bijo merka ettim kaç haftalık doğurdu? çok da erken değildi dimi? sırf bu kaka olayları yuzunden fln mı kuvezde duruo? kac gun daha durcakmış?
çok yazık ya.. genetık bı problem olabılırmıymıs pekı ? yanı durup dururken neden boyle bı problem olur kı beslenmeyle ılgısı yok, anneyle ılgısı yok neyle ılgılı acaba?
ben demın dıcektım de demedım arkadasım gıyınmıs kalkmıs bebege ınmıs dedın ya, bebegıne kavusmak ıcın kendı acısını yok sayıyodur yoksa oyle kalkmak yurumek ayakta durmak fln zor ıs ozlelıkle ılk gun.. allah yardım etsın ıkısıne de..
nalan dün toprak tv de tarhana yapımını izliyodum. annem de yapar her sene bakim değişik bişeyler yapıyorlar mı falan derken anlatan kadın dedi ki tarhananın yüzde 70 ini nişasta ve şeker oluşturur akannehir o yüzden fırladı senin şeker bence..
biz de dün tarhana yaptık annemle. yeğenim ek gıdaya geçince dr tarhana içirin demişti bol bol. yani mayısta bize de lazım olucak. kendimiz yapalım dedik katkısız olsun diye...
afiyetle yiyin ben de cok severım :)günaydın kızlar..
biz de dün tarhana yaptık annemle. yeğenim ek gıdaya geçince dr tarhana içirin demişti bol bol. yani mayısta bize de lazım olucak. kendimiz yapalım dedik katkısız olsun diye...
saltanat kullanıcısından alıntı
kizlar! 9 ayi beraber geciren can dostlarim benim! Benim suyum geldi. suan ambulans bekliyoruz. dualarinizi eksik etmeyin! insallah hayirla saglikla gelsin yavrum! hepinizi cok opuyorum hakkim gectiyse helal edin insallah sevincli haberle tekrar gorusmek uzere!!
ay kızlar dün akşam eylül annesinin biri yazmış ne heyecanlı di miiii delikafadulden özellikle normal doğum yapacak arkadaşlardan biz de öyle yazılar görebilecek miyiz acaba :)
oh elinize sağlıkkk. annem de yapıcak bayramdan sonra heralde. her sene yapar hatta geçen seneden var da acılı yapmış. toprak yiyemez diye bu sene ona özel acısız yapılacak :) çok zahmetli ama çok besleyici ve kolaylık oluyor di mi..
afiyetle yiyin ben de cok severım :)
ama tarhana bebeklere onerılmıo ya bosa kılo yaptıgı ıcın, onun yerıne sebze corbası fln ıcırın dıyolar cok ılgınc bı doktormus sızınkı.. bence sız o tarhanadan bıze gonderın cunkuben bayılırımmmm :))
ayyyyyyyyyyy cok guzelllll... ben yazarım kesın :) kocam sen facebook una doguruorum dıye not dusersın demıstı :)) tabı cıddı bı durum olmazsa yanı..
bence sız o tarhanadan bıze gonderın cunkuben bayılırımmmm :))
Fınfık yanımda olcak zaten o butun gelışmeleri naklen takip etcek :roflol:
Tünaydın millet..
tünaydın da nereye kaçtın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?