2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy inşallah inşallah :dance: :Saruboceq:

semaveela maşallah bebişine ... en erken sen mi doğurcaksın yoksa.:)) hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişin

ayy bilmemki fisfisfis bilmiyorumkismile benden bikaçgün önce olan arkadaşlar var onlarında 38-39 larda gelirse sırayla çıkartırız allahın izniyle
amin canım seninde inşallah

çarşamba gunu hava sıcaklıgı 5 derece dusuo ıstanbulda.. süper bişi bu ya 3 guncuk daha sıkcaz dısımızı hadı bakalım..

bu arada doktoruma göğüs ucu kremini sordum ben bayadır garmastan kullanıyordum sütün gelmiyorsa bırak dedi peki doğumdan sonra ne kullanıcam başka bi marka kullanıyımmı dedim hayır garmastan kullanıcaksın en doğal ve güvenilir ürün o dedi yıkamana silmene gerek yok çünkü o silmen gereken ürünler tahriş yapıyor sildikçe dedi bende zaten alman üretimi olduğu için güveniyordum yani devam edicem

aaahhhh ah istanbulda oturan sevgili arkideşler kıymetini bilin siz serinliyosunuz bizde sanki dahada bi ısınıyoruz

en iyi arkadaşım klima :içelim:

canim evet ben 4000.sayfayi acmak bana nasip oldu cok mutluyum günler ne hizli geciyor 100 diyorduk 1000oldu simdi 4000 dogurana kadar kac sayfa olur allah biliraklinialirimsmile
gecmis olsun canim:1hug:
canim güzel bir isimmis hayirli olsun biz halen bulamadikmafoldumben
selam kızlar ben geldim, çok yoğun bi gündü çok yoruldum ya...

canim naptin gene temizliklenmi ugrastinyerimseniben

saol zeyn darısı başınıza ya ısım de buyuk dert.. valla şkercıyle konustum artık kesınlestı dedım, oda susune de nakış yaptırcam haftaıcı ısmını yazdırcam daha da degıstıremıcek kımse oglumun ısmını..

nalancım, kalkıyorum tabii.. ama ondan değil. uyku tutmuyor geceleri bir türlü. çok gıcık. gündüzleri daha rahat uyumaya başladım.

boşver tatlım sende gündüzleri uyu, hem fazla iş yapmazsın hem dinlenmiş olursun...:))

geçmiş olsun prop, umarım fazla ilerlemeden geçer hastalığın, hemen c vitamini takviyesine başla bence...

ay nihayet çok sevindim tatlım, ismiyle yaşasın hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bi seçim olmuş...

Şimdilik Neslişah :) ama rüyamda hep adını elif koyuyorum belki ama belki ilk ismi elif olur Elif Neslişah. ama çok uzun oluyor belki elif olmayabilir bile rüyamda hep elif görüyorum niyeyse

bence ikiside çok hoş cnm, ama annesi olarak en güzel olanı sen seçersin zaten...

hayırlı olsun cnm, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş., darısı bizlerin başına artık...

evet açık 10-22 arası galiba canım...biz geçen hafta gittik...

kumaş farkı var canım, chicco nunki daha kaliteli bi kumaştan yapılmış o kadar başka fark yok galiba...

gözünaydın cnm kızın kocaman olmuş valla, tü tü tü , umarım vaktinde gelir...

berbat çıktı nedenini annamadım, açlık 103 tokluk 165, kabak dolması yoğurt 2dilim çavdar ekmeği, tarhana çorbası, yediklerim bu yani, bütün yemekler benim şekerimi çıkartıyor herhalde...

nalan kesın alısverıs yapmıssındır :)) tatlı yorgunluktur..

canim naptin gene temizliklenmi ugrastinyerimseniben

evet kızlar alışverişte yaptım ama bu sefer bebiş için değil mutfak alışverişi, 20 kg domates aldık onları konserve yaptık eşimle, tamı tamına 37 kavonoz çıktı, 3 demet maydonoz, 3 demet dereotu ayıkladım onları yarın minik doğrayıp buzluğa atcem, yemek felan yaparken hazır olunca ii oluyo...

modokoya gittiksalaklar korkuluğu yine uzun bırakmış, tekrar kesecekler haftaya getirecekler, sabitleme tahtalarının biri kalın olmuş deldikleri delikten girmedi...

palladiuma gittim kendime bayramlık 2-3 tane üst aldım, rahat rahat giyerim bayramda...

böle yoğun bi gündü yine, bu arada siparişim gelmiş ve gitmiş tekrar kapıyı duymamışız...yani kızımın bakım ürünleride tamamdır, şimdi kaldı küveti, onuda eylülde halletcez, sonrada kendime gecelik ve pijama aldımmı tamamdır....

hadi ben kaçar, kociş puzzle ın başında beni bekliyo gidim yardım edimde o da bitsin bu akşam p.teside çerçevesinide halleder eşim asarız onuda bir an evvel, yarın temizlik yapcez halimiz olursa inşallah, hiç olmazsa perdeleri yıkasak ii olur....

günaydın millet..
Nalancım guzel olmuş dimi benim oğlumun ismi Demir.. Yerim ben onu..
o kadar domatesle afrikadakı açları doyurursunuz ayrıcana yarısını da bana yolla bari :))

hala bogazım agrıyo ama kocam salya sumuk valla kac tuvalet kagıdı bıtırdı gece ayrı yattık bıze gecmesın dıye ısalla boyle atlatırım dun hem portakal suları ıctım hem de kant yaptım ıctım ısalla bu kdr c vıtamınıyle hasta olmadan atlatcam..
kasıklarım cok agrıyo benım ya:S doktora desem az hareket et yat dınlen dıcek ne desın gıtmek de ıstemıom o yzuden doktora, ama gece donerken cok agrı oluo yanı hem keımklerımde hem kasıklarımda, neyse az kaldı sıkayet etmeyelım.

berbat çıktı nedenini annamadım, açlık 103 tokluk 165, kabak dolması yoğurt 2dilim çavdar ekmeği, tarhana çorbası, yediklerim bu yani, bütün yemekler benim şekerimi çıkartıyor herhalde...
nalan dün toprak tv de tarhana yapımını izliyodum. annem de yapar her sene bakim değişik bişeyler yapıyorlar mı falan derken anlatan kadın dedi ki tarhananın yüzde 70 ini nişasta ve şeker oluşturur akannehir o yüzden fırladı senin şeker bence..

günaydın bayanlar,
dün akşam yine hastanedeydik arkadaşımı görmeye gittim. bir rahattı gören sezeryan olmuş demez maşallahı vardı darısı başımıza. kalkmış 2 kat aşa kuvezdeki oğlunu görmeye bile gitmiş canım benim.. giyinmiş pijamalarını, yapmış makyajını, lohusa tacını takmış oturuyodu.

ordan da arkadaşlarla çay içmeye gittik anam her yer ne kalabalık :bbo: zaten çok fena oldum yorulmuşum altı buçuktan beri ayaktaydım. akşam yolda uyucaktım nerdeyse.. gelir gelmez yattım az önce kalktım. benim için çok geç bir saat :))

propcum emzik için uyarmışsın sağol hayatım gidip değiştireyim bugün opuyorumnanaktan ben alırsa kullanmayı düşünüyorum inşallah, rahatlık oluyor gözlemlerime göre :)

melcan neler aldın kız ekle baken görelim biz de..

aso cum chicco nun çantasından mı aldın sen de, umarım içindekiler iyi gelir anaları alerjili bebeklerimize. çanta da kullanışlı di mi..

he prop benim de kasık kemiklerimde acayip bir baskı var son 3-4 gündür. bir yerde ayağa kalkınca özellikle sanki basınç oluyor oraya. döndü heralde toprak ama şimdiden bu kadar baskı normal mi acaba? gerçi 1 hafta sonra dr a gidicem sorucam yazim bari unutmadan..

bijoooo ayne oyle ya :S cok baskı var durup duruken agrımıo da hareket edınce, ayakta kalınca fln agrıo.. erken mı ya, kemıkler genleşio araları acılıo ya sımdıden ben on abaglıodum, ben de sorım barı :S

maşallah arkadaşına da bebegıne de.. allah dogumdan snr kımseyı ayırmasın yavrusundan kuvezde kalmazsın ısalla hıc bırı en zoru da karnın bosken yanında bı bebek olmamasıdır heralde bu kdr haftadan snr

emzik rahatlık tabı bu arada da kar zarar oranına bakınca ben mumkun oldugunca vermemek ıstıorum ..babası da o gun bız nıye emzık almıoruz dedı kullanmıcaz dedım nıyeyemıs dedı dedım boyle boyle bana ınanmadı geldı butun aksam arastırma yaptı sonra dedı evet kullanmasak daha ıyı olurmus dedı tabı işalla parmagını emmeye baslamaz dedı :) bakalım ya dogduklarında nolcanı alah bılır sımdıden

hee kız valla sorma, odada lohusa yatıyor ama bebek yok yanında.. süt sağıp göndermiş ama kusmuş bebek, kolunda serum yatıyomuş kuzum :bbo: az sonra aricam bakalım bir bilgi almışlar mı.. öğlen 1 gibi falan da ziyarete gidicem tekrar. insan moral arıyo. normalde 1 gece yatırıyor dr umuz sezeryandan sonra ama kalıcakmış salıya kadar bebek hastanede diye.. gideyim de moral vereyim ağlıyomuş ara sıra canım arkadaşımmm..

emzik kullanmak istemiyosan alma tabi, baktın doğduktan sonra sıkıştın koşar alırsın ne yani 5 dk lık iş

bijo merka ettim kaç haftalık doğurdu? çok da erken değildi dimi? sırf bu kaka olayları yuzunden fln mı kuvezde duruo? kac gun daha durcakmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…