2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kahvaltıyı nası bu saate bırakıosunuz cık cık cık.. en gec 8.30da yappıom ben acımdan ölürüm yoksa :)

babannemle de konustum cok aglamıs yazık kac gundur sesı fln gıtmıs hep benle konusunca moralı duzeldı guldurdum bayag cnm benım

günaydın herkesezemuszemus
bende erkenciyim bugün nolduysa..kocişi ikna edebilirsem kahvaltıya dışarı götürücem,hiç istemiyorum hazırlamak,kaldırmak,toplamak şimdi,üşendim

OĞLUMUZUN ADINI KOYDUK NİHAYETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT......
BABASI BENIM ISTEDIGIMI ISTEMEDIGI ICIN BI SURU SECENEK ELEDIK TOPRAK DENIZ FLN
VEEEEEEEEEEEEE DEMİR OLCAK OĞLUMUZUN ADI BEN COK ISTIODUMMM...
içime sindi işte bu dıcegım tek ısımdı cunku cok ıstıodum babası da kabul ettı :))

hadi hayırlısı olsun,en zor kararı vermişsiniz. Güzel bir isim.İçine sinmesi ayrı bi rahatlık zaten

valla ben hep en basından berı demır ıstıodum bu ıstemıodu yok çelik fln dıye bı suru ısım sundu bana ben de degıstırmeye calıstım fln ama hıcbırı tam sınmedı ıcımıze nıhayet pes ettı tmm dedı.. of su an cok mutluyummmmmmmmm..

canım benim,ne güzel mutlu olman,şimdi Demir beyde içerde mutluluk naraları atıyodurzemuszemus :lepi: benimkinin ismi tam benim seçimim olmadı aslında,benim listemdeydi aa bi baktım yakınlarım ismiyle hitap etmeye başlamış bilekaydirigubbakcemile3 bende değiştirmeye gerek duymadım tabi artık,iyide oldu yoksa hayatta karar veremezdim

saol bırısı ısalla hastalıga cevırmez de bogaz agrısıyla atlatırım..
ısım ıcın de saol, artık degıstıremeyız valla sekercıye maıl de atıyorum adı bu olcak dıye :) gercı degıstırmek ısteyen her turlu degıstıır de ayyyy degıstırmem bu sefer banane :)

neymiş neymiş :)

hayırlı olsun proppppppp asiyi izliyormuydun orda murat yıldırımın ismiydi güsel beğendim prop demir ismini :) bizimki doğukan

Ooooo tebrik ederim canım
güzel bir isim
adıyla güzel bir hayat yaşar inş.

valla saolun kızlar ya buyuk bı yuk kalktı ustumden.. bı turlu ıcıme sınmemıstı dıger ısımler, tamam cok guzel ısımler bı suru guzel ısım var ama bu sındı ıcıme en basından berı yaşasın yaşasınnnnn

günaydın başak.. valla bogazım agrıo nası olım kocamdan bulastı.. cevahıre gıtcem sımdı bekledıgım kıtap cıkmıs onu alcam butun gun kıtap okıcam snr :) ve evet çooooooooook mutluyum kı nıhayet karar verdık ismine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…