2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heuheuehe valla öyle canım, kısıtlanma duygusunu yaşamayı da sevmiorum çok şükür sizinki gibi bi sağlık problemim de olmadı dogurmadan eve kapanıp napcam dogurduktan snr zaten kapanıcaz bıraz da olsa

anam biz hamile değilken yamuk olduğumuz için, şimdi hepten tırsak olduk, benim birden bire çok fazla düşüyo geçen dr. a gittiğimizde ölçtüler 12:8 çıktı gayet güzel, alışveriş merkezine gittik ordan çıkınca daha içeri girdik benim gözler kaydı, heh dedim tansiyon gitti, eşim zaten tipimden anlıyo artık, hemen eczaneye çıktık ölçtüler 8:5, eeee noldu birden annamadım...aç değilim ama şekerim düşüyo birden herhalde...

yamuk senii...

nfıkcım ben çok sıkıntılı bi insanım içim sıkılınca balkona çıkıp denize bakıyorum.
o yüzden deniz görmek benim için önemli.
annemin evinde önünde apartmanlar vardı. yılarca apartmanlardan ruhum daraldı.
hep dua ettim oturduğum evler deniz görsün diye.

Son düzenleme:

benimde tam tersi oldu canım babamın evinde yıllarca denize baktık şimdi kocamın evinde apartman izliyoruz :)

saol prop...laelaelaelaelae

ooohhhh mis gibi oldu evin ne kadar güzel güle güle kirlet...

bakalım ben hallede blecekmiyim temizlik işini eşim bugünden telefonda başladı sölenmeye temizlikçi kadın moduna sokuyosun beni diye...

Nalan kadın bul bı tane senınkı kaypak cıktıydı dımı bul yenısını kendımızı sonucta ne kdr yapsak da tertemız olmuo kı.. kadın dıo zaten gorunen yerlerde bısı yok burcu da bu yatagın arkası ne boyle fln dıyo mesela :)

bul demek kolay da bulunmuyo işte öle ha diyince, benim karşı apartmanda vardı bi tane öğlen 12 ye kadar anca ön tarafa bakan salonun camlarını bitiriyo düşün, benden küçük ama yürümeye üşeniyo, bide her geldiğinde bana sigortalı iş bulsana diyo sanki ben iş ve işçi bulma kurumuyum...

buda ayrı bi kapris çıktı, şu asoşun kinin müşterilerinden biri taşınsada kadın boşa çıksa banada gelse valla çok ii olur...

biliyorum asıl kıyı köşler feci, koltukların arkası felan, işte onları halledim diyorum kocam çeksin ben süpürüp silim sonra geri koysun...

bakalım inş. yan çizmez ya....

ben kocamdan oyle bı ıstekte bulunsam sadece guler herhalde.. zaten haftanın 6 gunu aksam 10a kdr calısıorum ev işlerini yapmak benım vazıfem mı der :) ama zaten benım kocam taş fırın ya anası boyle yetıstırmıs elını çöpe sürmüyo, çok şımartmışlar bunu çooookkk

afiyet olsun cnm size de.duruyo taksilerim durmaz mı kursa giderken taksimle geliyorum dönüşte kocam alıyor:) burdan acıbademe 13e geliyorum valla hiçbişi değil.sen bize fln gelceğin zaman taksimi yollarım sana buraya getirir seni. adres bile tarif etmene gerek kalmaz onlara derim bize gelcek diye direk getirirler:) tabi kocan korsan taksiye izin verirse benimki başta sorun çıkarıyodu ama şimdi alıştı çok:)
asoo ben yemek yapmayacam bu gün kocam arkadaşları ile yemekteymiş akşama bende başımın çaresine bakacam : ((
ohhhh en güzlei valla kafana göre takıl:)
ramazn olunca insan özenmek istiyor işte. yarın buluruz sana bişeyler merak etme:)
evet canım liseyi mersinde okudum ben.Toros Kolejindeydim yatılı hemde:) bizim okulun yatılı kısmını biliosundur belki her şey serbest otel gibi:) bayağı hürdüm ordayken

ah canım keşkeeee hep aklımdasın.her geldiğinde soruyorum kadına.boşalırsa bak haber ver diye.hem de geldiğinde kahve falı da bakar sanakaydirigubbakcemile3 benim kocam her kadın geliceği zman içip kapatıyor.ben baktırmıyorum ben artık çok meraklı değilim fal baktırmaya:) ama arada bana eserse çok fena fal bakarım öyle de bir özelliğim var. ama çok nadir gelir fal bakmam

kızlar temizlik bitti kadın gitti ben guzelce bı duş alayım da şimdi bacaklarımı uzatıp dınleneyım azıcık.. gece gelırım herhal.. gorusuruz kızlarrr...

bak fal deme atlar gelirim haftaya...

Ben de tavuk sotemi pişiriyorum pirincimi ısladım.Tavuk pişsin de bir duşa gireyim hemen sonra da pilavımı salatamı yaparım.bugün çok terledim sanırım vücudum yeni kendine geldi gözüm açıldı sonunda.

asoş tanıdığı tavsiye edebileceği biri var mı onu sor bide bakalım, genelde yok derler ama belkiakrabası fean vardır şöle güvenilir düzgün biri...

yerimide söle ama canım...

kızlar sabahtan beri telefonlar bakımdaymış. o bitti elektrik gitti anca girdim geçmişin de hepsini okuyamadım :bbo:

prop büyük dayını kaybetmişsiniz. Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın. mübarek günlerde ölmüş..

asoş tanıdığı tavsiye edebileceği biri var mı onu sor bide bakalım, genelde yok derler ama belkiakrabası fean vardır şöle güvenilir düzgün biri...

yerimide söle ama canım...
Bir tane akrabam var dedi. bakıcılık da yapıyor dedi temizliğe geliyor mu sor dedim sorcam dedi. sorcakmış ama bakalım.Keşke olsa biri yaa doğuma yakın da çok lazım olcak uff inşallah birini buluruz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…