2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar bugün bütün gün alisveristeydim cok yoruldum bebisimin bütün eksiklerini aldim cok güzel seyler aldim birara eklerim

çok şükür abla ya
iyiyim sırt ve mide agrılarım var az onun dışında iyiym

canim oagrilar hepimizde var normal bebekler büyüdükce agrilarda cogaliyor bendede bacak agrisi felaket yarim saat yol yüreyeyim bütün gün agridan duramiyorum:1no2:

nalancım, kalkıyorum tabii.. ama ondan değil. uyku tutmuyor geceleri bir türlü. çok gıcık. gündüzleri daha rahat uyumaya başladım.

aaa kizlar 4000 sayfaya gelmisiz yaaa hayirli olsun zeyncim acmis bu sefer 4000. sayfayi daha dun gibi hatirliyorum 3000 sayfaya ulasmak icin propla bol bol mesaj atmistik ve ben 3000. sayfayi acmistim vay be zaman nasil gecmis yawww.

benimde uykum yok ya ole bi yaziyorumki sanki 4 sene gecmis ustunden alt tarafi 1000 sayfa gecmis.

günaydın kızlar..
zeyncım saol cnm, hem bebegın gule gule kullansın esyalarını..
dun bır anlık gafletle kocamın bardagından su ıcmıstım sonra da ulan sen hastasın poff dııp bı daha boyle bısı yapmadım ama aynen ben de hastayım su anda, bogazım basım nasıl agrıo bı seferde nasıl hemen bulasıverdı, gercı aynı odada yattık sonucta bulasır pofff hastayım yanı anlıcanız
4000. sayfamız hayırlı ugurlu olsun..
dun 9 da uyuduk :) buraya son mesajımı yazdıktan snr gıttım uyudum dırek e halıyle sabahın bu saatınde kalktım valla..gidim de portakal suyu sıkım kendımıze..

saol cnm ağır bi durum gorunmuo su anda ama kocam da dun sbh boyleydı sonra oksurmeye tıksırmaya basladı onun bunyesı kuvvetlı ıkı gune duzelır de ben hasta olursam 5 gun yatarım
ne renk oje sürdünsempatiksalakcinni

aman diyim önlemini al bi de ilaç falan kullanmak zorunda kalma gerek yok yani..

kırmızı sürdüm sempatiksalakcinni

o kdar geç yat 8'de kalk... şimdi de çarşafları dikiyorum neye benzeyecek çok merak ediyorum. hhaahah.

saol akca :) bu arada gıt tabı ıcındekı alısveırs canavarını sustur :)
ben de bırazdan cevahıre gıdıcem kocamın pesıne takılıp.. bekledıgım kıtap cıkmıs onu alıcam bıraz da mothercare fln gezerım bı de frappacıno ıcerım tamamdır :)

ohhh sefann olsun propzemuszemus .. güzel bir gün geçir yerime de..

günaydın güzel anneleropuyorumnanaktan
ben bugün işe sürünerek geldim
o kadar uykum var ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…