

bundan önceki evimde şimdiki evime yakındı ve emlakçıda yazıyı gördüğümüzde kocamla kefal gibi atladık deniz manzaralı yazıyordu..

emlakçı bizi eve götürdü 5. kat çıktık salondan bi bok görünmüyor arka taraflara doğru gittik balkona çıktık orada da bi bok görünmüyor meğersem kışın gelmesini ağaçların yapraklarını dökmesini bekledikten sonra yarı beline kadar sarkıp el kadar denizi görebiliyormuşsun :roflol:

kayınvalidemlerde emirgan da oturuyor onların balkondan da gemiler görünüyor biraz daha tepede olsaymış ev deniz de görünürdü ne güzel :)

valla bayrak dıreklerını degıl de gemının govdesını de gorebılıo olsaydınız o evlerın kıraları ıkı katı olurdu :) tabı kıra mı bılmıom da..

valla bayrak dıreklerını degıl de gemının govdesını de gorebılıo olsaydınız o evlerın kıraları ıkı katı olurdu :) tabı kıra mı bılmıom da..

evet yavrim aynen öyle onçünnn gerek yok deniz manzarasına şöyle kendimi sallasam sahildeyim deniz görmek istediğimde gidip görüp geliyorum boshayallersmile

esra gayet guzel bence bu manzara da.. fınfık ın dedıgı gıbı gerenk yok yanı evde oturunca kac kere o manzaraya bakıosunur kı zaten...amaaannnn..

benim evim deniz görüyor çok şükür. çatıda oturuyorum full deniz manzaralı.
evlendiğimden beri bu 3. evim diğerlerinden az görüyordu burası çok ferah, önümü kapatan apartman yok.
tek kötü tarafı yazın sıcak kışın soğuk oluyor.
napim deniz aşkına katlanıcaz.

ben annemdeyim bu akşam.
menüde köfte var. yanıan ne olur bilmiyorum henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…