ayyyyyyyyyyyyyy 1 saattir giremıorum sınır oldum..
asocum ıyı barı 20 mılyon kazık yemek koymaz da hanı ılk soyledıgın fıyata olsaydı kafayı yerdım heralde :)))
semaveela anladım işalla doktorun yuzunu kara cıkartır mınıgın de boyle saglıklı sorunsuz gıder 38 39 a kdr..
semaveela maşallah bebişine ... en erken sen mi doğurcaksın yoksa.:)) hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişin
canim evet ben 4000.sayfayi acmak bana nasip oldu cok mutluyum günler ne hizli geciyor 100 diyorduk 1000oldu simdi 4000 dogurana kadar kac sayfa olur allah biliraklinialirimsmileaaa kizlar 4000 sayfaya gelmisiz yaaa hayirli olsun zeyncim acmis bu sefer 4000. sayfayi daha dun gibi hatirliyorum 3000 sayfaya ulasmak icin propla bol bol mesaj atmistik ve ben 3000. sayfayi acmistim vay be zaman nasil gecmis yawww.
benimde uykum yok ya ole bi yaziyorumki sanki 4 sene gecmis ustunden alt tarafi 1000 sayfa gecmis.
gecmis olsun canim:1hug:günaydın kızlar..
zeyncım saol cnm, hem bebegın gule gule kullansın esyalarını..
dun bır anlık gafletle kocamın bardagından su ıcmıstım sonra da ulan sen hastasın poff dııp bı daha boyle bısı yapmadım ama aynen ben de hastayım su anda, bogazım basım nasıl agrıo bı seferde nasıl hemen bulasıverdı, gercı aynı odada yattık sonucta bulasır pofff hastayım yanı anlıcanız
4000. sayfamız hayırlı ugurlu olsun..
dun 9 da uyuduk :) buraya son mesajımı yazdıktan snr gıttım uyudum dırek e halıyle sabahın bu saatınde kalktım valla..gidim de portakal suyu sıkım kendımıze..
canim güzel bir isimmis hayirli olsun biz halen bulamadikmafoldumbenOĞLUMUZUN ADINI KOYDUK NİHAYETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT......
BABASI BENIM ISTEDIGIMI ISTEMEDIGI ICIN BI SURU SECENEK ELEDIK TOPRAK DENIZ FLN
VEEEEEEEEEEEEE DEMİR OLCAK OĞLUMUZUN ADI BEN COK ISTIODUMMM...
içime sindi işte bu dıcegım tek ısımdı cunku cok ıstıodum babası da kabul ettı :))
selam kızlar ben geldim, çok yoğun bi gündü çok yoruldum ya...
nalancım, kalkıyorum tabii.. ama ondan değil. uyku tutmuyor geceleri bir türlü. çok gıcık. gündüzleri daha rahat uyumaya başladım.
günaydın kızlar..
zeyncım saol cnm, hem bebegın gule gule kullansın esyalarını..
dun bır anlık gafletle kocamın bardagından su ıcmıstım sonra da ulan sen hastasın poff dııp bı daha boyle bısı yapmadım ama aynen ben de hastayım su anda, bogazım basım nasıl agrıo bı seferde nasıl hemen bulasıverdı, gercı aynı odada yattık sonucta bulasır pofff hastayım yanı anlıcanız
4000. sayfamız hayırlı ugurlu olsun..
dun 9 da uyuduk :) buraya son mesajımı yazdıktan snr gıttım uyudum dırek e halıyle sabahın bu saatınde kalktım valla..gidim de portakal suyu sıkım kendımıze..
OĞLUMUZUN ADINI KOYDUK NİHAYETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT......
BABASI BENIM ISTEDIGIMI ISTEMEDIGI ICIN BI SURU SECENEK ELEDIK TOPRAK DENIZ FLN
VEEEEEEEEEEEEE DEMİR OLCAK OĞLUMUZUN ADI BEN COK ISTIODUMMM...
içime sindi işte bu dıcegım tek ısımdı cunku cok ıstıodum babası da kabul ettı :))
Şimdilik Neslişah :) ama rüyamda hep adını elif koyuyorum belki ama belki ilk ismi elif olur Elif Neslişah. ama çok uzun oluyor belki elif olmayabilir bilerüyamda hep elif görüyorum niyeyse
kızlar sabah 06,45 de telefonum çaldı. 6 eylüle sezeryan günü alan istanbullu yakın arkadaşım diyodum ya.. suyum patladı, hastaneye gidiyoruz haberin olsun dedi. fırladım giyindim koştum hastaneye. eşimden korkuma arabayı alamadım hamileyim diye kullandırtmıyo bi de onun çenesini çekemem dedim ama keşke alaymışım o saatte otobüs yokmuş burda, yarım saat yürümek zorunda kaldım tek başıma sokaklarda :bbo:
neyse ben gittiğimde sezeryana almışlardı arkadaşımı. 10 dk sonra bebek geldiii.. çok tatlı maşallah. sonra da küveze koydular kuzumuzu biraz erken geldiği ve içerde kakasını yaptığı için. ama genel olarak iyiymiş bir sorunu yokmuş tedbir amaçlıymış. benim dr um yaptı sezeryanı konuştuk falan garip oldu tabi :) 4 yakın arkadaş aynı dr.a gidiyoruz, 3 ümüz kapıda birimiz içerde olunca, dr da oo bizim ekip burdaymış naber dedi
sonra da anne çıktı içerde ağrı kesici yaptıkları için karnımmm demiyodu çoğu kişi gibi. o da gayet iyiydi maşallah. biraz bebeğimmmm bebeğimi getirinn falan dedi narkoz etkisindeyken, iyi olduğuna zor inandırdık hatta tam da inanmamıştı ben hastaneden çıkarken..
10 buçuk gibi de eve geldim. kahvaltımı yaptım size bakim dedim. akşam 7 de ziyarete gidicem tekrar. Allah hepimize nasip etsin çoook süper bişey yaşadım sabah sabah :)
yanlız değilsin yavrum bende sadece kıyafet işini hallettim
savsaklayıp duruyorum
daha bi dünya incik cincik varohaoldumsmile
ama hepsi bi günde alınabilcek şeyler bi e-bebeğe gitmeme bakıyoda
onçün bende kocemi bekliyom bayramdan sona artık
aceba pazar günleri açımıki e-bebek mağazaları
Fınfıkçım ben park yatağa yüzde yüz karar verdim.Ya nalanınkinden alcam ya da kraft marka olandan ama içinin yatağını keisnlikle ortopedik alcam.Ebebekten seçtim listeme ekledim gittiğimde alcam. chicco 399 kraft 299 arasındaki farkı öğrenip ona göre alcam.hemen hemen aynıysa kraft alcam çünkü zaten onu ilk 15 gün hadi en fazla 1 ay kullancak geceleri. gündüzleri de içine koyar oyalarım fln filan yani. Söyliyim dedim sen de ben gibi kararsızdın ya.
selam kızlar
bugün doktor amcamıza gittik kızımız 1400 gr olmuşve artık rahim kanalını kapatmıyormuş ama genede istirahate devam dedi ayın 6 sına randevu al dedi bir sürü tahlil vericem kan biyokimya idrar filan ve nst ye giricem 7 eylülden itibaren erken doğumun en yüksek olduğu haftalara giriyorsun kendini çok iyi kontrol et dedi veeeee 37. haftadan sonra bakıcakmış sınır 36+0 dedi eğer bebeğin kilosu boyu müsaitse büyük ihtimal sezeryana alıcam dedi sen riskli gebeliklere giriyorsun riske atamam dedi bende boynum kıldan ince dedim aslında normal doğum yapmış biri olarak her ne kadar doğumda doktorlara yalvarsamda beni sezeryana alın diye o acıyla yine normal doğum istiyordum hep dua ediyordum ama riskede girmek istemiyorum açıkçası doktorum ne öneriyorsa onu yapıcam ama tabi işin birde kader kısmet bölümü var bakarız belki kendisi gelmek ister ama doktorum o anda ne karar verir bilemem artık hakkımda hayırlısı en iyisi neyse o olsun
bu arada bende toplamda 7 kilo almışım
doktorum istirahat dedi bende yandan yandan sırıttım :jeyyar: görümcemle kocişte vardı çıkar çıkmaz atladık taksiye hadi dedim avm lere akalım :lepi: neyse dinlene dinlene epey gezdim ayların acısını çıkardım sonrasında yiycem bütün fırçaları umursamadan sositososito ve kızıma boynerden çok tatlı bir tulumla biberon aldım aslında daha çok şey almak istiyordum ama yeni sezon çok azdı hep yazlık vardı bidahakine artık dedim hevesimi azcık aldım ve evimin yolunu tuttum
şimdilik bu kadar a.s.
108 süpermiş maşallah. ben dün akşam bi kacamak yaptım bir lahmacun yedim şekerim hemen 130 a fırladı. ben yemek yaparken hep zeytinyağ kullanıyorum bide salça yerine bol domates koyuyorum tuzu azalttım et yemeğini fırında hiç yağ koymadan fırın poşetinde kendi yağı ile pişiriyorum. senin bugün seker nasıl çıktı ben yarın sabah ölçecem insallah kontrol altına alırız. kaydirigubbakcemile5
nalan kesın alısverıs yapmıssındır :)) tatlı yorgunluktur..
canim naptin gene temizliklenmi ugrastinyerimseniben
nalan dün toprak tv de tarhana yapımını izliyodum. annem de yapar her sene bakim değişik bişeyler yapıyorlar mı falan derken anlatan kadın dedi ki tarhananın yüzde 70 ini nişasta ve şeker oluşturur akannehir o yüzden fırladı senin şeker bence..berbat çıktı nedenini annamadım, açlık 103 tokluk 165, kabak dolması yoğurt 2dilim çavdar ekmeği, tarhana çorbası, yediklerim bu yani, bütün yemekler benim şekerimi çıkartıyor herhalde...
bijoooo ayne oyle ya :S cok baskı var durup duruken agrımıo da hareket edınce, ayakta kalınca fln agrıo.. erken mı ya, kemıkler genleşio araları acılıo ya sımdıden ben on abaglıodum, ben de sorım barı :S
maşallah arkadaşına da bebegıne de.. allah dogumdan snr kımseyı ayırmasın yavrusundan kuvezde kalmazsın ısalla hıc bırı en zoru da karnın bosken yanında bı bebek olmamasıdır heralde bu kdr haftadan snr
emzik rahatlık tabı bu arada da kar zarar oranına bakınca ben mumkun oldugunca vermemek ıstıorum ..babası da o gun bız nıye emzık almıoruz dedı kullanmıcaz dedım nıyeyemıs dedı dedım boyle boyle bana ınanmadı geldı butun aksam arastırma yaptı sonra dedı evet kullanmasak daha ıyı olurmus dedı tabı işalla parmagını emmeye baslamaz dedı :) bakalım ya dogduklarında nolcanı alah bılır sımdıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?