2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heueheuhueh... sıkılıo valla çıkıp çıkıp elim boş dönmek zorunda kalıyorum.. bi de bu bez olayını cozemıyorum 1-2-3 numaraların hepsının ıcınde 4 kg var, bırının ust sınırı bırının alt sınırı ama 4 kg hepsını kullanabılıo gorunuo, hangısını almak lazım kı o zaman :S

primanın yeni bebek diye bi bezi var 3-6 kg.arası biz onu aldık...

ilk aşamada üst sınırı 4 kg olanı almalıyız bana kalırsa :S

alt sınırı 4 kg olanın üst sınırı 6 kg falansa büyük gelir bebelerin poposuna :S

bezi stok yapma bence len 2 paket yenidoğan al yeter

bi paket aldık tatlım inan üst sınır 4kg.olanı bilmiyodum bile markette bu vardı üstündede yeni bebek yazınca atladım hemen, bi pakette üst sınır 4kg.olandan almak lazım o zaman..

bence üst sınırı 4 olan fazla alamamak lazım
bebek maksimum 3-3,5 kilo dünyaya geliyor
onu düşünerek söyledim ve aldım diyebilirim
ben şimdi 1 paket daha primanın yeni serisinden alıp daha sonra alt sınırı 4 olanlardan almayı düşünüyorumşakkıdı

ben de 2 tane 2 numara, 2 tane de 3 numara almış oldum :) stoklamıyorum fınfıkcım almak zorunda kaldım o gun e-bebekte cekım vardı nası bıtırcemı bılemedım kalanı bezle tamamladım zaten 2 numara var dıye 3 aldım bu sefer de.. yanı 1 numara hıc almadım ben.. 2 numara 3-6 kg arası yazıo, bızımkı de 4 dogsa tamamdır gıbı dusundum bılemedım ben onu..

ben bundan almıştım prop
Prima Premium Care Yenidoğan Paket 78 Adet (2-5 Kg) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
1-2 tane daha alırım market alışverişi yaparken
sonrada bir üst numaradan alırım
bazı bebekler 1 numarayı 1 hafta bile kullanamıyormuş
bi arkadaşım söylemişti

bebekle ılgılı herşey ne kadar da zor :))

evet buna katılıyorum
birde biz çok seçiciyiz işimiz daha da zorlaşıyor

kızlarr şimdi bilgisayarın başınageçebildim offff çok sıcakk artık ayakları şişiyor sürekli oturmaltan heralde ayaklarımı uzatıyorum ama cık genede şişiyor iki gündür öyle

arkadaşımızın bebeği çok tatlııııı minnacık sabah hastraneye gittim bende iş yerinede nts ye giricem hastanedeyim dedim yoksa izin vermezler kimse yok mağazayı açıcak neyse arkadaşım ameliyatttan çıktı 9:30 gibi geldim mağazayaa panik yapmışlarrr iş yerindekilerr doğum iznine ne zaman çıkıyorsun kaç aylık oldun :)

dedim endişelencek bişi yok ben biras panik oldum herşey normalmiş dedimmm :)

fıkfıkçımm alışveriş işini bir günde halledersin neler alıcağını bilmen yeterli miracle arkadaşın dediği gibi

bende senin gibi pazartesi çalışanlardanım malesefff

güya oruç tutuyo kocam saat kaç oldu hala uyuyor doğrusu 4 te yattı ama uyandırayım artık iftara abimlere gitcez erken gidip bebek sevelim biraz görüşürüz kıslar muckssss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…