2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar şanslıyımmmm.
ne yemek yapsam diye düşünüp duruyordum .
arkadaşım aradı bahçede iftar yapçaklrmış sizde gelin dedi . eşimi aradım söyledım o da tamam dedi. bugunde yeemek derdim yookkk ... çok sevindirik oldum :dance:

ay hepsı utulencek sey degıl cnm, bı kere nevresımlerı utulemıorum hamıle kaldıgımdan berı, 3 makıne sırf nevresım vardı, don çorap fln onları da cıkar, koltuk sandalye kılıfları fln vardı, banyo paspaslarını cıkar, tuller zaten coktan yıkandı asıldı bıle, bana 4 makıne fln ıste utulencek cıktı o bıle gozumde buyuyo.. tiksiniyorum ütüden

Amerika'da altı bebek annesiyken, tanımadığı bir donörden aldığı spermlerle tüp bebek yöntemiyle sekizlere hamile kalan Nadya Süleyman'ın hamile fotoğrafları yayınlandı. 33 yaşındaki kadının doğumdan sadece 8 gün önce çekilen fotoğraflarında devasa karnı gözler önüne geliyor.

[/URL][/IMG] akannehirakannehirakannehir

ayyy çok kötü yaa bakamadımm benn ...
benım minik minik çatladı ona bile bakamıyorum gerçi . Ayy Allah korusunn:1no2:

evet az aldım . geçen ay 3 kilo almıştım . şimdi nekadar aldım bilmiyorum .
kiloylada alakası yokmuş . ben çok kilo almadım belki çatlamam diyordum .
çatlıcağı varsa çatlıyor işte

ne bileyim çatlamadan önce kaşınıyomuş yaa benımde kafam çatlarmış kaydirigubbakcemile3 bit daha iyi bir ihtimal tövbe tövbeee:))

toplam 3 kılo mu aldın ayıcıkkkkkkkkkkkakannehir
evet kıloyla ılgısı yok ne yazık kı tabı

evett 3 kiloo :sinifsinif:
bakalım bu ay ne kadar almışım. almışımdır bikaç kilo heraldeee..
yiyorum yiyorum nereye gidiyo bende anlamadm bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…