2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım cnm . bende kafama takmıyorum o yuzden. az almışım dıye doktorda bişey derdi . o da demedi . az kiloyla hamıle kalmadığım için . o yuzden içim rahat.
napalım sağlıkla doğsunlarda. elimizde değil kilo çok alıp almamak .

ne kadar mantıklı bir cümle kurdun lan :) adı ustunde yenıdogan dıosun yanı :))) haklısın tabı sorcam doktora
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hee valla öyle sen emzik biberon işini de sorcan mı doktora bakiyim
tabi tabi aynı canım 161=181 değil mi
atlamış gibi oldum ama kilo ve boy orantısı için demiştir prop eminimki

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hee valla öyle sen emzik biberon işini de sorcan mı doktora bakiyim

atlamış gibi oldum ama kilo ve boy orantısı için demiştir prop eminimki

:))) aynen öyle asocum onun için demiştim :) boşver arada atlamak iyidir zemuszemus
yani teo 161-49= 12 181-69=12

bazılarını sordum bile tatlım bu emzik biberon hakkında senın merak ettiğin bişi varsa ben zaten sorduysam cevap vereyim sormadıysam da gıttıgımde sormak ıcın not alayım, sen ne merak ediyosun?

haa anladım pardon prop özür
acaba 6 yı 8 mi gördüm dedim hani aramızda 20 cm gibi azıcık miktar var ya:)
ya ben hiç alışveriş yapmadım araştırmıyorum da ne kadar gailesizim
gerçi annem sağolsun ilk torun heyecanıyla aylar öncesinden başladı ama bende tık yok

valla rahatsınız hee ben her boku takıom kafaya :) herşeyı de soruorum doktoru bezdırdım...
doktorum dedı kı ıkı ay sonra ben kurtuluorum senden artık cocuk doktoru ugrascak senınle :) sen jınekolojıdekı uzmanlıgını tamamladın pediatriye geldi sıra dedi opuyorumnanaktan heueheueh

:))))))) sazan aso
ya şeyi merak ettim canım okudum gerçi hangisini kullanmak gerek fln diye ama doktorun önerisini de merak ettim. Mesela kauçuk ve silikon seçimi ya da damaklı damaksız fln filan gibi. sen ne aldın biberon.

ben biberon nuk aldım cam olanından damaklı gibi galıba ucu tam anlamadım :S
ama zaten okumuşsun ben sadece damak olayını sormustum 1 yaşınakadar damaksız olanlar kullnılsa daha iyi cunku anne memesıne en yakını odur demıstı doktor da.. ayrıca otekını de okudum bı suru yerden diş çıkartana kadar silikon, diş çıkarttıktan sonra da kauçuk kullanılması gerekiomuş.. emzik kullanmayı düşünmüyorum malum o yuzden sormıcaktım ama sorayım bunu da tekrar

biberon mu aman yarabbim
ben hiçbişey almadım ya
maşallah size
odayı da mı almadın yoksa?odanın siparişi zaten 1ay sonra kokusu çıkması fln filan ayrı bir süre. havalar iyiyken alsaydın havalandırması kolay olurdu en azından. havalar soğuk olsa biraz zor havalandırırdık mesela.Bayramdan sonra annem gelcek onla alışverişe çıkcaz sonra bebeğin odasını hazırlıcaz işte yavaştan yıkama ütüleme işleri fln filan.

teolog dalga mı gecıosun arkadaşııımmmmmm.. ciciler topiğini görmedin heralde :))
ben her bişiyini aldım oğlumun kendısını beklemekteyım zaten,opuyorumnanaktan hatta herseyını aldıgım ıcın sıkılıom sımdı para harcıcak bısı kalmadı dıye

vereliniortak

Evet aynı şekilde ben de bunları okumuştum zaten.Diş çıkarana kdara silikon çünkü diş çıkmaya başlayınca silikonu ısırıp koparıyolarmış küçük canavarlar

Evet aynı şekilde ben de bunları okumuştum zaten.Diş çıkarana kdara silikon çünkü diş çıkmaya başlayınca silikonu ısırıp koparıyolarmış küçük canavarlar

şimdi bi kitap okuyorum bu şahsiyetlerden küçük mağara adamları diye bahsediliyor kitapta ne kadar haklılar değil mi :)

işalla emzik kullanmama kararım bozulmak zorunda kalmaz, çok sinir oluom 2-3 yaşında agzında emzık dolasan cocuklara, poffff

yoo kızlar valla dalga gecmiyorum odayı da almadım
doğuma bir ay kala yatak ve komidin almayı düşünüyoruz
biz kasabada kalıyoruz
bir ay kala merkeze indiğimizde toptan yapmayı planlıyoruz

e oda alınmıcaksa koku fln yapmaz zaten de.. sen doguma bı ay kaldıgını nası anlıcaksın? ya haftaya dogurursan allah korusun? bebeklerın hepsı zamanında dogmuo kı hastane cantan fln hazır olmalı 28. haftadan snr en azından o hazır olmalı yanı..

selam kızlar
bugün doktor amcamıza gittik kızımız 1400 gr olmuş ve artık rahim kanalını kapatmıyormuş ama genede istirahate devam dedi ayın 6 sına randevu al dedi bir sürü tahlil vericem kan biyokimya idrar filan ve nst ye giricem 7 eylülden itibaren erken doğumun en yüksek olduğu haftalara giriyorsun kendini çok iyi kontrol et dedi veeeee 37. haftadan sonra bakıcakmış sınır 36+0 dedi eğer bebeğin kilosu boyu müsaitse büyük ihtimal sezeryana alıcam dedi sen riskli gebeliklere giriyorsun riske atamam dedi bende boynum kıldan ince dedim aslında normal doğum yapmış biri olarak her ne kadar doğumda doktorlara yalvarsamda beni sezeryana alın diye o acıyla yine normal doğum istiyordum hep dua ediyordum ama riskede girmek istemiyorum açıkçası doktorum ne öneriyorsa onu yapıcam ama tabi işin birde kader kısmet bölümü var bakarız belki kendisi gelmek ister ama doktorum o anda ne karar verir bilemem artık hakkımda hayırlısı en iyisi neyse o olsun

bu arada bende toplamda 7 kilo almışım

doktorum istirahat dedi bende yandan yandan sırıttım :jeyyar: görümcemle kocişte vardı çıkar çıkmaz atladık taksiye hadi dedim avm lere akalım :lepi: neyse dinlene dinlene epey gezdim ayların acısını çıkardım sonrasında yiycem bütün fırçaları umursamadan sositososito ve kızıma boynerden çok tatlı bir tulumla biberon aldım aslında daha çok şey almak istiyordum ama yeni sezon çok azdı hep yazlık vardı bidahakine artık dedim hevesimi azcık aldım ve evimin yolunu tuttum
şimdilik bu kadar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…