inşallah çatlamazz.. benim alt tarafı çatlamış. küçük küçük inşallah büyümezz..
göbek deliğimin şekli zaten değiştiydi bide çatlak olunca hiç göbeğime bakasım gelmıyor
inşallah çatlamaz cnm. en çok korktuğum şeydi göbeğimin çatlaması. yağ falanda sürdüm okadar ( hala sürüyorum ) çatlıcağı varsa çatlıyor demekki.. inşallah bukadarla kalır..7. aydan sonra çatlıyor demişti herkes zaten . kafamçokkarıştı
yok yarencim ya benim gobegim deilde bacak ve basenlerim catladi. ins gobeim catlamaz yaa..
ne yemek yapacaksin iftara? bilmiyorumkismile
yetmedi yetmediiiio kadar tatil yaptiniz az geldi dmi? insaf insaff
erkekler et severyok yarencim ya benim gobegim deilde bacak ve basenlerim catladi. ins gobeim catlamaz yaa..
ne yemek yapacaksin iftara? bilmiyorumkismile
göbeğim henüz değil ama popom çatladı kaç gündür göbeğimde küçük küçük sivilce gibi şeyler çıktı sanıırm sıcaktan alerji oluyorum o haldeykende çatlak yağı sürünce çok kötü kaşınıyor anlıcağın şu an yağda kullanamıyorum inş.çatlamam popomu görünce şok olmuştum hiçbişey sürmüyodum oraya off dediğin giib inş. çatlamayız çok sinir bozucu...
alırsın alırsın hayatım merak etme sen.Bir gününü ayırıp e bebeğe gidip hepsini alırsın işte ben öyle yapcam.Şu an liste yaptım önüme netten bakıyorum ne nasıl hangisi iyi ne kadar diye.hööfffff sıkıldım:umursamaz: kocam yarında çalışacakmış : ( ben kızıma birşey alamadan doğurcam :sinifsinif:
hööfffff sıkıldım:umursamaz: kocam yarında çalışacakmış : ( ben kızıma birşey alamadan doğurcam :sinifsinif:
düşünmemlazım menün güselmiş . kolay gelsin vee afiyet olsun şimdidenn...
kaçgündür bizde hep gittik ii oluyor hazırcacık .
bugun ben ne yapsam acaba onu düşünüyorum bnde şimdiden. yarında biz davetliyiz iftara...yarın derdim yok hihii :))))
alırsın alırsın hayatım merak etme sen.Bir gününü ayırıp e bebeğe gidip hepsini alırsın işte ben öyle yapcam.Şu an liste yaptım önüme netten bakıyorum ne nasıl hangisi iyi ne kadar diye.
banyo küveti işini araştırdın mı cnm sen ya? Karar veremedim bak şimdi hangisini alcağıma
:roflol: yanliz cik finfikcim?
onada bakıyorum işte netten ancak netten bakabiliyorum malesef : ( setler var onları gidip incelemem lazım..
sağol canım düşünememiştim bunubenneyaptımki
merhaba arkadaşlar. a.s.ben 2009 kasım annesiyim
heyecanlı bekleyiş sürüyor. boshayallersmile artık iyice sabırsızlanmaya başladınız dimi boshayallersmile size tavsiyem bu günlerin tadını çıkarın. hamilelik çok özel bi dönem we ben yine hamile olmak istiyoruuuuuuuum ühüüüüüüüü:çok üzgünüm: Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah bi avazda kurtarsın inşallah ( bu laf bana çok boş gelirdi. ama normal doğum yapanlar bu lafı söylüyenlere büyük içtenlikle aaaamiiiiiiiinnnnnnnn desin)kaydirigubbakcemile3
buyur gel yaren, bu gun de dusunme =)
merhaba arkadaşlar. a.s.ben 2009 kasım annesiyim
heyecanlı bekleyiş sürüyor. boshayallersmile artık iyice sabırsızlanmaya başladınız dimi boshayallersmile size tavsiyem bu günlerin tadını çıkarın. hamilelik çok özel bi dönem we ben yine hamile olmak istiyoruuuuuuuum ühüüüüüüüü:çok üzgünüm: Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah bi avazda kurtarsın inşallah ( bu laf bana çok boş gelirdi. ama normal doğum yapanlar bu lafı söylüyenlere büyük içtenlikle aaaamiiiiiiiinnnnnnnn desin)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?