figen hoşgeldin
siz beni tanımadığınız için teselli etmeye çalışıyorsunuz : ((
ben bir yatak odası takımı için 4 ay gezmiş dolaşmış bir kadınım :gitme:
bir günde ancak kendime gecelik alırım :sinifsinif:
iloş açık tabiii kiiiiii.... aynen dedıgın gıbı stres olmayın bı seferde halledersınız herseyı.. ama sıze bı uyarı benım gıbı salaklık yapıp deterjanı ordan almayın sakın :) toplam 7 TL kazık yemıs oldum 15 tl lık urunde :)))
iloş açık tabiii kiiiiii.... aynen dedıgın gıbı stres olmayın bı seferde halledersınız herseyı.. ama sıze bı uyarı benım gıbı salaklık yapıp deterjanı ordan almayın sakın :) toplam 7 TL kazık yemıs oldum 15 tl lık urunde :)))
ben hacışakirin bebekler için olan beyaz sabun tozunu alıcam deterjan olaraktan oda her markette var zaten =) hatta dedim yarın alayımda 2 hastane çıkışını yıkayıp ütüliim ne olur ne olmaz hazır dursun
valla barays yanda Kiler market var deterjan da yumusatıcı da 3 küsür tl daha ucuzdu şok oldum gorunce kocama da dıyemedım :)))
evet canım demek ki bunu konuşacakmışız kaydirigubbakcemile3ay bencedeee yaaa aynen.
yazlık dedin de aklıma geldi rüyamda karasuya gidiyoduk biz. ne alakaysaD : demekki bunu konuşcağımız içinmişkaydirigubbakcemile3
göğüs pompasını da medela mini elektrikli pilli alacam sanırım
genel olarak bu ürün önerilmiş
evet canım demek ki bunu konuşacakmışız kaydirigubbakcemile3
ay kızlar ben de evdeyim bişey yapmadım bi çamaşır yıkadım bi de balkonu o kadar.. 2.makine çamaşır da dönüyo niyeyse yorgun hissediyorum kendimi, sabah yataktan fırlayıp hastaneye gittim diye heralde..
propcum demir ismi çok güzel. birkaç arkadaşım koydu benim de. ismiyle yaşasınn
saol canımm.. bızım etrafımızda da yok hıc rahat rahat koyuyoruz :)
ben evelsı gunden berı 14 makıne yıkadım :S sırf bugun 4 makıne yıkandı ve bıttı corap kalmadı yıkancak cok sukur ama bır utu bırıktı kı sorma gıtsın.. yr n da utu yapıcam..akannehir
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?