Ben de tavuk sotemi pişiriyorum pirincimi ısladım.Tavuk pişsin de bir duşa gireyim hemen sonra da pilavımı salatamı yaparım.bugün çok terledim sanırım vücudum yeni kendine geldi gözüm açıldı sonunda.
Modokoda napcaksınız canım? Ben de bir ara gitcem modokoya emzirme için sallanan sandalye alcam. c&a ya nereye gidiyosunuz palladiuma fln mı? biz yarın napcaz bakalım. benim tansiyon ve halsizliğim olmazsa biz de çıkıp işlerimizi halletcez bakalım.ama önce el ayak bakımına gitmem lazım en acilindenooohhhhh elerine sağlık şimdiden asoşum, tatlıya karar verdin mi.. ben dün akşm girdim duşa çok ii geldi...
bizde yrın modokoya gitzordan c&a ya gitcez bayram için bi iki tane üst bakim kendime şöle fiyatı uygun olanlardan...
Bir tane akrabam var dedi. bakıcılık da yapıyor dedi temizliğe geliyor mu sor dedim sorcam dedi. sorcakmış ama bakalım.Keşke olsa biri yaa doğuma yakın da çok lazım olcak uff inşallah birini buluruz sana
ben bir tane kadın denemiştim ya hiç memnun kalmamıştım o yüzden onu sana kesinlikle tavsiye etmiyorum ama istersen vereyim telini. ama değmez yani ona hem de hiç.Bulunmazsa napim kendim yapcam,birazda kocam yapcak öle idare etcez asoşum ya, kelek yaptı benimki bana baksana...
ben topiğe genel olarak bi sorim bakalım anadolu yakasına oturan ve temizlikçi tavsie edecek birileri vardr belki...
Modokoda napcaksınız canım? Ben de bir ara gitcem modokoya emzirme için sallanan sandalye alcam. c&a ya nereye gidiyosunuz palladiuma fln mı? biz yarın napcaz bakalım. benim tansiyon ve halsizliğim olmazsa biz de çıkıp işlerimizi halletcez bakalım.ama önce el ayak bakımına gitmem lazım en acilinden
ben bir tane kadın denemiştim ya hiç memnun kalmamıştım o yüzden onu sana kesinlikle tavsiye etmiyorum ama istersen vereyim telini. ama değmez yani ona hem de hiç.
Biraz da gülelim kızlar:)
Çocuk ve hamiLe kaDın
Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne ...var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz
benim değişik bir bünyem var ben de çözemiyorum hepsini yapıyorum ama olcağı varsa oluyor maalesef.buna etken olan bir sebebim daha var tabi. benim kalp kapakçığımın biri uzun bu da kanın hızlı ya da yavaş akımına sebep oluyor.O da yapıyor.Ciddi bir sorun değil bayılma halsizlik fenalık yapıyor sadece. yıllar önce doktorum hamileliğin zor geçer demişti ama çok şükr zor geçmedi. birkaç kere böyle oldum allahtan.modokodan yatağın sabitleme tahtalarını alcaz hani dedim ya sana şu an sallanıyo sürekli diye, bi de anlatmıştım ya korkuluğa ek korkuluk yaptırdık diye, hani büyüyünce yataktan düşmesin diye, onu salaklar uzun yapmışlar o kesilcekti onu alcaz bide, ondan sonra artık oda işi hallolmuş olacak inşallah...
he palladiuma gidelim dedim, bi kaç ucuz üst bakim öle fazla parada vermek istemiyorum kendi kıyafetlerime, 2-3 tane şöle düzgün bakim çünki akrabaları dolaşcaz ya bayramda, yıkarım ütülerim hazır olur onlarda bari...
sabahtan şekerli bi şi ler tüket aso güzel kahvaltını yap, yanınada soğuk su al giderken, çantanada şeker koy, arada ağzına at şekerin düşmesin o seni idare eder gelene kadar...
zaten yaz bitiyor ya bayramdan sonra millet almamaya başlar kışın az alıyor insanlar.İnşallah buluruz valla şöyle düzgün birini.senin gözünün tutmadığını almam zaten asoşum, şu an için acil bi durum yok allaha şükür kıyı köşe olmasada yapıyorum yavaş yavaş, ama doğumdan önce bi lazım olur herhalde, inşallah o zamana kadar birini bulurum...
ay ama süper dimi. Niye yediniz o haldeçok ii miş asoş ya allah iyiliğini versin valla...:roflol:
aynı dert bende de var artık böyle yapcak bir şey yok.uykusuz geceleirmiz başladı gazamız mübarek olsun demekten başka çaremiz yok :))))) doğduktan sonra daha da uyuyamıcazherkese merhabaazemuszemus
nabersiniz kızlar? çok geçmişi okuyamadım. Bugün acayip sıcak yine ve bütün gün dışarıdaydım mecburen,anca geldim.Çok yoruldum ve sıcaktan şiştim.
Gece yatmak öyle zor oluyoki artık,dönsem zorlanıyom,sırtüstü yatsam zorlanıyom.Tam rahat bi pozisyon buldum derken bebeğim rahatsız olup tepinmeye başlıyo birden.Tüm gece bi öyle bi böyle derken zor uyuyorum.Sizler napıyosunuz bu konuda? Zorlanıyomusunuz?
herkese merhabaazemuszemus
nabersiniz kızlar? çok geçmişi okuyamadım. Bugün acayip sıcak yine ve bütün gün dışarıdaydım mecburen,anca geldim.Çok yoruldum ve sıcaktan şiştim.
Gece yatmak öyle zor oluyoki artık,dönsem zorlanıyom,sırtüstü yatsam zorlanıyom.Tam rahat bi pozisyon buldum derken bebeğim rahatsız olup tepinmeye başlıyo birden.Tüm gece bi öyle bi böyle derken zor uyuyorum.Sizler napıyosunuz bu konuda? Zorlanıyomusunuz?
merhaba kızlar
dün kan vermiştim bugün sonucunu öğrendim 9.3 çok düşük öteki ay düzelmezse iğneye başlayacaklarmış bakalım
giripin cim göbek topiğinde elbiselerin rahat oluyordur diyorsun da oluyor ama gel de bana sor zar zor sığıyorum bir kısmı olmuyor zaten
gece benimki de tepinip duruyor ama çok şükür rahat uyuyabiliyorum seninki daha yaramaz sanırım:)
bu arada hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı
aynı dert bende de var artık böyle yapcak bir şey yok.uykusuz geceleirmiz başladı gazamız mübarek olsun demekten başka çaremiz yok :))))) doğduktan sonra daha da uyuyamıcaz
sen nerdesin şehir olarak?
merhaba kızlar
dün kan vermiştim bugün sonucunu öğrendim 9.3 çok düşük öteki ay düzelmezse iğneye başlayacaklarmış bakalım
giripin cim göbek topiğinde elbiselerin rahat oluyordur diyorsun da oluyor ama gel de bana sor zar zor sığıyorum bir kısmı olmuyor zaten
gece benimki de tepinip duruyor ama çok şükür rahat uyuyabiliyorum seninki daha yaramaz sanırım:)
bu arada hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?