ne neymiş canım?
Günaydın kızlar,
Propcum geçmiş olsun ve isim için de hayırlı olsun :)Biz de karar verdik gibi yine de belli olmaz tabi
hamileliiğimi ilk öğrendiğimde alya koyalım demiştik biz sonra ben vazgeçtim:) okula gittiğinde dalga geçerler al ya ver ya! gibi şeyler söyleyebilirler diye.hem de herkes alya diyemicek kaba bi şekilde al!ya derler diye de düşündüm:) ama güzel isim alyaAlya adı bebeğimizin
ayşe armana bayılırım :)))
guzel ısım gökyüzüyle ılgılı bı anlamı vardı yanlıs hatırlamıosam, adıyla yaşasın
Şimdilik Neslişah :) ama rüyamda hep adını elif koyuyorum belki ama belki ilk ismi elif olur Elif Neslişah. ama çok uzun oluyor belki elif olmayabilir bilegünaydın yavrumm..
cok saol ıkısı ıcın de, benım ıstedıgım oldu dıye de cok mutluyum opuyorumnanaktan
soyle bakalım sızınkı neymıs şimdilik en azından :)
hamileliiğimi ilk öğrendiğimde alya koyalım demiştik biz sonra ben vazgeçtim:) okula gittiğinde dalga geçerler al ya ver ya! gibi şeyler söyleyebilirler diye.hem de herkes alya diyemicek kaba bi şekilde al!ya derler diye de düşündüm:) ama güzel isim alya
aynen öyle, mesela Derin ismi.Eşim hayatta koymam dedi .ne kadar derinsin derler fln filan dedi. bir öğretmen arkım var onların sınıfında derin varmış kızla feci dalga geçiyolarmış " Derin yerin ne kdr derin" diye kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbeeecanım inanki insanlar isterse her isimle dalga geçebilir,hatta benim bulduğum diğer isimlerle söylediğim anda dalga geçiyolardı,yok şu yok bu diye. Baktım bunun bir sonu yok,güzel olduğunu düşündüğüm ismi koyduk gitti.Yoksa bende düşünmedim değil ama napiim diğerleriylede dalga geçiyolar nasıl olsa,alışırlar zamanla
Benim en sevdiğim iki dostumun adı da Elif:) onlara da jest olur aslındacanım inanki insanlar isterse her isimle dalga geçebilir,hatta benim bulduğum diğer isimlerle söylediğim anda dalga geçiyolardı,yok şu yok bu diye. Baktım bunun bir sonu yok,güzel olduğunu düşündüğüm ismi koyduk gitti.Yoksa bende düşünmedim değil ama napiim diğerleriylede dalga geçiyolar nasıl olsa,alışırlar zamanla
teşekkür ederim :) hepimizinkine uzun ömür versin allah..Prop oğlun adıyla büyüsün inşallah...İstediğin ismi koymuş olmana sevindim...
Bu arada geçmiş olsun rahatsızmışsın...Benimde boğazım acıyor, hafiften öksürükte başladı ama inşallah böylece atlatırız ilerlemeden..
Boyun fıtığım var 2 tane bu aralar kızım ağırlaştı galiba kollarım boynum belim accayip ağrıyor yataktan kalınca 20 dk falan kendime gelemiyorum topallıyorum resmen...şişilikler had safhada...geceleri rahat pozisyon bulamıyoruz 5 tane yastık ve minderle giriyorum yatağa başımın altına 2 tane ayaklarımın altına 2 tane yan yattığımda karnımın altına 1 tane ama yinede rahat uyku yok bize...
Artık bu kız doğsun diye dua etmeye başlayacağım bu ayı bitirince...Birde kızımla 31 ağustos atama sonuçlarını bekliyoruz...atanırsak kızım doğmadan 657 ye tabi bir devlet memuru olacak:))
Benim en sevdiğim iki dostumun adı da Elif:) onlara da jest olur aslındaNeslişahı da seviyorum ben hatta öneriyi ben sunmuştum aylar önce ama eşim beğenmemişti.Şimdi beğenmeye başladı ne olduysa:) ben o tür ağır isimleri seviyorum zaten neslişah olursa herkes nesli der kısaltır sanmıyorum kimsenin adını komple söyliceğini:) bana bile adım yerine herkes aso ya da asoş der:)
hangi kitap?netten sipariş verseydin bu havada dışarı mı çıkılır ya felaket sıcak.balkona bir çıktım yanıyor dışarıaso bence de bıraz sıcak sankı son bıkac gune gore..
ayyy bu kocamın hala ıckmaya nıyetı yok ya :S kıtap ıcın sabırsızlanıorum..
canım rüyada görülen isimler koyulursa çok hayırlı olur diye biliyorum ve sen de çok güzel bir isim görmüşsün. eğer koymazsan bile dr una de ki göbeğini keserken elif desin. fikir vereyim dedim tabi :)Şimdilik Neslişah :) ama rüyamda hep adını elif koyuyorum belki ama belki ilk ismi elif olur Elif Neslişah. ama çok uzun oluyor belki elif olmayabilir bilerüyamda hep elif görüyorum niyeyse
aynen öyle, mesela Derin ismi.Eşim hayatta koymam dedi .ne kadar derinsin derler fln filan dedi. bir öğretmen arkım var onların sınıfında derin varmış kızla feci dalga geçiyolarmış " Derin yerin ne kdr derin" diye kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbeee
Prop oğlun adıyla büyüsün inşallah...İstediğin ismi koymuş olmana sevindim...
Bu arada geçmiş olsun rahatsızmışsın...Benimde boğazım acıyor, hafiften öksürükte başladı ama inşallah böylece atlatırız ilerlemeden..
Boyun fıtığım var 2 tane bu aralar kızım ağırlaştı galiba kollarım boynum belim accayip ağrıyor yataktan kalınca 20 dk falan kendime gelemiyorum topallıyorum resmen...şişilikler had safhada...geceleri rahat pozisyon bulamıyoruz 5 tane yastık ve minderle giriyorum yatağa başımın altına 2 tane ayaklarımın altına 2 tane yan yattığımda karnımın altına 1 tane ama yinede rahat uyku yok bize...
Artık bu kız doğsun diye dua etmeye başlayacağım bu ayı bitirince...Birde kızımla 31 ağustos atama sonuçlarını bekliyoruz...atanırsak kızım doğmadan 657 ye tabi bir devlet memuru olacak:))
Benim en sevdiğim iki dostumun adı da Elif:) onlara da jest olur aslındaNeslişahı da seviyorum ben hatta öneriyi ben sunmuştum aylar önce ama eşim beğenmemişti.Şimdi beğenmeye başladı ne olduysa:) ben o tür ağır isimleri seviyorum zaten neslişah olursa herkes nesli der kısaltır sanmıyorum kimsenin adını komple söyliceğini:) bana bile adım yerine herkes aso ya da asoş der:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?