teolog o zayif halinle kiyafetlrin sana olmuyomu? akannehir hala kyafetlerine sigiyorsun die dusunuyordum.
ben hamile olmadan onceki kyafetlerimin hic birine sigmiyorum ve yaklasik 3 aydir falanda bol ust kiyafetleri aldim onlari kullaniyorum.
birçoğu hala oluyor da iki üç haftaya kadar olmaz eteklerim artık oturmaya başladı
o yüzden sordum başladınız mı diye canım benim üzülme ya ben göbek topiğinde gördüm seni hiç de 14 kilo almış gibi değilsin inan
benim değişik bir bünyem var ben de çözemiyorum hepsini yapıyorum ama olcağı varsa oluyor maalesef.buna etken olan bir sebebim daha var tabi. benim kalp kapakçığımın biri uzun bu da kanın hızlı ya da yavaş akımına sebep oluyor.O da yapıyor.Ciddi bir sorun değil bayılma halsizlik fenalık yapıyor sadece. yıllar önce doktorum hamileliğin zor geçer demişti ama çok şükr zor geçmedi. birkaç kere böyle oldum allahtan.
zaten yaz bitiyor ya bayramdan sonra millet almamaya başlar kışın az alıyor insanlar.İnşallah buluruz valla şöyle düzgün birini.
ay ama süper dimi. Niye yediniz o halde
herkese merhabaazemuszemus
nabersiniz kızlar? çok geçmişi okuyamadım. Bugün acayip sıcak yine ve bütün gün dışarıdaydım mecburen,anca geldim.Çok yoruldum ve sıcaktan şiştim.
Gece yatmak öyle zor oluyoki artık,dönsem zorlanıyom,sırtüstü yatsam zorlanıyom.Tam rahat bi pozisyon buldum derken bebeğim rahatsız olup tepinmeye başlıyo birden.Tüm gece bi öyle bi böyle derken zor uyuyorum.Sizler napıyosunuz bu konuda? Zorlanıyomusunuz?
nalan ben açlığı sabah ölçtüm tokluğu akşam ölçeceem olur mu ki acaba? sabah kahvaltıda az yediğimiz için çok çıkmıyor akşam kaç olacak şekerim bakalım
benim de uyku düzenim alt üst oldu... pof.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?