liste hazır ve nazır çantamda bekliyor ajandama yazdım her bişeyi nerelere gidilecek neler alınacak ama zaman yok : ((
Pazartesi de çalışıyoruz maleseffff:umursamaz:
fınfık ben gelırım senle gıdıp berbaer yapalım alışverişi kaydirigubbakcemile3
:roflol: kendi alışverişin bitti canın sıkılıyor di mi len :roflol:
heueheuhueh... sıkılıo valla çıkıp çıkıp elim boş dönmek zorunda kalıyorum.. bi de bu bez olayını cozemıyorum 1-2-3 numaraların hepsının ıcınde 4 kg var, bırının ust sınırı bırının alt sınırı ama 4 kg hepsını kullanabılıo gorunuo, hangısını almak lazım kı o zaman :S
heueheuhueh... sıkılıo valla çıkıp çıkıp elim boş dönmek zorunda kalıyorum.. bi de bu bez olayını cozemıyorum 1-2-3 numaraların hepsının ıcınde 4 kg var, bırının ust sınırı bırının alt sınırı ama 4 kg hepsını kullanabılıo gorunuo, hangısını almak lazım kı o zaman :S
ilk aşamada üst sınırı 4 kg olanı almalıyız bana kalırsa :S
alt sınırı 4 kg olanın üst sınırı 6 kg falansa büyük gelir bebelerin poposuna :S
bezi stok yapma bence len 2 paket yenidoğan al yeter
bebekle ılgılı herşey ne kadar da zor :))
ben de 2 tane 2 numara, 2 tane de 3 numara almış oldum :) stoklamıyorum fınfıkcım almak zorunda kaldım o gun e-bebekte cekım vardı nası bıtırcemı bılemedım kalanı bezle tamamladım zaten 2 numara var dıye 3 aldım bu sefer de.. yanı 1 numara hıc almadım ben.. 2 numara 3-6 kg arası yazıo, bızımkı de 4 dogsa tamamdır gıbı dusundum bılemedım ben onu..
bebekle ılgılı herşey ne kadar da zor :))
barays senın aldıgın 1 numara işte :S bı hafta bıle kullanamıcaksa almıyım bence ne gerek var 2yle baslasın dırek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?