2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçük sırlar dizisinde Neslişah ismi var şimdi tekrarına bakrken duydum. ordan mı duymuştun sen de Aso??

selam millet nehaber ben bugün cok güzel uyumusum simdi kahvalti yapiyorum sonrada evi temizliycemondan sonrada bebisimin esyalarini yikiycam hazir olsunlar artik dimizemuszemus

ben de öğle yemeğimi yedım zeyn sen kahvaltını yaparken :))
sabahtan yemeklerımı pısırdım sımdı ben de utuye baslıyorum cnm işte gazamız mübarek olsun :)

ben de öğle yemeğimi yedım zeyn sen kahvaltını yaparken :))
sabahtan yemeklerımı pısırdım sımdı ben de utuye baslıyorum cnm işte gazamız mübarek olsun :)

senin masallahin var canim benim bugün tembelligim üstümde agir modda takiliyorumkaydirigubbakcemile3

Küçük sırlar dizisinde Neslişah ismi var şimdi tekrarına bakrken duydum. ordan mı duymuştun sen de Aso??
aa ben izlemiyorum o diziyi orda mı varmış? Yok ben ordan duymadım benim eski tarihi isimlere özel ilgim var o yüzden aklımdaydı.

ah zeyn valla koptu her yerım 3 gundur oturamadım dogru duzgun kı.. ama yrn da gezme planları yapıorum hava bıraz serın olursa gezecem delikafadulden

prpocum gez tabi hakettin kacgündür yoruldun bende yavastan baslayayim islere sonra görüsürüz öptüm

aso ben de canın parise gitmek istio zannettim :)

en son bızım okula konsere geldıgınde gıtmıstım tarkana 3-4 sene oldu sanırsam :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…