2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla tabı senın sucun yok saglıklı beslenıosan.. ben en basından dıyetısyene gıtseydım keske, bak 1 aydır gram almadım :S ama bastan gıtseydım buyuk ihtimalle bıkmıs olurdum son aylarda gıttıgım de o acıdan ıyı oldu.. cok kıskandım senı cok

:)) Allah senii
sağlıklı beslenıyorum tabi cnm yaa. çokda yiyorum karnım hemen acıkıyor ztn.
doktor sen kilo almamışsın ama bebeğin kilosu gayet güsel demişti . öylelikle içim rahatlamıştı .
senin de sonradan gitmen ii olmuş gerçekten . başından beri gitseydın canmı dayanırdı diyete :))

bide ben az kiloyla hamıle kalmadım . 68 le hamile kaldım . o yuzden doktor bişey demıyor heralde. kilom az olup , almasaydım o zaman kötü olurdu .

ben de 69la hamıle kaldım ama boy faktörü var malum :))) ben 12yı gecmıcem kesın o yuzden mutluyum boyle gitsin işalla 11 haftacık kaldı surda tahmini,, belkı daha da az :)

Asoooooo.. Yafrum sen basını cıkartma bugun dısarı gercekten ınanılmaz sıcakmış :S
Çıkamadım zaten el ayak bakımım vardı bugün benim.Benim bakımımı yapan kadın bugün acil çıkmak zorunda kalmış arayıp haber verdiler.Ondan başkasına yaptırmıyorum en güzel yapan o diye.Alışveriş için d ebu sıcakta çıkamıcam valla hiç kesin komalık olurumkaydirigubbakcemile3 karı koca pc başında oyalanıyoruz.havuza inelim diyorum ona da inmiyor havuza girmemi istemiyor mikrop fln kaparsın ne gerek var şimdi o ihtimale diyor.
evet 1 paket bile yeterli olabiliyormuş
Ben de bir paket prima premium care yenidoğan aldım en güzeli oymuş. 1 paket ondan var 1 paket huggies 3-6 kg var ama bir daha huggies almıcam primaya devam yani. yenidoğandan 1 paket aldım o da hastane çantasında dursun diye zaten içinde 78 tane var belki paket bitmesine yakın bebek 2 numara beze geçer.o yüzden 1 paketten başka almıcam hatta artık bebek bezi de almıcam şimdilik yeter sonra elde patlıyormuş.

Chicco nun bebek bakım çantasından aldım az önce netten.Bijo da almıştı ondan sanırım.O bakım kremleri içinde var başka da almıcam bakım kremi.Önce bunları kullansın bakayım alerji yapcak mı faydası olcak mı diye.Bakım krem işi bitmiştir şimdilik.Bir de lansinoh göğüs pedi de aldım bakalım 66lı olandan.onu da önce bi denicem memnun kalırsam devamını alırım.

havuza gırme tabı tatlım ya ben bızım sıtedekı havuza asla gırmem mesela teeee sports a kdr bosuna mı gıdıorum.. dısarı cıkmadıgın da cıdden ıyı olmuş ben bıle bı fena oldum senı dusunemıyorum :S

ben de belkı bı tane yenıdogan almalıyım o zmn bu hafta cocuk doktoruyla randevm var sorarım ona bunu da..

Fınfıkçım ben park yatağa yüzde yüz karar verdim.Ya nalanınkinden alcam ya da kraft marka olandan ama içinin yatağını keisnlikle ortopedik alcam.Ebebekten seçtim listeme ekledim gittiğimde alcam. chicco 399 kraft 299 arasındaki farkı öğrenip ona göre alcam.hemen hemen aynıysa kraft alcam çünkü zaten onu ilk 15 gün hadi en fazla 1 ay kullancak geceleri. gündüzleri de içine koyar oyalarım fln filan yani. Söyliyim dedim sen de ben gibi kararsızdın ya.

yaren anladım tabı senın az alman senın ıcın de bebek acısından da daha saglıklıymış dogru olanı yapıosun bu durumda

normalmiş yarenn cim boyun kilon da fazla değilmiş
benim yengem 155 boyunda ve 80 kilo ile hamile kaldı
83le doğuma gitti bebişi de 3 kiloya yakın doğdu o yüzdne sordum

Bizim havuz çok temiz çok düzenli yapılıyor bakımları.En kaliteli en hijyenik koşullarda bakımı yapılıyor ama yok benimki izin vermiyor artık.
1 tane yenidoğan al bence sonuçta yenidoğan diye çıkarmışlar demekki lazım oluyor.al dursun işte zaten 1 paket yeter bence ben başka almıcam yenidoğan paketinden

ne kadar mantıklı bir cümle kurdun lan :) adı ustunde yenıdogan dıosun yanı :))) haklısın tabı sorcam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…