ay evet ya aynen öyle oldu.Her şey parça parça çünkü daha uf.Annem gelsin o zman şekillenir birçok şeyaso senın oda da yerlessın de bıran once son halının fotolarını koy, parca parca koydun hepsını
ben de eşşek kdr olduklarında uyuz oluyorum aynen ama elcam emzik.dursun belki kullanmaz.Benim kız kardeşim hiç kullanmadı emzik.ağladıkça fln annem vermeye çalışmıştı ama bizimki kullanmadı hiç bir kere bile kullanmadı. belki d ebizimkiler de kullanmazlar.sonra bir de sigara bıraktırır gibi emzik bıraktırmak zorunda kalcaz.şimdi bi kitap okuyorum bu şahsiyetlerden küçük mağara adamları diye bahsediliyor kitapta ne kadar haklılar değil mi :)
işalla emzik kullanmama kararım bozulmak zorunda kalmaz, çok sinir oluom 2-3 yaşında agzında emzık dolasan cocuklara, poffff
bencede yani benim de en büyük korkum erken doğum.bayramdan sonra her şeyi tamam olcak inşallah. artık erken doğum bekleme aşamasındayız ne de olsa.28i geçince erken doğum riski başlıyormuş.e oda alınmıcaksa koku fln yapmaz zaten de.. sen doguma bı ay kaldıgını nası anlıcaksın? ya haftaya dogurursan allah korusun? bebeklerın hepsı zamanında dogmuo kı hastane cantan fln hazır olmalı 28. haftadan snr en azından o hazır olmalı yanı..
selam kızlar
bugün doktor amcamıza gittik kızımız 1400 gr olmuşve artık rahim kanalını kapatmıyormuş ama genede istirahate devam dedi ayın 6 sına randevu al dedi bir sürü tahlil vericem kan biyokimya idrar filan ve nst ye giricem 7 eylülden itibaren erken doğumun en yüksek olduğu haftalara giriyorsun kendini çok iyi kontrol et dedi veeeee 37. haftadan sonra bakıcakmış sınır 36+0 dedi eğer bebeğin kilosu boyu müsaitse büyük ihtimal sezeryana alıcam dedi sen riskli gebeliklere giriyorsun riske atamam dedi bende boynum kıldan ince dedim aslında normal doğum yapmış biri olarak her ne kadar doğumda doktorlara yalvarsamda beni sezeryana alın diye o acıyla yine normal doğum istiyordum hep dua ediyordum ama riskede girmek istemiyorum açıkçası doktorum ne öneriyorsa onu yapıcam ama tabi işin birde kader kısmet bölümü var bakarız belki kendisi gelmek ister ama doktorum o anda ne karar verir bilemem artık hakkımda hayırlısı en iyisi neyse o olsun
bu arada bende toplamda 7 kilo almışım
doktorum istirahat dedi bende yandan yandan sırıttım :jeyyar: görümcemle kocişte vardı çıkar çıkmaz atladık taksiye hadi dedim avm lere akalım :lepi: neyse dinlene dinlene epey gezdim ayların acısını çıkardım sonrasında yiycem bütün fırçaları umursamadan sositososito ve kızıma boynerden çok tatlı bir tulumla biberon aldım aslında daha çok şey almak istiyordum ama yeni sezon çok azdı hep yazlık vardı bidahakine artık dedim hevesimi azcık aldım ve evimin yolunu tuttum
şimdilik bu kadar a.s.
selam kızlar
bugün doktor amcamıza gittik kızımız 1400 gr olmuşve artık rahim kanalını kapatmıyormuş ama genede istirahate devam dedi ayın 6 sına randevu al dedi bir sürü tahlil vericem kan biyokimya idrar filan ve nst ye giricem 7 eylülden itibaren erken doğumun en yüksek olduğu haftalara giriyorsun kendini çok iyi kontrol et dedi veeeee 37. haftadan sonra bakıcakmış sınır 36+0 dedi eğer bebeğin kilosu boyu müsaitse büyük ihtimal sezeryana alıcam dedi sen riskli gebeliklere giriyorsun riske atamam dedi bende boynum kıldan ince dedim aslında normal doğum yapmış biri olarak her ne kadar doğumda doktorlara yalvarsamda beni sezeryana alın diye o acıyla yine normal doğum istiyordum hep dua ediyordum ama riskede girmek istemiyorum açıkçası doktorum ne öneriyorsa onu yapıcam ama tabi işin birde kader kısmet bölümü var bakarız belki kendisi gelmek ister ama doktorum o anda ne karar verir bilemem artık hakkımda hayırlısı en iyisi neyse o olsun
bu arada bende toplamda 7 kilo almışım
doktorum istirahat dedi bende yandan yandan sırıttım :jeyyar: görümcemle kocişte vardı çıkar çıkmaz atladık taksiye hadi dedim avm lere akalım :lepi: neyse dinlene dinlene epey gezdim ayların acısını çıkardım sonrasında yiycem bütün fırçaları umursamadan sositososito ve kızıma boynerden çok tatlı bir tulumla biberon aldım aslında daha çok şey almak istiyordum ama yeni sezon çok azdı hep yazlık vardı bidahakine artık dedim hevesimi azcık aldım ve evimin yolunu tuttum
şimdilik bu kadar a.s.
Brother Max Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
mama sandalyesine bakar mısınızacaba buna bu kadar parayı kim verir ben şahsen hayatta vermem
ben beğendim gayet kullanışlı bir şekilde yerleştirmişsin.Hiç elleme bence gayet güzel olmuş tam kullanışlı şekilde olmuş.Aso oğlumun odasının son halını begendın mı, yerlerıne karar verdık esyaların rafını fln astık ya mrk ettım guzel olmamış mı ya, en verımlı seklı buydu bence.. ama koltuk sandalye fln nası bulcam bılmıorum eyvahedigeldismile
allah iyiliğini versin senin güldürdün beniyemın ederım bunu gordugumde berber taburesı zannetmıstım ben e-bebekte:roflol::roflol:
ben de alcam emzirme koltuğu. sallanan sandalye alcam işte yeter çok da lüks bir şeye gerek yok.Ikeada var aslında ama görmem lazım üstüne güzel bir minder flnla şıklaştırabiliriz. ama emzirme koltuğu için de ayrıca modokoyu dolaşmaya gitcez.saol aso bı de emzırmek ıcın koltuk sandalye bulabılırsem begendıklerım 500-600 tl cıktılar da gecn gun bakmaya gıttıgımde(
ağanın eli tutulmaz değil mi o laf, ama öpmeyelim de istersen :)) hangi ağa alır kızım o sandalyeyi, armatör mü lan senın kocan :)))
olabilir ya belki manueldir benim baktığım. bak ona hiç dikkat etmemiştim şidmi baktım seninkinin fiyatı 189dan 161 e düşmüş.Daha çok özelliği var.bızımkı ondan ıste asocum gulunce gulucuk cıkartıo, aglayınca aglama resmı, sessızken uyuyo resmı fln cıkıo.. ama bız gayet de 185 tl ye aldık ya :S bu digital ama radyo frekansını dıgıtal otomatık ayarlıo, senın dedıgın elle ayarlanan mı acaba, bu kdr fıyat farkı cıkması ımkansız cunku demi :S
bu arada sapık mısın 2 yaşında öpüştürdün veletlerimizi :)))
bence olmaz ama yinede sen bilirsin tabi, çünki sabah ölçtüğün toklukla akşam ölçtüğün tokluk arasında bir sürü şey yicen içecen şimdi, değerler gerçeği yansıtmaz herhalde...
mesela benim öğlen açlık 89 tokluk 165 di akşam yemeğinden sonra tokluk 108 di iki değer arasında dağlar kadar fark var baksana....
yarın gün kurusu alcam bende, ceviz vardı zaten pazardan itibaren uygulamaya başlicam senin rejimi...
yemek yaparken nelere dikkat ediyosun yasemin, makarna, pilav dışında yasak olanlar ne sana....ay amma soru sordum dimi, ama düzgün yapmak istiyorum pazardan itibaren, onun için kafamdakileri sorim sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?