2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay koparttın beni Fınfık ya, aklıma babam geldi, benim babam zamanında bizim küçükyalı daki daireyi satın almak için almnayadan türkiyeye tek başına geldi annem ve ben almanyadayız, öle bi daire buldumki evden bakınca adalar ayaklarının altında diyo telefonda anneme, yazık kadında çok sevindi, ii o zaman hemen al dedi, neyse bu daireyi aldı almanyaya döndü anam bi övüyo bi övüyo dersinki saray yavrusu aldı...

Neyse yazın geldik tatile, eve bi geldik annem sağa sola koşunuyo manzara arıyo, birden bi baktık babam sesleniyo arkadan yatak odasından, gittik yanına, anneme dediki gel bak uzan şu camdan iki binanın arasından gözüküyo, annemin surat ifadesini hiç unutmam, kadın şoka girmişti, biz koptuk tabi 2 gün gülmekten yerlere yatmıştık, annem hiç gülmedi ama çok sinirliydi haftalarca...

hala söler durur o olayı kadının içine oturmuş demek...

selam annişler bebişler nasılsınız
havalar halen sıcak kış gelse bide bebişlerimiz gelse herşey daha güzel olacak
ben sabırsızlanıyorum artık bebeğimi sevmek istiyorum inş günler su gibi akıp geçerde kavuşuruz minişlerimize

esra gayet guzel bence bu manzara da.. fınfık ın dedıgı gıbı gerenk yok yanı evde oturunca kac kere o manzaraya bakıosunur kı zaten...amaaannnn..

evet gece olunca çok güzel oluyor, kocişle başbaşa :kedi::kedi:

evden görünse fena olmazdı zaten oraya gittiğimizde sahile iniyoruz.. yoksa çok sık deniz kenarına giden manzara seven biri değilimdir..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay melodi ne kadarda içten şükür etmişsin görende deniz görmeden nefes alamıyorsun sanar :roflol:

:roflol::roflol: sizinki de çok komikmiş nalan:roflol:

bende kocama et sote kendime de tavuk yapcam iice tiksindim etten bi tek kıyma olarak kırmızı et yiyebiliyoruum bi de tantuni gibi çok küçük doğranırsa gıdaklayacam yakında tavuk yemekten...
tantuniyi nerde yiyosunuz??? ben en çok alanya fırınının yanındaki mert tantuniyi seviyodum.Bir de eskinde çamlıbelde burger'ın arkasında ünalmış vardı kapandı oranınkini seviyodum.ama mert tantuniyi tek geçerim artık.Yaprak en meşhuru ama ben en çok merti seviyorum orda tantuni yiyip karşısındaki tatlıcıda da hemen künefe yiyodummm ohh misss hey gidi öğrencilik yıllarım

ah canım benim sağol valla yemiş kadar da oldum.Bir ara görüşelim ya bir buluşma ayarlayalım şu havalar az daha normale dönsün de. Benim şu tansiyon işim de normale dönse keşke de rahatlasam.

görüşelim tatlım senin korsan taxiciler noldi duruyomu daha, hava serinlesin biraz görüşelim, bayramdan sonra serinlemiş olur bence...

ay ben hep bulusalım dıorum sız hep havaları bahane edıosunuz yasakkelime

buda gezginti hava felan umrunda değil kızın, yeter ki sokakta olsun ya da alışveriş merkezinde...

ben mecburum valla elimden gelen bir şey yok.Eşimle bile çıktığımda kısa sürede işimiz halledip eve dönmek zorunda kalıyoruz yoksa fenalaşıyorum.Kendime güvenemiyorum maalesef.

bende de düşük tansiyon olduğu için birden kötü oluyorum, hamile değilken bile kötü oluyodum şimdi hiç cesaret edemiyorum eşim olmadan çıkmaya, sıcak havalarda eşim olmadan asla....

akşama ne yiyosunuz kızlar.
Ben tavuk sote pilav salata yapayrum bugün beyaz et günüm.

benim mönü belli, kabak dolması salata, eşim tarhana çorbası ve kısır yicek dolmanın yanında bizdeki mönü bu...

buda gezginti hava felan umrunda değil kızın, yeter ki sokakta olsun ya da alışveriş merkezinde...

.

heuheuehe valla öyle canım, kısıtlanma duygusunu yaşamayı da sevmiorum çok şükür sizinki gibi bi sağlık problemim de olmadı dogurmadan eve kapanıp napcam dogurduktan snr zaten kapanıcaz bıraz da olsa

valla asom bugunluk guzel yarin kocis oruc olucak o zaman ne yapcam yaa pzar gunude esimin kardesi gelecek iftara ben nedense normalde ne yemek yapcam die pek telas etmem ama esim oruclu olunca ona en guzel yemekleri yapmak istiom butun gun yemek yemio nede olsa iftarada guzel bi yemek yesin istiom simdeden dusunuyom yarin ne yapsam die. CADIARZU

Kızlar şu an evimde fortmantonun ıcı ve buzdolabının ıcı harıc temızlencek hıcbıryer kalmadı.. sabahtan berı posta posta kılıflar battanıyeler pıkeler hersey hersey yıkandı, yıkancak cok azıcık camasırım kaldı ıc camasırı fln, bayag utu cıktı tabı yrn hallederım onları da, ayyyy mis oldu evimmmm...

ekim ortasında halıları temızlemeye verınce yastıklarım ve yorganlarım da yıkancak ya da ben cesaret edersem haftaya atıp kendım yıkıcam bugun bı onlara sıra gelemedı o kdr..simsiyah kaç kova su çıktı tabı ne sız sorun ne ben soylıyım..

ben mert tantuniyi çok severim eşim ise gökselci ama benim de lise hayatım mert tantunide geçti evimizde pozcudaydı o zaman valla bende özlüyorum öğrencilik günlerimi...künefeyi has ta mı yiyodun künefede emin usta yı severim ben...sen liseyi mi mersinde okumuştun aso?

Ohhh mis gibi otur şimdi evinde temizlik gibisi yok ya opuyorumnanaktan
bende kociş evde yokken şöyle üsten bişiler yaparım akşama..

Ohhh mis gibi otur şimdi evinde temizlik gibisi yok ya opuyorumnanaktan
bende kociş evde yokken şöyle üsten bişiler yaparım akşama..

kocam yatakodasına gıderken sen yatakodasından pıssın su anda gıtme dedım cok kızdı :)))
ay ama napım sacı dokuluo hepten tabı havada duramıcagına gore mecburen gıttı odaya oyyyyle temızlıgın bıtmesını beklıo garıbım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…