2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha kizlar bu arada dun tartildim tartilmaz olaydim en son 67 kioydum simdi 71 kilo olmusum doguma kadar kac kilo daha alirim sizce? en son agustosun ilk haftasi ebeye gitmistim orda tartilmistim 67 kiloydum simdi 71 pofff

göbeğim henüz değil ama popom çatladı kaç gündür göbeğimde küçük küçük sivilce gibi şeyler çıktı sanıırm sıcaktan alerji oluyorum o haldeykende çatlak yağı sürünce çok kötü kaşınıyor anlıcağın şu an yağda kullanamıyorum inş.çatlamam popomu görünce şok olmuştum hiçbişey sürmüyodum oraya off dediğin giib inş. çatlamayız çok sinir bozucu...

yok yarencim ya benim gobegim deilde bacak ve basenlerim catladi. ins gobeim catlamaz yaa..

ne yemek yapacaksin iftara? bilmiyorumkismile

benim gobegimde de simdilik bisey yok..

sehriyeli domates corbasi. ben normal kremali sade domates severim ama kuzenimin esi cok yemek seciyior. bari iftarda begenecegi seyler olsun dedim..

zeytinyagli olarak bezelye, buzluga kaldirmisim cikardim..

izmir kofte

pilav

salata

cheesecake...

oglene kadar bitireyim isimi gucumu, oglenden sonra ikindiye kadar kocamla disari cikicaz sonra geri gelcez insallah kaydirigubbakcemile2

propun oglunun adina ne karar verdiler ben kacirdim bilmiyorumkismile

menun guzelmis dusunmemlazim. prop oglunun ismini demir koymus kiz sende geldiinde gecmise bak bi zahmet yani yerimseniben
evet aso esim zaten etsiz yemegi yemekten saymiyo ben en iyisi bezelyeli etli yemek yapiimm borek corba bide pilav tamamdir bugunku menum hazirr tesekkurler asoo fikir icin cok zorlanmadim valla bu sefer yarinda kaynim gelio onada guzel bis seyler dusunuruz sonra

bugün bizde abimlere davetliyiz iftara bakayım ne yemekler yapacak yengecim...doğrusu ona da yazık erken gidip yardım ederim biri 2 yaşında biri 3 aylık iki yeğenim var kadın şimdiden yılmış durumda...

iyi hafta sonları arkdaşlar:)

Çalışan bir kasım annesi olarak sabah erken kalkıp temizliğe başladım ama bu saat oldu sadec abanyo ve yatak odasını bitirebildim.çok çobuk yoruluyorum yapamıyorum artık kardeşime rica edicem napiyim(((

ben hamileliğime 44 kilo lile başdım şim 52 kiloyum.kasım 28 doğumum olacak inşallah oğlum olcak:)))ben de karım çok şişti kilo da alınca göbekten çok korktum çatlamasın diye krem kullanıyorum..ama günde 1 kere sürebiliyorum((ama kalçamı hiç sormayın sanki bir Türkiye karayolları haritası öyle ince falan da değil..moralim çoook bozuluyooo görünce((

ben ne yemek yapsam bilmiyorum ama mercimek çorbası canım istiyooo:)))

benımde kaşınıyordu çook . tırnağımı değdirmedim hiç badimin üstünden kaşıdım ama yıne çatladı .. benımde popomda çatlak yok . keşke popomda olsaydıda göbeğimde olmasaydı
ama napalım oldu artık . daha kötü olmasında .

düşünmemlazım menün güselmiş . kolay gelsin vee afiyet olsun şimdidenn...
kaçgündür bizde hep gittik ii oluyor hazırcacık .
bugun ben ne yapsam acaba onu düşünüyorum bnde şimdiden. yarında biz davetliyiz iftara...yarın derdim yok hihii :))))

dusunmemlazim sen 10 kilo aldin cok deil bence ben 18 kilo aldim yani dusun artik iki ay daha var daha ne kadar alabilirimki ama herkes dogumdan sonra inersin diolar bakalim inecemmi cikacammi
naner ne guzel benzetmisiin ole catlaklarini valla benimkide ayni ole kara yollari haritasi gibi

hööfffff sıkıldım:umursamaz: kocam yarında çalışacakmış : ( ben kızıma birşey alamadan doğurcam :sinifsinif:
alırsın alırsın hayatım merak etme sen.Bir gününü ayırıp e bebeğe gidip hepsini alırsın işte ben öyle yapcam.Şu an liste yaptım önüme netten bakıyorum ne nasıl hangisi iyi ne kadar diye.
banyo küveti işini araştırdın mı cnm sen ya? Karar veremedim bak şimdi hangisini alcağıma

buyur gel yaren, bu gun de dusunme =)

onada bakıyorum işte netten ancak netten bakabiliyorum malesef : ( setler var onları gidip incelemem lazım..

:roflol: yanliz cik finfikcim?

sağol canım düşünememiştim bunubenneyaptımki

merhaba arkadaşlar. a.s.ben 2009 kasım annesiyim
heyecanlı bekleyiş sürüyor. boshayallersmile artık iyice sabırsızlanmaya başladınız dimi boshayallersmile size tavsiyem bu günlerin tadını çıkarın. hamilelik çok özel bi dönem we ben yine hamile olmak istiyoruuuuuuuum ühüüüüüüüü:çok üzgünüm: Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah bi avazda kurtarsın inşallah ( bu laf bana çok boş gelirdi. ama normal doğum yapanlar bu lafı söylüyenlere büyük içtenlikle aaaamiiiiiiiinnnnnnnn desin)kaydirigubbakcemile3

onada bakıyorum işte netten ancak netten bakabiliyorum malesef : ( setler var onları gidip incelemem lazım..

sağol canım düşünememiştim bunubenneyaptımki

canım biliyosun ben kaç aydır evde yatıyodum bi çorap bile alamamıştım listeyi yapıp nerden neyi alacağına karar verirsen bi günlük işi var bi gün çıktım sadece bi kaç parça eksiğimiz kaldı benimde gözümde çok büyüyordu ama dediğim gibi listeyi falan yapınca bitiyor bi günde pazartesi tatil misiniz siz?

amin canım sen ne güzel bbeğini kucağına almışsın darısı bizlere inş...

buyur gel yaren, bu gun de dusunme =)

ayy canım çok teşekkür ederimm hemen geliyoorumm :)))) sempatiksalakcinni

aminnnn çok sağolun.. inşallah sizde tekrar hamile olursunuz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…