yok yavrim görmüyor ama denizden geçen büyük gemilerin bayraklarını, direklerini görüyorum :roflol::roflol: denizi görmeyip onları görmek tuhaf oluyor ama sempatiksalakcinni benim üstümde daire olsa denizide görür sempatiksalakcinni
Oh afiyet olsun canım ben de 2gün önce yedim köfte.dün sebze günümdü bugün beyaz et günüm.:)ben annemdeyim bu akşam.
menüde köfte var. yanıan ne olur bilmiyorum henüz.
akşama ne yiyosunuz kızlar.
Ben tavuk sote pilav salata yapayrum bugün beyaz et günüm.
esra gayet guzel bence bu manzara da.. fınfık ın dedıgı gıbı gerenk yok yanı evde oturunca kac kere o manzaraya bakıosunur kı zaten...amaaannnn..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ay koparttın beni Fınfık ya, aklıma babam geldi, benim babam zamanında bizim küçükyalı daki daireyi satın almak için almnayadan türkiyeye tek başına geldi annem ve ben almanyadayız, öle bi daire buldumki evden bakınca adalar ayaklarının altında diyo telefonda anneme, yazık kadında çok sevindi, ii o zaman hemen al dedi, neyse bu daireyi aldı almanyaya döndü anam bi övüyo bi övüyo dersinki saray yavrusu aldı...
Neyse yazın geldik tatile, eve bi geldik annem sağa sola koşunuyo manzara arıyo, birden bi baktık babam sesleniyo arkadan yatak odasından, gittik yanına, anneme dediki gel bak uzan şu camdan iki binanın arasından gözüküyo, annemin surat ifadesini hiç unutmam, kadın şoka girmişti, biz koptuk tabi 2 gün gülmekten yerlere yatmıştık, annem hiç gülmedi ama çok sinirliydi haftalarca...
hala söler durur o olayı kadının içine oturmuş demek...
Oh afiyet olsun canım ben de 2gün önce yedim köfte.dün sebze günümdü bugün beyaz et günüm.:)
biz eltime iftara davetliyiz bugun yemek derdim yok sukur. sositososito
benim evim deniz görüyor çok şükür. çatıda oturuyorum full deniz manzaralı.
evlendiğimden beri bu 3. evim diğerlerinden az görüyordu burası çok ferah, önümü kapatan apartman yok.
tek kötü tarafı yazın sıcak kışın soğuk oluyor.
napim deniz aşkına katlanıcaz.
Ay koparttın beni Fınfık ya, aklıma babam geldi, benim babam zamanında bizim küçükyalı daki daireyi satın almak için almnayadan türkiyeye tek başına geldi annem ve ben almanyadayız, öle bi daire buldumki evden bakınca adalar ayaklarının altında diyo telefonda anneme, yazık kadında çok sevindi, ii o zaman hemen al dedi, neyse bu daireyi aldı almanyaya döndü anam bi övüyo bi övüyo dersinki saray yavrusu aldı...
Neyse yazın geldik tatile, eve bi geldik annem sağa sola koşunuyo manzara arıyo, birden bi baktık babam sesleniyo arkadan yatak odasından, gittik yanına, anneme dediki gel bak uzan şu camdan iki binanın arasından gözüküyo, annemin surat ifadesini hiç unutmam, kadın şoka girmişti, biz koptuk tabi 2 gün gülmekten yerlere yatmıştık, annem hiç gülmedi ama çok sinirliydi haftalarca...
hala söler durur o olayı kadının içine oturmuş demek...
tantuniyi nerde yiyosunuz??? ben en çok alanya fırınının yanındaki mert tantuniyi seviyodum.Bir de eskinde çamlıbelde burger'ın arkasında ünalmış vardı kapandı oranınkini seviyodum.ama mert tantuniyi tek geçerim artık.Yaprak en meşhuru ama ben en çok merti seviyorumbende kocama et sote kendime de tavuk yapcam iice tiksindim etten bi tek kıyma olarak kırmızı et yiyebiliyoruum bi de tantuni gibi çok küçük doğranırsa gıdaklayacam yakında tavuk yemekten...
ah canım benim sağol valla yemiş kadar da oldum.Bir ara görüşelim ya bir buluşma ayarlayalım şu havalar az daha normale dönsün de. Benim şu tansiyon işim de normale dönse keşke de rahatlasam.
ay ben hep bulusalım dıorum sız hep havaları bahane edıosunuz yasakkelime
ben mecburum valla elimden gelen bir şey yok.Eşimle bile çıktığımda kısa sürede işimiz halledip eve dönmek zorunda kalıyoruz yoksa fenalaşıyorum.Kendime güvenemiyorum maalesef.
akşama ne yiyosunuz kızlar.
Ben tavuk sote pilav salata yapayrum bugün beyaz et günüm.
buda gezginti hava felan umrunda değil kızın, yeter ki sokakta olsun ya da alışveriş merkezinde...
.
tantuniyi nerde yiyosunuz??? ben en çok alanya fırınının yanındaki mert tantuniyi seviyodum.Bir de eskinde çamlıbelde burger'ın arkasında ünalmış vardı kapandı oranınkini seviyodum.ama mert tantuniyi tek geçerim artık.Yaprak en meşhuru ama ben en çok merti seviyorumorda tantuni yiyip karşısındaki tatlıcıda da hemen künefe yiyodummm ohh misss hey gidi öğrencilik yıllarım
Kızlar şu an evimde fortmantonun ıcı ve buzdolabının ıcı harıc temızlencek hıcbıryer kalmadı.. sabahtan berı posta posta kılıflar battanıyeler pıkeler hersey hersey yıkandı, yıkancak cok azıcık camasırım kaldı ıc camasırı fln, bayag utu cıktı tabı yrn hallederım onları da, ayyyy mis oldu evimmmm...
ekim ortasında halıları temızlemeye verınce yastıklarım ve yorganlarım da yıkancak ya da ben cesaret edersem haftaya atıp kendım yıkıcam bugun bı onlara sıra gelemedı o kdr..simsiyah kaç kova su çıktı tabı ne sız sorun ne ben soylıyım..
Ohhh mis gibi otur şimdi evinde temizlik gibisi yok ya opuyorumnanaktan
bende kociş evde yokken şöyle üsten bişiler yaparım akşama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?