2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne güzel yaaa biz nepcaz acaba:))))))) ne güzel bak aynı doktora gidiyosun en azından doğumu fln anlatırırsın ona doktorunla ilgili bilgilenmek için bizim de gelcek o günlerimiz ay az kaldı :))))) hayırlı olsun bebeğiniz canım

sağol hayatımmm darısı başımıza inşallah en kolaydındannn..
bu dr u da ben tavsiye etmiştim ona, ben de tavsiyeyle gittiğim için herşeyini biliyoruz artık :)

kan uyusmazlıgıyla ılgılı olan mı? doraya mı baska hastaneye mı?

evet kan uyuşmazlığı için gittim doraya ..

Hadi artık gözün aydın bebek şekerleri de tamamlanır : ))

yaa asooo aynı şeyi yaşadım bende istedim derin ismini kocamda bana aynı şeyi söyledi erkek milleti işte :umursamaz:

sağol hayatımmm darısı başımıza inşallah en kolaydındannn..
bu dr u da ben tavsiye etmiştim ona, ben de tavsiyeyle gittiğim için herşeyini biliyoruz artık :)
amin amin inşallah:)
olduuuuuu.. 2 gun bekleyemem kı gelmesını :S bugun cıktı kıtap bugun alırım aksama bıter zaten :)
Alaycı Kuş kitabın adı..
Kimin kitabı ki seri fln mı?
aynen erkek milleti.Her şeyi bacak arasına vurmakta üstlerine yok

cok ıgrenc bısı bu ya kucucuk cocukla boyle dalga gecılıo olması cok sınır bozucu cokkk..
bız cıkıoz kızlar hadı aksam kıtap bıtınce gelırım ben gorusuruz :)

selammm
kaç gündür giremedim. iftara gittik, bize gelenler oldu. baya yoğunduk yanii ...
boş kalmışken şimdi bakayım dedim. umarım herkes iidir...opuyorumnanaktan

bu arada göbeği çatlayan varmı ..
benim çatladı bikaç tane minicik minicik moralim çok bozukkk :gitme:senağlama

kizlar gunyain,
sabah kaltim, markete gittim cheesecakeim icin sos aldim =) bu 3. yapisim insallah bu seferki tarif tutmustur... yamyama eklerim guzel olursa..
aksama kuzenim iftara geliyor.. bi dunya isim var..

selam kizlar herkese iyi haftasonlari diliorum
prop bebegin ismi guzel hayirli olsun
biju en yakin arkadasin dogurmus sende teyze olmusun cnm gozun aydin darisi basimiza saglikla cikaririz ins bizde.
asom ruyanda elif ismini gormusun bende ruyada gorulen isimi bebege koyulursa hayirli olacagini biliyorum bende daha cinsiyeti belli olmadan ruyamda esimin abisi oglumun ismini mahmut koyuyodu esime dedim erkek olursa mahmut koyalim gobek ismini die oda koymadi iki isimli sevmiomus hayirlisi bakalim.
bugun kocis oruclu iftara ne yapsam telasi sardi beni simdi yaa peynirli borek yapmayi dusunuyorum corba bide ama yemek ne yapacam dusunuyorum bilmiyorumkismile

bu arada göbeği çatlayan varmı ..
benim çatladı bikaç tane minicik minicik moralim çok bozukkk :gitme:senağlama

yok yarencim ya benim gobegim deilde bacak ve basenlerim catladi. ins gobeim catlamaz yaa..

kizlar gunyain,
sabah kaltim, markete gittim cheesecakeim icin sos aldim =) bu 3. yapisim insallah bu seferki tarif tutmustur... yamyama eklerim guzel olursa..
aksama kuzenim iftara geliyor.. bi dunya isim var..

ne yemek yapacaksin iftara? bilmiyorumkismile

merhaba herkese :)

benim de göbeğim değil de göbek deliğimin derisi çok inceldi, çok tuhaf oldu ve sanırım çatlıyor...

inşallah çatlamazz.. benim alt tarafı çatlamış. küçük küçük inşallah büyümezz..
göbek deliğimin şekli zaten değiştiydi bide çatlak olunca hiç göbeğime bakasım gelmıyor

yok yarencim ya benim gobegim deilde bacak ve basenlerim catladi. ins gobeim catlamaz yaa..

inşallah çatlamaz cnm. en çok korktuğum şeydi göbeğimin çatlaması. yağ falanda sürdüm okadar ( hala sürüyorum ) çatlıcağı varsa çatlıyor demekki.. inşallah bukadarla kalır..7. aydan sonra çatlıyor demişti herkes zaten . kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…