aynıymışız yani bu durumda :) ama ben 9 kılo aldım o ayrı bı mesele tabı
ne kadar mantıklı bir cümle kurdun lan :) adı ustunde yenıdogan dıosun yanı :))) haklısın tabı sorcam doktora
atlamış gibi oldum ama kilo ve boy orantısı için demiştir prop eminimkitabi tabi aynı canım 161=181 değil mi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hee valla öyle sen emzik biberon işini de sorcan mı doktora bakiyim
atlamış gibi oldum ama kilo ve boy orantısı için demiştir prop eminimki
:))))))) sazan aso:))) aynen öyle asocum onun için demiştim :) boşver arada atlamak iyidir zemuszemus
yani teo 161-49= 12 181-69=12
bazılarını sordum bile tatlım bu emzik biberon hakkında senın merak ettiğin bişi varsa ben zaten sorduysam cevap vereyim sormadıysam da gıttıgımde sormak ıcın not alayım, sen ne merak ediyosun?
odayı da mı almadın yoksa?odanın siparişi zaten 1ay sonra kokusu çıkması fln filan ayrı bir süre. havalar iyiyken alsaydın havalandırması kolay olurdu en azından. havalar soğuk olsa biraz zor havalandırırdık mesela.Bayramdan sonra annem gelcek onla alışverişe çıkcaz sonra bebeğin odasını hazırlıcaz işte yavaştan yıkama ütüleme işleri fln filan.biberon mu aman yarabbim
ben hiçbişey almadım ya
maşallah size
odayı da mı almadın yoksa?odanın siparişi zaten 1ay sonra kokusu çıkması fln filan ayrı bir süre. havalar iyiyken alsaydın havalandırması kolay olurdu en azından. havalar soğuk olsa biraz zor havalandırırdık mesela.Bayramdan sonra annem gelcek onla alışverişe çıkcaz sonra bebeğin odasını hazırlıcaz işte yavaştan yıkama ütüleme işleri fln filan.
Evet aynı şekilde ben de bunları okumuştum zaten.Diş çıkarana kdara silikon çünkü diş çıkmaya başlayınca silikonu ısırıp koparıyolarmışben biberon nuk aldım cam olanından damaklı gibi galıba ucu tam anlamadım :S
ama zaten okumuşsun ben sadece damak olayını sormustum 1 yaşınakadar damaksız olanlar kullnılsa daha iyi cunku anne memesıne en yakını odur demıstı doktor da.. ayrıca otekını de okudum bı suru yerden diş çıkartana kadar silikon, diş çıkarttıktan sonra da kauçuk kullanılması gerekiomuş.. emzik kullanmayı düşünmüyorum malum o yuzden sormıcaktım ama sorayım bunu da tekrar
Evet aynı şekilde ben de bunları okumuştum zaten.Diş çıkarana kdara silikon çünkü diş çıkmaya başlayınca silikonu ısırıp koparıyolarmışküçük canavarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?