2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaaaaaaaaaaaaa... kitap yoktu D&R daaaaaa... bı ıkı gun ıcınde gelır bızım magzaya ıstersenız hangı magazalarda olduguna bakalım dedıler.. sankı ben d&r d&r gezıp kıtabı arayacam çok üzüldüm yahuu..

hazal minik ayıcık 18 kilo mu almışsın :) sen de diyet yap bence bizimle 20yle bıtır bu işi, çok da anormal olmaz o zmn :) benım belım catladı, popom da catladı, gobekte ve bacaklarda hanuz bısı yok, amaaaaaannnnnn lanet olsun :))

bi kitaba heveslenip bulamayınca bende çok sinir olurum baksaydınız başka yerlerede vaktiniz varsa

abooo ben tek basımaydım baska yere gıdemezdım valla cok sıcak bı de ogle sıcagı tobe gıdemem

kocam bıraktı sadece ısyerı avm nın hemen yanında o yuzden yanı onla cıktık.. cok bozuldum cok... pzts de gıderım artık salı da carsamba da :)))

kız o zman ii yapmışsın bu sıcakta gezme zaten ben kocan yanında sandım ..

prop oğlunın ismi belli olmuş hadi hayırlı olsun canımm .
toprak deniz derken demir olacak ... adıyla yaşasın sağlıkla inşallahh ..
büyük yükten kurtulmuş oldun :)))

yaren evet çok şükür.. ılk demır demıstım babasına babası ıstememıstı.. sonra toprak dedım onu zaten pek kabul etmemıstı ama eh demıstı.. snr denız ı begendı saolsun ama burda da konusuldu ya o gun unisex ısımler sıkıntı yaratıo dıye bgn de babannem bombayı patlattı bız denız ısmını karılara koyarız dıye :) bend e sbh kocama gıttım madem denız ısmını begendın demırı nıye begenmıosun ben demır ıstıorum yeter artık of puf dedım, tamam ulan demır olsun dedı :) hatta bugun hep Demir diye hitap ettik oğluma çok mutluyum çok :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 babanen gerçekten bombayı patlatmış . iiki demiş bak. istediğin isim olacak ne güssell .. demir güsel gerçekten

gerçekten isim bulmak ne kadar zor yaaaa. az mı düşünmedim ben. hoş düşündüklerim olmadı.
hep çevrede akrabalarda vardı beğendiklerimiz o yuzden koyamadık .
ama nihayet belli artık ismi . bende alıştım iicee :))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 babanen gerçekten bombayı patlatmış . iiki demiş bak. istediğin isim olacak ne güssell .. demir güsel gerçekten

tatlım babannem orda bambaska bı kelıme kullandı ama buraya yazamıyorum ne yazık kı :)) azıcık agzı bozuktur da babannemın tahmin yürütebilirsin belkı :)))

ya benim kocamda emir zahir i kabul etti ama o gün belim ağrıyo diye mıymıylanıyodum sen bizim çocuğumuzu galiba sevmiyosun hep şikayet ediyosun zaten sevsen çocuğa zahir diye isim koymazsın zahir ne la diyo hala ama ben iki isim koymak istiyorum yoksa ikinci ismi kayınbabamın adını koyalım diye krizlere girecek kayınvalidem tek emir olmaz ben napıcam şaşırdım ya offff...

tatlım babannem orda bambaska bı kelıme kullandı ama buraya yazamıyorum ne yazık kı :)) azıcık agzı bozuktur da babannemın tahmin yürütebilirsin belkı :)))

:roflol::roflol::roflol: abooo tam bombaa ozamannnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy valla burda Komşu Fırın dıye bı yer var.. allahım butun ekmeklerı olaganustu oluyo.. 20 tane de cesıt var.. çok tahıllısından alıyorum genelde bazen zeytınlı bazen de tam tahıllı alıorum hıc sırf kepeklı almadım yıyemıom cunku tadı kotu

yaren zeynep guzel isim ben eskı ısımlerı sevmem bı tek Elif ve Zeynep ısımlerını begenırım eskılerden bak.. ayrıca ısım koyarken ben manasına, soyısmımızle uyumuna, ulama yapmasına fln da dıkkat ettım..

bu arada benım adımın başharfi B, kocamınki C, oğlumuzunki D olmuş oluo :))

liste hazır ve nazır çantamda bekliyor ajandama yazdım her bişeyi nerelere gidilecek neler alınacak ama zaman yok : ((
Pazartesi de çalışıyoruz maleseffff:umursamaz:

komşu fırın burdada vardı kapandı ama . gerçekten çok güseldi ekmekleri çeşit çeşit...hele mısır ekmeği çok güsel oluyodu..başkada öle fırın yok burda .

evet zeynep benımde hoşuma gidiyordu. küçük çocuklarda hoşuma gidiyor..:)
bizim soyismimizede uyuyor. bide naz olcak . soyismimizdede z var ... pek bi güsel oluyor :)))-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…