ulan nerden gördün seren serengili :S en son bebegı ölmüştü babası nereye gömdünü söylemiodu tvde oyle gormustum duba gıbıydı valla hala :S
buradayım yavrim : )
gidip duş alıp giyinip çıkacam avm ler beni bekler:jeyyar:
fınfık kocan çalışmıomudu bugun tek baısna mı gıtmeye karar verdın aşkolsun benı davet etme sen
selam arkadaşlar:)
erken doğum konusu geçince gene ben panik oldum çantam hala hazır değil napıcam ben yaaaa((kocamla izin aynı güne gelmiyor çıkıp alışveriş yapamıyorum öyle kolay da beğenmem ben bide zaman yok hava sıcak (
prop geçmiş olsun...ben de gebelik gribine yakalanmıştım 2 kere geçen aylarda ilaç yok bişey çokkkk...gebelikten kaynaklı olabiliyormuş doğurana kadar daha inşallah olmamohaoldumsmile
kocam çalışıyor yavrim annemle gidicem ayıp ettin gel tabikide : )
park yatağımızı, park yatağımızın uyku setini, battaniyelerini, hastane çıkışlarını küvetini, havlusunu hastane çıkışlarını gibiay melcan ben burdayim.. neler aldin say bakem :)
Melcan güle güle kullanın aıldıklarınızı..
ahhh canım valla imrendim.. ana kız ne guzel gezceksınız kahve ıcceksınız alısverıs yapcaksınız.. ben bunu annemle basbasa yapamayalı 2 seneyı gectı
herkese selam...propp kocaman kız oldun sen kardeşini mi kıskanıyosun hala:)))
eet canım senin çantadan aldım.Yeter şimdilik başka da almıcam dediğin gibi bakalım ciltleri nasıl tepki vercek malum anaları alerjilimelcan neler aldın kız ekle baken görelim biz de..
aso cum chicco nun çantasından mı aldın sen de, umarım içindekiler iyi gelir anaları alerjili bebeklerimize. çanta da kullanışlı di mi..
he prop benim de kasık kemiklerimde acayip bir baskı var son 3-4 gündür. bir yerde ayağa kalkınca özellikle sanki basınç oluyor oraya. döndü heralde toprak ama şimdiden bu kadar baskı normal mi acaba? gerçi 1 hafta sonra dr a gidicem sorucam yazim bari unutmadan..
ben onu değil o beni kıskanıo.. 10 yaşında daha, 5 dk başbaşa bırakmaz bizi annemle her konusmanın ıcınde olmak ıster, ıkı cıft laf etmemıze musade etmez ıcıerı odada bıle olsa bızı dınler, basbasa dısarı cıkmamıza ızın vermez, o gun anneme bıktım bu burcudan demıs kızım ablan taa ıstanbulda naptı kı sana demıs annem ordayken bıle hep onunla ılgılı konusuosun yok bebek yok dogum bılmemne demıs :)
oyy küçükmüş daha o şimdi nasıl hayrandır sana direk modeli sensin burcu bakma öyle kıskançlık triplerine...
ay bilioruz da onu işte annemi paylaşamıoz :) neyse şimdi zaten uzaktayım da ankaradayken zor oluodu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?