2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semaveela maşallah bebişine ... en erken sen mi doğurcaksın yoksa.:)) hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişin

aso senın oda da yerlessın de bıran once son halının fotolarını koy, parca parca koydun hepsını
ay evet ya aynen öyle oldu.Her şey parça parça çünkü daha uf.Annem gelsin o zman şekillenir birçok şey uyku setini yıkadım kaldırdım.Bu hafta diğer uyku seti de gelir markafoniden almıştım.onları da yıkar kaldırırım bir güzel. birkaç parça kıyafeti de var onları da hepsini de annem gelince yıkar yerleştiririz inşallah daha odasına abajur fln alcam süslü süslü:)
ben de eşşek kdr olduklarında uyuz oluyorum aynen ama elcam emzik.dursun belki kullanmaz.Benim kız kardeşim hiç kullanmadı emzik.ağladıkça fln annem vermeye çalışmıştı ama bizimki kullanmadı hiç bir kere bile kullanmadı. belki d ebizimkiler de kullanmazlar.sonra bir de sigara bıraktırır gibi emzik bıraktırmak zorunda kalcaz.
bencede yani benim de en büyük korkum erken doğum.bayramdan sonra her şeyi tamam olcak inşallah. artık erken doğum bekleme aşamasındayız ne de olsa.28i geçince erken doğum riski başlıyormuş.

hadi bakalım inaşşalh böyle yolunda gider herşey

aboooooo... gözün aydın kızın sağlıklıymış maşallah..
sezeryan kader kısmet işi tabi de niye alıcak onu anlamadım o kdr erken yanı sezeryan yapcaksa da 38de fln yapsın bak rahım kanalın da duzelmıs nıye beklemıyelım rıske atmayalım dıo kı...rısklı bı durum olcagnı nerden cıkartıo allah korusun..

Aso oğlumun odasının son halını begendın mı, yerlerıne karar verdık esyaların rafını fln astık ya mrk ettım guzel olmamış mı ya, en verımlı seklı buydu bence.. ama koltuk sandalye fln nası bulcam bılmıorum eyvahedigeldismile

ben beğendim gayet kullanışlı bir şekilde yerleştirmişsin.Hiç elleme bence gayet güzel olmuş tam kullanışlı şekilde olmuş.

yemın ederım bunu gordugumde berber taburesı zannetmıstım ben e-bebekte:roflol::roflol:
allah iyiliğini versin senin güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 ya aslında çok şık ama o kadar para verilir mi ona ya hiç değmez tabi hediye getiren olursa ağanın eli öpülmez kaydirigubbakcemile3 onu da alcak bir şahsiyet tanımıyorum zaten

saol aso bı de emzırmek ıcın koltuk sandalye bulabılırsem begendıklerım 500-600 tl cıktılar da gecn gun bakmaya gıttıgımde (

ağanın eli tutulmaz değil mi o laf, ama öpmeyelim de istersen :)) hangi ağa alır kızım o sandalyeyi, armatör mü lan senın kocan :)))

ben de alcam emzirme koltuğu. sallanan sandalye alcam işte yeter çok da lüks bir şeye gerek yok.Ikeada var aslında ama görmem lazım üstüne güzel bir minder flnla şıklaştırabiliriz. ama emzirme koltuğu için de ayrıca modokoyu dolaşmaya gitcez.
ağaya dedim bu ne kadar sence diye 100 anca eder dedi sonra dedim 720 ohaa diyo

yavrum o modokodakılerı begenmezsın sen hepsı aynı butun mobılyacılarda
bu model var.. sordum nıye herkesınkı aynı dıye hepımız aynı yerden alıoruz dedıler, sadece rengı degısıo ve fıyatı da 400-500 arasıi deger mı hıc allah askına şu dandırık şeye.. ıkeadakıler daha guzel dedıgın gıbı, bn de ordan dusundum ama sallanan ıstemıorum ben de bakalım ya..

Bencede etmez valla hiç de gereği yok.Bence bak ikeaya sen madem sallanan da istemiyosun. İkeadaki sallanan 229 tl üstüne güzel bir minder fln yapıldı mı tamamdır işte yeter de artar bile bence.Bakcaz işte bakalım inşallah buluruz içimize sinen bir şey

işalla asocum, odamın guzlelıgını bozmayacak bısı sart oraya sırf emzırmek ıcın de degıl bebegı seyretmeye fln gıtsem yanına hep ayakta dıkılemem :) en kotu bı puf alıcam emzırmek ıcın dııl de ıste odada zaman gecırırken oturmak ıcın hayırlısı bakalım :))

olabilir ya belki manueldir benim baktığım. bak ona hiç dikkat etmemiştim şidmi baktım seninkinin fiyatı 189dan 161 e düşmüş.Daha çok özelliği var.
bu arada sapık mısın 2 yaşında öpüştürdün veletlerimizi :)))
bizim bi arkadaşlar var birinde kız birinde erkek çocuk. birbirlerini görünce yapışıyolar birbirlerine gülmekten ölürsün

aaaaaaa okadar yazdım yazdım sistem bakıma girmiş türk filmi gibi hani aylar yıllar geçerya sempatiksalakcinni
akça, teo, prop kızlar hepiniz sağolun hepimizin minişlere
propcum benim kanamam olmuştuya plesenta rahim kanalını tamamen kapatmıştı normalde böyle durumda direk sezeryan denirmiş ama benim hem daha önceki erken doğumum hem şu durumumu katınca baştan riskli gebeliklere giriyodum zaten 36 değilde 36+0 yani 37 başladıktan sonra bakıcak artık 38-39 gibi alır heralde 40 ı pek beklemem dedi ama genede hergün kardır bebek için dedi yani gelişmelere göre değerlendiricek durumumu zaten bunlarda hep ihtimal öyle dedi doktor emicemiz neyse ya allah sağlıkla doğurmayı nasib etsinde artıkın sezeryan normal geçtim ben yaa bakalım ama heyecanlandım ne yalan söyliyim

ayyyyyyyyyyyyyy 1 saattir giremıorum sınır oldum..
asocum ıyı barı 20 mılyon kazık yemek koymaz da hanı ılk soyledıgın fıyata olsaydı kafayı yerdım heralde :)))

semaveela anladım işalla doktorun yuzunu kara cıkartır mınıgın de boyle saglıklı sorunsuz gıder 38 39 a kdr..

108 süpermiş maşallah. ben dün akşam bi kacamak yaptım bir lahmacun yedim şekerim hemen 130 a fırladı. ben yemek yaparken hep zeytinyağ kullanıyorum bide salça yerine bol domates koyuyorum tuzu azalttım et yemeğini fırında hiç yağ koymadan fırın poşetinde kendi yağı ile pişiriyorum. senin bugün seker nasıl çıktı ben yarın sabah ölçecem insallah kontrol altına alırız. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…