ay ne güzel yaaa biz nepcaz acaba:))))))) ne güzel bak aynı doktora gidiyosun en azından doğumu fln anlatırırsın ona doktorunla ilgili bilgilenmek için
canım rüyada görülen isimler koyulursa çok hayırlı olur diye biliyorum ve sen de çok güzel bir isim görmüşsün. eğer koymazsan bile dr una de ki göbeğini keserken elif desin. fikir vereyim dedim tabi :)
kızlar sabah 06,45 de telefonum çaldı. 6 eylüle sezeryan günü alan istanbullu yakın arkadaşım diyodum ya.. suyum patladı, hastaneye gidiyoruz haberin olsun dedi. fırladım giyindim koştum hastaneye. eşimden korkuma arabayı alamadım hamileyim diye kullandırtmıyo bi de onun çenesini çekemem dedim ama keşke alaymışım o saatte otobüs yokmuş burda, yarım saat yürümek zorunda kaldım tek başıma sokaklarda :bbo:
neyse ben gittiğimde sezeryana almışlardı arkadaşımı. 10 dk sonra bebek geldiii.. çok tatlı maşallah. sonra da küveze koydular kuzumuzu biraz erken geldiği ve içerde kakasını yaptığı için. ama genel olarak iyiymiş bir sorunu yokmuş tedbir amaçlıymış. benim dr um yaptı sezeryanı konuştuk falan garip oldu tabi :) 4 yakın arkadaş aynı dr.a gidiyoruz, 3 ümüz kapıda birimiz içerde olunca, dr da oo bizim ekip burdaymış naber dedi
sonra da anne çıktı içerde ağrı kesici yaptıkları için karnımmm demiyodu çoğu kişi gibi. o da gayet iyiydi maşallah. biraz bebeğimmmm bebeğimi getirinn falan dedi narkoz etkisindeyken, iyi olduğuna zor inandırdık hatta tam da inanmamıştı ben hastaneden çıkarken..
10 buçuk gibi de eve geldim. kahvaltımı yaptım size bakim dedim. akşam 7 de ziyarete gidicem tekrar. Allah hepimize nasip etsin çoook süper bişey yaşadım sabah sabah :)
ay ne güzel yaaa biz nepcaz acaba:))))))) ne güzel bak aynı doktora gidiyosun en azından doğumu fln anlatırırsın ona doktorunla ilgili bilgilenmek içinbizim de gelcek o günlerimiz ay az kaldı :))))) hayırlı olsun bebeğiniz canım
hangi kitap?netten sipariş verseydin bu havada dışarı mı çıkılır ya felaket sıcak.balkona bir çıktım yanıyor dışarı
kan uyusmazlıgıyla ılgılı olan mı? doraya mı baska hastaneye mı?
OĞLUMUZUN ADINI KOYDUK NİHAYETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT......
BABASI BENIM ISTEDIGIMI ISTEMEDIGI ICIN BI SURU SECENEK ELEDIK TOPRAK DENIZ FLN
VEEEEEEEEEEEEE DEMİR OLCAK OĞLUMUZUN ADI BEN COK ISTIODUMMM...
içime sindi işte bu dıcegım tek ısımdı cunku cok ıstıodum babası da kabul ettı :))
aynen öyle, mesela Derin ismi.Eşim hayatta koymam dedi .ne kadar derinsin derler fln filan dedi. bir öğretmen arkım var onların sınıfında derin varmış kızla feci dalga geçiyolarmış " Derin yerin ne kdr derin" diye kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbeee
amin amin inşallah:)sağol hayatımmm darısı başımıza inşallah en kolaydındannn..
bu dr u da ben tavsiye etmiştim ona, ben de tavsiyeyle gittiğim için herşeyini biliyoruz artık :)
Kimin kitabı ki seri fln mı?olduuuuuu.. 2 gun bekleyemem kı gelmesını :S bugun cıktı kıtap bugun alırım aksama bıter zaten :)
Alaycı Kuş kitabın adı..
evet kan uyuşmazlığı için gittim doraya ..
Hadi artık gözün aydın bebek şekerleri de tamamlanır : ))
yaa asooo aynı şeyi yaşadım bende istedim derin ismini kocamda bana aynı şeyi söyledi erkek milleti işte :umursamaz:
bu hafta havalar çok sıcak olmuş zaten :S o kavurucu sıcaklar geri dönmüş :S yandık ki ne yandıkburası da sıcak aso valla :bbo:
abooo.. kalk biz yazlıklara geri dönelim :)bu hafta havalar çok sıcak olmuş zaten :S o kavurucu sıcaklar geri dönmüş :S yandık ki ne yandık
ay bencedeee yaaa aynen.abooo.. kalk biz yazlıklara geri dönelim :)
benim de göbeğim değil de göbek deliğimin derisi çok inceldi, çok tuhaf oldu ve sanırım çatlıyor...bu arada göbeği çatlayan varmı ..
benim çatladı bikaç tane minicik minicik moralim çok bozukkk :gitme:senağlama
ay bencedeee yaaa aynen.
yazlık dedin de aklıma geldi rüyamda karasuya gidiyoduk biz. ne alakaysaD : demekki bunu konuşcağımız içinmişkaydirigubbakcemile3
bu arada göbeği çatlayan varmı ..
benim çatladı bikaç tane minicik minicik moralim çok bozukkk :gitme:senağlama
kizlar gunyain,
sabah kaltim, markete gittim cheesecakeim icin sos aldim =) bu 3. yapisim insallah bu seferki tarif tutmustur... yamyama eklerim guzel olursa..
aksama kuzenim iftara geliyor.. bi dunya isim var..
merhaba herkese :)
benim de göbeğim değil de göbek deliğimin derisi çok inceldi, çok tuhaf oldu ve sanırım çatlıyor...
yok yarencim ya benim gobegim deilde bacak ve basenlerim catladi. ins gobeim catlamaz yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?