2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar:)

erken doğum konusu geçince gene ben panik oldum çantam hala hazır değil napıcam ben yaaaa((kocamla izin aynı güne gelmiyor çıkıp alışveriş yapamıyorum öyle kolay da beğenmem ben bide zaman yok hava sıcak(

prop geçmiş olsun...ben de gebelik gribine yakalanmıştım 2 kere geçen aylarda ilaç yok bişey çokkkk...gebelikten kaynaklı olabiliyormuş doğurana kadar daha inşallah olmamohaoldumsmile

saol gribe çevirmedim ya çok şükür yarın da boyle olursam daha da hastalıga cevırmez.. benım kocam hasta ondan bulastı..cantayı da hazırla yavas yavas stres olcana 1 gunluk ıs zaten..

fınfık zaten hep uc kısı gezıoz: annem , ben ve kardeşim ben başbaşa gezmeyi özlüom şapşal kardeşim kıçımızdan ayrılmadığı için ama beceremıoz o işi..

ay hala yemek yapıorum bu saat oldu oturamadım daha.. pofffffffff.. yemekler bıtınce de ütüm var dağlar gibi.. bu haftasonu çok başarısız bi haftasonuydu

herkese selam...propp kocaman kız oldun sen kardeşini mi kıskanıyosun hala:)))

ben onu değil o beni kıskanıo.. 10 yaşında daha, 5 dk başbaşa bırakmaz bizi annemle her konusmanın ıcınde olmak ıster, ıkı cıft laf etmemıze musade etmez ıcıerı odada bıle olsa bızı dınler, basbasa dısarı cıkmamıza ızın vermez, o gun anneme bıktım bu burcudan demıs kızım ablan taa ıstanbulda naptı kı sana demıs annem ordayken bıle hep onunla ılgılı konusuosun yok bebek yok dogum bılmemne demıs :)

eet canım senin çantadan aldım.Yeter şimdilik başka da almıcam dediğin gibi bakalım ciltleri nasıl tepki vercek malum anaları alerjili çantası da kullanışlı gibi görünüyor. Boyutu nasıl içine bez fln da sığar mı.Ben şimdilik büyük çanta düşünmüyorum çünkü bebek için.Zaten kış ilk zamanlar çok bir yere gitmeyiz öyle o yüzden yanımda yedek kıyafet fln filan taşıma durumum olmıcak.aldım bakalım bu hafta içi gelir inşallah :)
bu arada arkadaşın için çok üzüldüm çok zor bir durum ya ooff umarım en kısa zamanda bebek normale döner ya

oyy küçükmüş daha o şimdi nasıl hayrandır sana direk modeli sensin burcu bakma öyle kıskançlık triplerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…