2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teolog o zayif halinle kiyafetlrin sana olmuyomu? akannehir hala kyafetlerine sigiyorsun die dusunuyordum.
ben hamile olmadan onceki kyafetlerimin hic birine sigmiyorum ve yaklasik 3 aydir falanda bol ust kiyafetleri aldim onlari kullaniyorum.

birçoğu hala oluyor da iki üç haftaya kadar olmaz eteklerim artık oturmaya başladı
o yüzden sordum başladınız mı diye canım benim üzülme ya ben göbek topiğinde gördüm seni hiç de 14 kilo almış gibi değilsin inan

benım de sırtım acayıp agrıo ama bugun boyle yanı yorgunluktan heralde sbh 5.30dan berı de ayakta oldugum dusunulurse normaldır dıyorum

geçti canım.. o gün güllacın yüzünden öyle oldum, ayyy ne fenaydım ama, hatırladıkca fena oluyorum inan çok ayıyım ya

prop cum ben hayatım da güllaç yemedim biliyor musun ne zaman almaya kalksam amaan sonra alayım diyorum ramazan geciyor kalıyor öyle
ilginç gelebilir ama geçenlerde tv de yapılışını izledim eşime sordum nasıl bir tatlı diye ben yedim güzel dedi merkeze indiğimde alayım diyorum alamıyorum yine yaa
bende de öyle hikayesi var tam 3 senedir bir güllaç alamadım bu ramazan da gececek

güllaçtan bahsetmeyeyim dedim miden yine bulanmasın diye anlatmak istedim nedense
kusura bakma prop

yok cnm ya ben kiloma uzulmem uzulsem yirtiklarima uzulurum ne yapiim kaderde catlamakta varmis boshayallersmile hersey benim kucuk delikanli oglum icin gamyoncuiremsu sipam icin nelere katlaniyorum bi bilse. yinede teselli icin saol cnm

off ya iftara davete gitcez benim herif piyasada yok ne yapiim ben bu adami simdi tam yemek vakti gidilmezki canim davete offffff bilardo kulubune sikayet etcem ben bu cocugu yaa kovsunlar bunu aklinialirimsmile offff offfff

kızlar iyi akşamlar bu öğlen kkb doktoruna gittim faranjit olmuşum antibiyotik verdi. hazır hastaneye gitmişken kızımıda göreyim dedim 1400 gr olmus teyzeleri. kasılmalarım için ilaç verdi anlıyacağınız iyice hapçı oldum

nalan ben açlığı sabah ölçtüm tokluğu akşam ölçeceem olur mu ki acaba? sabah kahvaltıda az yediğimiz için çok çıkmıyor akşam kaç olacak şekerim bakalım

tiramisu yaptım amma içind yumurta akı var pişmemmiş. hay Allahım yaptıktan sonra aklıma geliyor. ne yapalım yiyecem.

aman o zaman sen daha bi dikkatli ol canım, eşin ya da yanında biri olmadan pek dışarı çıkma canım nolur nolmaz, hele bu havalarda, peki tedavisi ameliyatı felan varmı kalp kapakçığını düzeltmek için yoksa ömür boyu böle mi kalacakmış...

zaten yaz bitiyor ya bayramdan sonra millet almamaya başlar kışın az alıyor insanlar.İnşallah buluruz valla şöyle düzgün birini.

ay ama süper dimi. Niye yediniz o halde

evet gerçekten süpermiş, ii yaptın koydun bunu buraya, arada bi gülelim de tabi...

valla bende aynı senin gibiyim, hanımefendiye pozisyon beğendiremez olduk, ille sola dönük yatıcan başka şekil beğenmiyo maalesef, arada sırt üstüde idare ediyo beni ama işin doğrusu, ama sola yatmaktan kolum ve kulağım uyuşuyo artık....

nalan ben açlığı sabah ölçtüm tokluğu akşam ölçeceem olur mu ki acaba? sabah kahvaltıda az yediğimiz için çok çıkmıyor akşam kaç olacak şekerim bakalım

bence olmaz ama yinede sen bilirsin tabi, çünki sabah ölçtüğün toklukla akşam ölçtüğün tokluk arasında bir sürü şey yicen içecen şimdi, değerler gerçeği yansıtmaz herhalde...
mesela benim öğlen açlık 89 tokluk 165 di akşam yemeğinden sonra tokluk 108 di iki değer arasında dağlar kadar fark var baksana....

yarın gün kurusu alcam bende, ceviz vardı zaten pazardan itibaren uygulamaya başlicam senin rejimi...

yemek yaparken nelere dikkat ediyosun yasemin, makarna, pilav dışında yasak olanlar ne sana....ay amma soru sordum dimi, ama düzgün yapmak istiyorum pazardan itibaren, onun için kafamdakileri sorim sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…