Çıkamadım zaten el ayak bakımım vardı bugün benim.Benim bakımımı yapan kadın bugün acil çıkmak zorunda kalmış arayıp haber verdiler.Ondan başkasına yaptırmıyorum en güzel yapan o diye.Alışveriş için d ebu sıcakta çıkamıcam valla hiç kesin komalık olurumkaydirigubbakcemile3 karı koca pc başında oyalanıyoruz.havuza inelim diyorum ona da inmiyor havuza girmemi istemiyor mikrop fln kaparsın ne gerek var şimdi o ihtimale diyor.Asoooooo.. Yafrum sen basını cıkartma bugun dısarı gercekten ınanılmaz sıcakmış :S
evet 1 paket bile yeterli olabiliyormuş
ilk aşamada üst sınırı 4 kg olanı almalıyız bana kalırsa :S
alt sınırı 4 kg olanın üst sınırı 6 kg falansa büyük gelir bebelerin poposuna :S
bezi stok yapma bence len 2 paket yenidoğan al yeter
Ben de bir paket prima premium care yenidoğan aldım en güzeli oymuş. 1 paket ondan var 1 paket huggies 3-6 kg var ama bir daha huggies almıcam primaya devam yani. yenidoğandan 1 paket aldım o da hastane çantasında dursun diye zaten içinde 78 tane var belki paket bitmesine yakın bebek 2 numara beze geçer.o yüzden 1 paketten başka almıcam hatta artık bebek bezi de almıcam şimdilik yeter sonra elde patlıyormuş.ben bundan almıştım prop
Prima Premium Care Yenidoğan Paket 78 Adet (2-5 Kg) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
1-2 tane daha alırım market alışverişi yaparken
sonrada bir üst numaradan alırım
bazı bebekler 1 numarayı 1 hafta bile kullanamıyormuş
bi arkadaşım söylemişti
evet buna katılıyorum
birde biz çok seçiciyiz işimiz daha da zorlaşıyor
ben de 69la hamıle kaldım ama boy faktörü var malum :))) ben 12yı gecmıcem kesın o yuzden mutluyum boyle gitsin işalla 11 haftacık kaldı surda tahmini,, belkı daha da az :)
senin boyun kaç peki
Bizim havuz çok temiz çok düzenli yapılıyor bakımları.En kaliteli en hijyenik koşullarda bakımı yapılıyor ama yok benimki izin vermiyor artık.havuza gırme tabı tatlım ya ben bızım sıtedekı havuza asla gırmem mesela teeee sports a kdr bosuna mı gıdıorum.. dısarı cıkmadıgın da cıdden ıyı olmuş ben bıle bı fena oldum senı dusunemıyorum :S
ben de belkı bı tane yenıdogan almalıyım o zmn bu hafta cocuk doktoruyla randevm var sorarım ona bunu da..
bende 161 prop cum
kilo da 49 du
Bizim havuz çok temiz çok düzenli yapılıyor bakımları.En kaliteli en hijyenik koşullarda bakımı yapılıyor ama yok benimki izin vermiyor artık.
1 tane yenidoğan al bence sonuçta yenidoğan diye çıkarmışlar demekki lazım oluyor.al dursun işte zaten 1 paket yeter bence ben başka almıcam yenidoğan paketinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?